ΠΡΩΤΟ ΤΕΣΤ ΜΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (6Μ.Μ.) ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΠΡΩΤΟ ΤΕΣΤ ΜΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (6Μ.Μ.) ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ


Τα φιλικά με την Βουλγαρία το προσεχές Σαββατοκύριακο (Σήμερα στις 6μ.μ.) στο Καμπάνι του Κιλκίς, χαρακτηρίζονται αναγκαία για τους παίκτες εντός των συνόρων, από τους οποίους και μόνο απαρτίζεται η Εθνική ανδρών. Αυτά είναι επί τις ουσίας τα πρώτα τεστ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στα πλαίσια της προετοιμασίας της για τα μπαράζ του Παγκοσμίου πρωταθλήματος 2009 κόντρα στην Ισπανία (7 και 14 Ιουνίου). Ο συνεργάτης του Νίκου Μάντζου στον πάγκο της Εθνικής Ανδρών, Παναγιώτης Ιατρούδης, σχολίασε: «Τα παιχνίδια με τη Βουλγαρία είναι μία προεργασία για να μπούμε στην κυρίως φάση της προετοιμασίας μας την επόμενη εβδομάδα. Μας δίνεται η ευκαιρία σε όλους να μπούμε στο κλίμα και στο πνεύμα της Εθνικής. Πρέπει να δούμε παίκτες που έχουν καιρό να αγωνιστούν σε επίσημο ματς, ενώ και για μας τους προπονητές είναι μία ευκαιρία να δοκιμάσουμε συστήματα και τακτικές. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σε αυτή την ομάδα υπάρχουν παίκτες που πιστεύουμε ότι μπορούν στο μέλλον να επανδρώσουν την Εθνική ανδρών, ενώ ήδη υπάρχουν 8-9 που είναι στα πλάνα μας για την βασική προετοιμασία και τα ματς με την Ισπανία».

Εκτός αγώνων Τζιμούρτος, Χαντζιάρας
Το πρόβλημα που έχει στους κοιλιακούς από τον Ιανουάριο είναι πολύ πιθανό να στερήσει από τον Δημήτρη Τζιμούρτο την παρουσία του στα ματς με την Ισπανία. Ο διεθνής δεξιός εξτρέμ χρειάζεται ξεκούραση και δεν μπορεί να παίρνει μέρος της προπονήσεις, οπότε και θα είναι σίγουρα εκτός από τα φιλικά με Βουλγαρία και Σερβία και αν δεν καλυτερεύσει η κατάσταση του θα μείνει και εκτός των επίσημων αναματρήσεων. Τον ίδιο δρόμο φαίνεται πως θα έχει και ο δεξιός ίντερ Ντίνος Χαντζιάρας, όπου για άλλη μια φορά στάθηκε άτυχος όταν είναι να παίξει με την Εθνική. Ο παίκτης της Στραλζούντερ θα κάνει μία μικροεπέμβαση η οποία θα τον αφήσει εκτός προπονήσεων και οπότε και εκτός υποχρεώσεων. Σε αυτά τα προβλήματα προστίθενται και η δεδομένη απουσία του πορτιέρο Δημήτρη Καφφάτου (ρήξη χιαστών), καθώς και ο τραυματισμός στον αντίχειρα του Αλέξανδρου Βασιλάκη, οποίος θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τα επίσημα ματς. Ας ελπίσουμε αυτά να είναι τα τελευταία.

ΖΑΡΑΒΙΝΑΣ: «ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ»
«Ξεκινάμε την προετοιμασία μας από τον ΑΤΕΡΜΟΝΑ και το Καμπάνι με τα δυο παιχνίδια με τη Βουλγαρία και από Δευτέρα συνεχίζουμε στη Δράμα με τα δυο παιχνίδια σε Δράμα και Νις  της Σερβίας με τη Σερβία. Μόνο καλές εντυπώσεις έχουμε από τη Δράμα η ατμόσφαιρα πριν δυο χρόνια στο ματς με την Πολωνία ήταν εκπληκτική και είμαι σίγουρος ότι και φέτος θα έχουμε τη συμπαράσταση όλων των φιλάθλων της Δράμας. Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε στα παιχνίδια με την Ισπανία. Θα είναι δυο ιστορικά παιχνίδια. Θα είναι πάνω από όλα μια μεγάλη γιορτή» τα λόγια αυτά ανήκουν στο διεθνή παίκτη του Πανελληνίου Γιώργο Ζαραβίνα ο οποίος πρόσθεσε: «Θα δώσουμε και την ψυχή μας σε αυτά τα ματς και θα προσέξουμε από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Θα δώσουμε τη μάχη με την καρδιά μας».

ΚΟΤΣΙΦΑΣ: «ΟΛΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ»
Ο διεθνής τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Γιώργος Κότσιφας υπογράμμισε:  « Στο Καμπάνι τα παιχνίδια με την Βουλγαρία θα είναι μια ς πρώτης τάξεως ευκαιρία για εμάς ώστε να δούμε που βρισκόμαστε και παράλληλα οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί να βγάλουν τα συμπεράσματά τους και να προχωρήσουν στην τελική επιλογή. Όσοι θα επιλεγούν πιστεύω ότι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους απέναντι στην Ισπανία, και στα δυο παιχνίδια. Ο αντίπαλος είναι δύσκολος και πολύ δυνατός αλλά στον αθλητισμό δεν υπάρχει τίποτα ακατόρθωτο. Κρίσιμο παιχνίδι είναι ιδίως το πρώτο στη Σαραγόσα στις 7 Ιουνίου. Εάν εκεί κατορθώσει η ομάδα και έχει την καλύτερη δυνατή διαφορά στο σκορ τότε στη Δράμα στις 14 Ιουνίου όλα θα «παίζονται». Οι φίλαθλοι στη Δράμα θα είναι ο όγδοος παίκτης και θα φτιάξουν μια ατμόσφαιρα εκπληκτική»

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ  ΦΙΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
Σήμερα Σάββατο 24 Μαΐου και ώρα 18.00 στο ΚΑΜΠΑΝΙ , ο πρώτος φιλικός αγώνας ΕΛΛΑΔΑΣ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ.
Αύριο Κυριακή 25 Μαΐου και ώρα 12.00 στο ΚΑΜΠΑΝΙ, ο δεύτερος φιλικός αγώνας ΕΛΛΑΔΑΣ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ.

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕΤΑΞΥ ΑΡΗ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
Σήμερα Σάββατο 24.5.08 στο Κλ. Γυμν. Ευόσμου ΕΚΟ ώρα 18.00 ο ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ θα αντιμετωπίσει τον ΟΦ Νέας Ιωνίας στον τρίτο μικρό τελικό για την Α1 Γυναικών.
Διαιτητές θα είναι: οι Τζαφερόπουλος-Μπέτμαν.

ΔΙΗΜΕΡΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ  ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΩΝ
Σήμερα Σάββατο από τις 17.00 έως τις 20.00 στο Κλ. Γυμν. του Κορωπίου και αύριο από τις 10.00 έως τις 13.00 στο ίδιο γήπεδο, θα γίνει η προπόνηση του κλιμακίου της Αθήνας της Εθνικής Παίδων, με την επίβλεψη του Ομοσπονδιακού προπονητή Νίκου Γεωργιάδη και του Υπεύθυνου προπονητή τερματοφυλάκων των εθνικών ομάδων μικρών ηλικιών, Στέλιου Αλεπουδέα. Θα πραγματοποιηθούν τεστ και στο στίβο του σταδίου του Κορωπίου.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Αύριο Κυριακή από τις 9.00 έως τις 14.00 στο κλ. Γυμναστήριο Καλλιθέας θα πραγματοποιηθεί το φεστιβάλ των Δημοτικών Σχολείων της Καλλιθέας με συμμετοχή 300 μαθητών και μαθητριών από 28 δημοτικά σχολεία. Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Καλλιθέας με επικεφαλής τον Γεώργιο Μαργωμένου ενώ συντονιστής θα είναι ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής Σωτήρης Ροντογιάννης. Θα δοθούν διπλώματα από τον Αθλητικό Οργανισμό ενώ η ΟΧΕ μέσω της Επιτροπής Ανάπτυξης προσέφερε επικοινωνιακό και ενημερωτικό υλικό (αφίσες φυλλάδια κλπ)

ΣΤΙΣ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΔΧΑ
Η τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΥ.Δ.Χ.Α θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 9.6.08 και ώρα 18.00 στα γραφεία του Συνδέσμου (Μονής Προδρόμου 6 και Αριστοτέλους ) με τα εξής θέματα:
1) Οικονομικός και Διοικητικός Απολογισμός Δ.Σ για την περίοδο 31.5.07 έως 31.5.08
2) Ανάγνωση Έκθεσης Ελεγκτικής Επιτροπής
3) Έγκριση Οικονομικού και Διοικητικού Απολογισμού. Απαλλαγή Δ.Σ για τα πεπραγμένα προηγούμενης περιόδου
Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας στις 18.00 η Γενική Συνέλευση θα γίνει την ίδια μέρα στο ίδιο μέρος και ώρα 19.00
Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όσα μέλη είναι ταμειακώς εντάξει έως την Παρασκευή 6.6.07.

 

No comments