ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ

Την Παρασκευή το μεσημέρι 23 Μαϊου στον ΑΤΕΡΜΟΝΑ θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση παικτών της Εθνικής ομάδας Ανδρών, ιδίως εκείνων που αγωνίζονται στην Ελλάδα και θα ακολουθήσει απογευματινή προπόνηση στο ΚΑΜΠΑΝΙ. Το Σάββατο 24 Μαϊου και ώρα 18.00 στο ΚΑΜΠΑΝΙ θα γίνει ο πρώτος φιλικός αγώνας ΕΛΛΑΔΑΣ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ. Την Κυριακή 25 Μαϊου και ώρα 12.00 και πάλι στο ΚΑΜΠΑΝΙ θα γίνει ο δεύτερος φιλικός αγώνας ΕΛΛΑΔΑΣ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ. Τη Δευτέρα 26 Μαϊου το απόγευμα στη Δράμα θα γίνει νέα συγκέντρωση της Εθνικής ομάδας η οποία θα προετοιμαστεί στη Δράμα. Στις 28 Μαίου θα διεξαχθεί ο πρώτος φιλικός αγώνας στο Κλ. Γυμναστήριο «Κραχτίδης Δράμας» με τη ΣΕΡΒΙΑ. Στις 31 Μαϊου στην πόλη Νις της Σερβίας θα γίνει ο δεύτερος φιλικός αγώνας μεταξύ ΣΕΡΒΙΑΣ –ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΜΑΝΤΖΟΣ: «ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ»
Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ανδρών Νίκος Μάντζος δήλωσε: «Στον ΑΤΕΡΜΟΝΑ θα έχουμε μια πρώτη συγκέντρωση εν όψει των αγώνων στο ΚΑΜΠΑΝΙ με την Βουλγαρία. Εκεί θα δω τους παίκτες και θα καταλήξω στην τελική επιλογή την οποία θα ανακοινώσω τη Δευτέρα. Την ίδια ημέρα θα αρχίσει και το τελικό στάδιο της προετοιμασίας στη Δράμα. Στην πρώτη επιλογή έχω συμπεριλάβει αθλητές που αγωνίζονται στην Ελλάδα και δυο που αγωνίζονται στο εξωτερικό».
Ειδικότερα έχουν κληθεί οι εξής:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ            Α.Σ. ‘Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ’ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΤΖΟΥΦΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ               Α.Σ. ‘Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ’ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΒΑΚΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                          Α.Ο.Δ ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΥΡΩΝ               Α.Ο.Δ ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ           Χ.Α.Ν.Θ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ              Χ.Α.Ν.Θ
ΒΟΥΤΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                         Γ.Α.Σ ΚΙΛΚΙΣ
ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ                Α.Ε.Κ.
ΣΕΒΑΣΤΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ                     Μ.Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
ΚΟΤΕΛΙΔΑΣ ΑΛΕΞΗΣ                             Π.Γ.Σ.
ΖΑΡΑΒΙΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ                            Π.Γ.Σ
ΜΑΣΤΟΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ          Π.Γ.Σ
ΡΙΓΑΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                         Π.Γ.Σ
ΚΟΤΣΥΦΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                Π.Α.Ο.Κ
ΜΙΣΥΡΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ                           Π.Α.Ο.Κ
ΤΖΙΜΟΥΡΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ               EINTRACHT
ΧΑΤΖΙΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ           STRALSUNDER

ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ: «ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ»
«Είμαι χαρούμενος για την κατάκτηση της 2ης θέσης στον πίνακα των σκόρερς στην Μπουντεσλίγκα με 230 γκολ, αλλά έχω και την πικρή γεύση για την απώλεια της πρώτης θέσης. Πρώτος αναδείχθηκε ο Αυστριακός Κόχραν Βουλτσίσκι με 237 γκολ και τρίτος ο Γάλλος Καραμπάτιτς με 215 γκολ. Υπολόγιζα περισσότερο τον Καραμπάτιτς. Ο Βουτσίλσκι έχει ευστοχήσει σε 50 πέναλτυ μιας και η ομάδα του Φούξεν Βερολίνο  κερδίζει πολλά πέναλτυ. Ήμουν επί 4 εβδομάδες στην πρώτη θέση, είχα το προβάδισμα. Το γκολ έχει ιδιαίτερη σημασία για μένα, αλλά το άθλημα είναι ομαδικό και προηγούνται οι ομαδικές μάχες και διακρίσεις των ατομικών διακρίσεων», τα λόγια αυτά ανήκουν στον αρχηγό της Εθνικής Ανδρών Σάββα Καρυπίδη ο οποίος δήλωσε επίσης, πως θα παραμείνει στην ίδια ομάδα , την Μέλσουνγκεν , παρά το ότι είχε και άλλες προτάσεις , διότι δεσμεύεται από το συμβόλαιο. Για τα ματς της Εθνικής Ανδρών με την Ισπανία ο Σάββας Καρυπίδης τόνισε: «Είναι δύσκολοι οι αγώνες. Οι Ισπανοί έχουν το προβάδισμα αλλά κανείς δεν μπορεί να προκαταβάλει ένα αποτέλεσμα πριν σφυρίξει τη λήξη του αγώνα ο διαιτητής. Τίποτα δεν μας φοβίζει στη μάχη κόντρα στην Ισπανία μιας και στηριζόμαστε στην πείρα της Εθνικής ομάδας». Για τον Δημήτρη Καφφάτο που βρίσκεται σε ανάρρωση μετά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη ο  Σάββας Καρυπίδης πρόσθεσε: «Του ευχόμαστε καλή ανάρρωση και τον περιμένουμε δυνατό και ακμαίο και πάλι στις μάχες με την Εθνική».

ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗ

Με απόφαση της Αθλητικού Δικαστή Ευθυμίας Κοκμοτού επεβλήθησαν οι εξής ποινές:
Στον αθλητή του σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Βασίλειο Θεοδώρου αποκλεισμός 13 αγωνιστικών ημερών.
Στον αθλητή του σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Ιωάννη Ξανθόπουλο αποκλεισμός 15 αγωνιστικών ημερών (13 συν 2 λόγω υποτροπής)
Στο συνοδό του σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Μιχάλη Χριστοφορίδη αποκλεισμός 60 ημερολογιακών ημερών από τους αγωνιστικούς και αθλητικούς χώρους.
Στο αθλητικό σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ διεξαγωγή του αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) για 2 αγωνιστικές. Επιπλέον ο αγώνας κατακυρώνεται υπέρ του σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ στη συνάντηση με την ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ με σκορ 10-0.
Στην προπονήτρια του σωματείου ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ Κατερίνα Παπαδοπούλου
αποκλεισμός 18 αγωνιστικών ημερών.
Στον παράγοντα του σωματείου ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ Γεώργιο Μυλωνά αποκλεισμός 108 ημερολογιακών ημερών από τους αγωνιστικούς και αθλητικούς χώρους.
Στη συνοδό  του σωματείου ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ Κατερίνα Μάστορα αποκλεισμός 90 ημερολογιακών ημερών από τους αγωνιστικούς και αθλητικούς χώρους.
Το αθλητικό σωματείο ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ τη διεξαγωγή του αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) για 1 αγωνιστική.
Στο συνοδό του σωματείου Γ.Σ ΚΟΡΩΠΙΟΥ Γεώργιο Μήτρου  αποκλεισμός 70 ημερολογιακών ημερών από τους αγωνιστικούς και αθλητικούς χώρους.
Στον αθλητή του σωματείου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ Αναστάσιο Παπαδάκη αποκλεισμός 11 αγωνιστικών ημερών.
Στον αθλητή του σωματείου ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Ιωάννη Τσουγένη αποκλεισμός 2 αγωνιστικών ημερών.
Στο συνοδό του σωματείου ΑΕΠ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ Ιωάννη Παπαγιαννόπουλο
αποκλεισμός 10 ημερολογιακών ημερών από τους αγωνιστικούς και αθλητικούς χώρους.
Στον Πρόεδρο του σωματείου ΓΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΔΡΑΜΑΣ Δημήτριο Κασαπίδη αποκλεισμός 20 ημερολογιακών ημερών από τους αγωνιστικούς και αθλητικούς χώρους.
Στο συνοδό του σωματείου ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, Γεώργιο Γιουλβανίδη
αποκλεισμός 50 ημερολογιακών ημερών από τους αγωνιστικούς και αθλητικούς χώρους.

No comments