Αποσύρθηκε ο Aερωπος Εδεσσας! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αποσύρθηκε ο Aερωπος Εδεσσας!


Η τελική φάση του 28ου εφηβικού πρωταθλήματος, που άνοιξε χθες την αυλαία του στο Φιλίππειο της Βέροιας, στα πλαίσια του «Ετους Αθλητισμού και Νεολαίας Δημήτριος Βικέλας» σημαδεύτηκε από την αποχή του Αερωπού Εδεσσας από το τουρνουά, την ίδια ομάδα δηλαδή, που πέρσι πήρε το πρωτάθλημα Παίδων! Οι υπεύθυνοι του συλλόγου ισχυρίστηκαν ότι οι παίκτες τους επέλεξαν να αφιερώσουν το χρόνο των διακοπών τους στο διάβασμα και έτσι η διοργάνωση έγινε άνω- κάτω, καθώς ο ένας από τους δύο ομίλους έχει πλέον τρεις ομάδες. Η αλήθεια είναι ότι είχαν ακουστεί φήμες πριν γίνει η τελική φάση ότι η ομάδα της Εδεσσας δεν θα κατέβαινε, γι' αυτό και τους ασκήθηκε πίεση να μην το πράξουν. Ωστόσο οι προσπάθειες ήταν άκαρπες κάτι που επιβεβαιώθηκε. Από την μεριά τους οι άνθρωποι της ομάδας λένε ότι εδώ και ενάμιση μήνα είχαν ειδοποιήσει γι' αυτό την Ενωση Χειροσφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας, ωστόσο από την Ενωση λένε ότι μόλις την Παρασκευή το βράδυ στάλθηκε φαξ από τον Αερωπό, ότι δεν θα κατέβει, το οποίο και λόγω Σαββατοκύριακου, έλαβαν χθες το πρωί. Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι στην ΟΧΕ υπάρχει δυσαρέσκεια για αυτήν την εξέλιξη και δεν αποκλείεται το Δ.Σ. να επιφέρει κυρώσεις στο σωματείο της Εδεσσας. Απο κει και πέρα στο αγωνιστικό κομμάτι για τον α' όμιλο ο Κύδων Χανίων (και όχι ο Ποσειδών Λ., όπως γράφτηκε χθες εκ παραδρομής) νίκησε 10-0 άνευ αγώνα τον Αερωπό, ενώ ο Ιωνικός ΝΦ κέρδισε 26-23 (13-11) τον Φοίβο Συκεών. Στον β' όμιλο η ΧΑΝΘ ξεκίνησε με το δεξί επικρατώντας εύκολα
Αστέρα Αλεξανδρούπολης με 43-10. Σήμερα είναι προγραμματισμένη η δεύτερη και η τρίτη αγωνιστική με παιχνίδια από τις 8:30π.μ. έως τις 10μ.μ.

ME TO ΔΕΞΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ
Βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Εφηβικού πρωταθλήματος που διεξάγεται στη Βέροια έκανε ο Φίλιππος, που νίκησε στην πρεμιέρα της διοργάνωσης τον κάτοχο του τροπαίου Δούκα με 23-21. Στην πρεμιέρα του 20ου Πανελληνίου πρωταθλήματος Κορασίδων, που διεξάγεται στον Ατέρμονα του Κιλκίς είχαμε τα παρακάτω αποτελέσματα: Αναγέννηση ΑΡΤΑΣ- Αμύντας 15-12, Φιλώτας Φλώρινας- Αίαντας Μυτιλήνης 29-21, Πόντιοι Ξάνθης- Φίλιππος Βέροιας 25-25, Παναθλητικός- Ακρίτας 24-18.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΗ SPORTDAY ΣΤΙΣ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2008

No comments