- greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ

Γρηγόρης Σανίκης: «Ηταν ένα ανέλπιστα καλό τουρνουά για εμάς, παρά το ότι δεν είχαμε μέρες προπονήσεων στα πόδια μας. Παίξαμε αν μη τι άλλο ψυχωμένα και κάναμε δύο πολύ καλές εμφανίσεις».

Σπύρος Μπαλωμένος: «Είχαμε πολύ καλή παρουσία. Εκλεισε με καλό τρόπο το τουρνουά. Δείξαμε καλά στοιχεία, ήμασταν συγκεντρωμένοι. Ολη η ουσία είναι με τους Ισπανούς στα μπαράζ του Παγκοσμίου, εκεί θα κριθούν πολλά και για αυτό το στόχο προετοιμαζόμαστε».

Αλέξης Κοτελίδας: «Ηταν ένα τουρνουά επιτυχημένο με πάρα πολύ κόσμο. Στο α' ματς με την Ρωσία δείξαμε κάποιες αδυναμίες και αυτό επειδή ήμασταν αγχωμένοι. Με την Πορτογαλία δείξαμε τις πραγματικές μας δυνατότητες, παίξαμε παθιασμένα σε άμυνα και επίθεση και αποδώσαμε πολύ καλά. Βγήκε με λίγα λόγια η δουλειά, που κάναμε μέσα από την ομαδική δουλειά τόσο τα Χριστούγεννα, όσο και στα προκριματικά τον Ιανουάριο».

Γιώργος Βακάλης: «Ηταν για μας ένα πολύ δυνατό τεστ και ήταν μεγάλη τιμή, που συμμετείχαμε σε ένα τέτοιο τουρνουά, υψηλού επιπέδου. Με τη Ρωσία το ματς χάθηκε στις λεπτομερείες. Κόντρα στην Πορτογαλία, θέλαμε να πάρουμε τη ρεβάνς για τον αποκλεισμό μας πέρσι στα προκριματικά του Πανευρωπαϊκού και την πήραμε, παίζοντας παράλληλα και πολύ καλό χάντμπολ».

No comments