Ερχονται Καμπάνες από τον Δικαστή - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ερχονται Καμπάνες από τον Δικαστή


Για κάποιους η χρονιά μόνο καλά δεν ξεκίνησε. Ο Αθλητικός δικαστής (Ιωάννα Στρατσιάνη) φαίνεται πως την ερχόμενη Πέμπτη 18/10 στις 8:30π.μ. θα έχει μπόλικη δουλειά, αφού κλήθηκαν οι: Αργύρης Κωστίδης (μέλος Δ.Σ. Σωματείου ΓΑΣ Κιλκίς), Νικόλαος Γεωργιάδης (προπονητής σωματείου ΓΑΣ Κιλκίς), Ιωάννης Λαζαρίδης (βοηθός προπονητή σωματείου ΓΑΣ Κιλκίς), Δημήτρης Τσακίρης (αθλητής σωματείου ΓΑΣ Κιλκίς), Τζόρτζι Πλιέβαλσιτς (αθλητής σωματείου ΑΣ Φίλιππος), Φώτιος Φωλιάς (αθλητής σωματείου Ιωνικός Ν.Φ), Κίρε Ποπόφσκι (αθλητής σωματείου Μ.Γ.Σ. Απόλλωνας Καλαμαριάς), Νικόλαος Γραμματικός (προπονητής  σωματείου Πανελλήνιος ΓΣ), Ιωάννης Αρβανίτης (προπονητής σωματείου Α.Ε.Κ).

Καίει το φύλλο αγώνα τον Γιάννη Αρβανίτη
Βέβαια σύμφωνα με τα φύλλα αγώνα ο Γιάννης Αρβανίτης διατρέχει τον μεγαλύτερο κίνδυνο για τιμωρία, αφού οι διαιτητές Καραπάνος- Χρόνης του αγώνα Δούκας- ΑΕΚ στην πρεμιέρα της Α1 ανδρών, έγραψε τα παρακάτω: «Μετά τη λήξη του παιχνιδιού ο προπονητής της ΑΕΚ, πλησίασε τους διαιτητές και τους είπε: «Σήμερα τα πήρατε»! Ενώ στην συνέχεια επιστρέφοντας προς τον πάγκο κλότσησε ένα πλαστικό μπουκάλι γεμάτο νερό με δύναμη με αποτέλεσμα να περάσει πίσω από την πλάτη των κριτών, χωρίς να χτυπήσει κάποιον εξ’ αυτών». Βέβαια κίνδυνο διατρέχει και τριπλέτα του Κιλκίς μετά την φράση που είπαν: «Αδικήθηκε ο ΠΑΟΚ στον προηγούμενο αγώνα και τώρα τον ευνοήσατε» μετά τον αγώνα των δύο ομάδων για την 2η αγωνιστική της Α1 ανδρών.

Πάνε για να βγάλουν άκρη
Aναχωρούν σήμερα για τη Ρώμη ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Παντελής Χατζηϊωάννου και ο Διευθυντής της ΟΧΕ Γιάννης Καρανάσος προκειμένου να εκπροσωπήσουν την Ομοσπονδία στη Συνδιάσκεψη Προέδρων και στο Έκτακτο Συνέδριο της Ευρωπαϊκής (ΕΗF), στην ιταλική πρωτεύουσα αυτό το Σαββατοκύριακο (13-14/10/07). Βέβαια η επίσκεψη τους εκεί δεν έχει μόνο τυπικό χαρακτήρα, αφού έχει και σαν σκοπό να ξεκαθαρίσει το τοπίο για τους λόγους για τους οποίους η Ευρωπαϊκή απέρριψε τους Μανδά- Παπαχαρτοφύλη, παρά το γεγονός ότι αρκετοί μέσα από τους κύκλους της, πριν βγει η απόφαση εξέφραζαν σιγουριά για το αντίθετο. Κυρίως βεβαίως θα προσπαθήσουν να εξετάσουν τους λόγους που κάποια σοβαρά στελέχη, άλλαξαν ξαφνικά την απόφαση τους και έδειχναν να ενοχλούνται από κάτι. Κάτι που ακόμα δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας.

Κλήρωση τριών κατηγοριών
Επίσης στο πλαίσιο της 8ης Συνδιάσκεψης των Προέδρων, το Σάββατο το πρωϊ (13/10/07) θα πραγματοποιηθούν και 3 κληρώσεις  ηλικιακών κατηγοριών στις οποίες θα συμμετέχουν τα αντίστοιχα εθνικά ελληνικά συγκροτήματα.
Ειδικότερα θα πραγματοποιηθούν οι εξής κληρώσεις:
* Για τα προκριματικά  του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων που θα διεξαχθούν στη Ρουμανία από τις 21-23/3/2008,
* Για  τα προκριματικά του  Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων στην Τσεχία που θα διεξαχθούν από 9-11/5/2008
* Για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νεανίδων που θα διεξαχθούν στη FYROM από 21-23 /3/2008.
 
Δήλωσε κώλυμα ο Ανταλής
Από την ΚΕΔ /ΟΧΕ ανακοινώθηκε ότι στο παιχνίδι της Α1 Γυναικών Νέα Ιωνία- Ορμή, όπου έχουν ορισθεί ως διαιτητές οι Ανταλής/Τσάμος, αντί του Ανταλή θα διαιτητεύσει η Ιωάννα Παπαματθαίου, λόγω  κωλύματος του Ανταλή.

«Μας ενδιαφέρει απόλυτα η εμφάνιση τους»
Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Νίκος Μάντζος για την Εθνική Ενόπλων  δήλωσε: «Εύχομαι καλή επιτυχία στην Εθνική Ενόπλων. Η σκέψη μας είναι στραμμένη κοντά στους ένστολους αθλητές μας. Ανάμεσά τους υπάρχουν πολλοί που ανήκουν στην Εθνική ομάδα. Κατόπιν αυτού, τόσο τα αποτελέσματα όσο και η εμφάνισή τους μας ενδιαφέρουν απόλυτα. Για το camp της Εθνικής στο Κλειστό Συκεών ο Νίκος Μάντζος τόνισε: « Είχαμε προγραμματίσει αυτό το camp και για πρώτη φορά καλέσαμε στην Εθνική τους: Τσάτσο  (μέλος της Εθνικής Νέων ), Πιλαλίδη (μέλος της προηγούμενης Εθν. Νέων ) και Μισυρλή. Παρακολουθούμε από κοντά όλους τους παίκτες από όλη την Ελλάδα και με βάση τη φυσική και αγωνιστική κατάσταση που έχουν, τους  δίνουμε την ευκαιρία να δοκιμαστούν στην Εθνική ομάδα».

No comments