«ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΖΗΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΖΗΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ»

«Πρώτα απ΄ όλα να είναι όλοι οι διεθνείς παίκτες καλά. Οι αγώνες με την Ισπανία είναι μια πρόκληση και από την πλευρά της Εθνικής μας πιστεύω πως θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια παρά την μεγάλη δυσκολία των αγώνων για να υπάρξει ένα αποτέλεσμα που να ταιριάζει στην αξιοπρέπεια της ομάδας» μιλάει ο διεθνής παίκτης του Π.ΑΟ.Κ Χρήστος Μυσιρλής και προσθέτει: «Στο πρώτο προσκλητήριο της Εθνικής ομάδας στο Κιλκίς στις 10 και 11 Μαϊου οι ομοσπονδιακοί Μάντζος-Ιατρούδης με επιμονή μας τόνισαν ότι θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και σε ατομικό επίπεδο και μας έδωσαν πρόγραμμα με τρέξιμο σε στίβο και βάρη για τον καθένα από εμάς. Στα φιλικά με τη Βουλγαρία στο Καμπάνι θα δούμε σε πιο επίπεδο βρίσκονται όλοι οι παίκτες. Τη Βουλγαρία την ξέρουμε και από τα παιχνίδια στην Ιταλία τον προηγούμενο Δεκέμβριο. Στους 8 μήνες που είμαι στην Εθνική Ανδρών είδα ένα άλλο χάντμπολ που μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν το ήξερα. Ειδικά στα ματς στην Ιταλία ωφελήθηκα ιδιαίτερα. Άλλαξαν όλα και είναι σαν να ξαναγεννήθηκα στο χάντμπολ. Όλα αυτά με βοήθησαν και το βλέπω σε καθημερινή βάση στους αγώνες. Οι ομοσπονδιακοί Μάντζος-Ιατρούδης είναι αυστηροί όσο πρέπει ενώ το κλίμα στην ομάδα είναι θαυμάσιο μιας και οι παλαιότεροι παίκτες μας ενισχύουν μας προτρέπουν και μας καθοδηγούν».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ  ΦΙΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
Σάββατο 24 Μαϊου και ώρα 18.00 στο ΚΑΜΠΑΝΙ , ο πρώτος φιλικός αγώνας ΕΛΛΑΔΑΣ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ.
Κυριακή 25 Μαϊου και ώρα 12.00 στο ΚΑΜΠΑΝΙ, ο δεύτερος φιλικός αγώνας ΕΛΛΑΔΑΣ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ.

ΝΙΚΟΣ ΝΤΙΝΟΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ Ε.Σ.Χ.Α
Πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα Ανδρών της ΕΣΧΑ αναδείχθηκε ο 27χρονος Νίκος Ντίνος του αθλητικού ομίλου ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΡΕΝΤΗ. Πέτυχε 145 γκολ ενώ πήρε μέρος και στις 18 συναντήσεις του πρωταθλήματος.  Σε δήλωσή του ο Νίκος Ντίνος, τόνισε : « Ένοιωσα μεγάλη χαρά που βγήκα πρώτος σκόρερ. Ξεκίνησα το χάντμπολ στα 23 και με παρότρυνε ο Σπύρος Κολαϊτης, ο οποίος ασκεί τώρα, καθήκοντα κόουτς στην ομάδα μου, με προπονήτρια τη Μάτα Τζέλιου. Το χάντμπολ για όλους  τους παίκτες του σωματείου ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΡΕΝΤΗ είναι διασκέδαση, είναι ένας άλλος τρόπος ζωής.  Πριν από ένα χρόνο παραλίγο να πάρω πάλι την πρωτιά. Αγωνίζομαι  στη θέση του εξτρεμ.  Αυτή τη στιγμή δεν με απασχολεί αν θα πάω σε άλλη ομάδα υψηλότερης κατηγορίας μιας και περνάω πολύ καλά με τους συμπαίκτες μου σε αυτή την ομάδα». Ο κόουτς της ομάδας Σπύρος Κολαϊτης τόνισε: «Τον Ντίνο τον έφερα πριν 4 χρόνια στην ομάδα , μέχρι τότε αγνοούσε το άθλημα. Σαφέστατα έχει μεγάλες προοπτικές για να καταξιωθεί σε ομάδα υψηλότερης κατηγορίας. Το πρόβλημά μας όμως είναι ότι δεν έχουμε γήπεδο και γυρίζουμε πότε στο Μετς και πότε σε άλλα γήπεδα μαζί με τις γηπεδούχες ομάδες μιας και το Κλ. Γυμν. του Ρέντη έχει διατεθεί αποκλειστικά στον Ολυμπιακό για το Βόλλεϋ και εμείς δεν μπορούμε να φιλοξενηθούμε εκεί. Να σημειωθεί ότι στον πρώτο γύρο ήμασταν αήττητοι , ήμασταν πρώτοι». Ο τελικός πίνακας των σκόρερς διαμορφώθηκε ως εξής: Νικόλαος Ντίνος ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΕΣ 145 (18 συμμετοχές), Χρήστος Βλάχος ΑΟ ΤΕΛΑΜΩΝ 141(17), Χρήστος Σκλαβούνος ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ 137 (16), Παναγιώτης Κλεόπας ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 135 (17), Βασίλης Παπαδόπουλος ΑΟ ΦΟΥΡΕΣΙ 132 (13), Παναγιώτης Καυκούλας ΑΠ ΠΗΓΑΣΟΣ 128 (18), Λουκάς Μπινιάρης (ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ 128 918), Κωνσταντίνος Κλεόπας ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 123 (13)

ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΟΧΕ ΟΙ ΝΕΕΣ ΦΟΡΜΕΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ
Δημοσιεύτηκαν στο επίσημο site της ΟΧΕ (στην επιλογή Γραφείο Τύπου-Ανακοινώσεις) η φόρμα δηλώσεως στοιχείων σωματείων καθώς και οι αιτήσεις εγγραφών –μετεγγραφών για την αγωνιστική περίοδο 2008-2009.

No comments