ΣΟΒΑΡΟ ΤΕΣΤ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΣΕΡΒΙΑ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΣΟΒΑΡΟ ΤΕΣΤ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΣΕΡΒΙΑ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ

Τις πρώτες τις «εξετάσεις» ενόψει των μπαράζ του παγκοσμίου πρωταθλήματος 2009 κόντρα στην Ισπανία, θα δώσει σήμερα (6μ.μ.) στο κλειστό γυμναστήριο της Δράμας
η Εθνική ομάδα των ανδρών απέναντι στην Σερβία στο πρώτο από τα δύο φιλικά μεταξύ των δύο ομάδων. Ολοι οι παίκτες εκτός του Αλέξανδρου Βασιλάκη, που είναι τραυματίας θα είναι στην διάθεση των ομοσπονδιακών τεχνικών Νίκου Μάντζου και Παναγιώτη Ιατρούδη, που ολοκλήρωσαν, χωρίς προβλήματα την τελευταία προπόνηση της ομάδας χθες το απόγευμα. Ο Παναγιώτης Ιατρούδης, σχολίασε: «Είναι ένα σοβαρό τεστ απέναντι σε μία παραδοσιακή ομάδα. Δεν ήταν τυχαίο που κλείσαμε αυτό το φιλικό, γιατί η Σερβία έχει πολλά κοινά στο παιχνίδι της με την Ισπανία. Αυτά τα ματς θα μας βοηθήσουν πολύ στην προετοιμασία μας και τις λεπτομέρειες που χρειαζόμαστε για να είμαστε πανέτοιμοι κόντρα στην Ισπανία. Στην ομάδα υπάρχει η αντίληψη ότι πρέπει να κερδίζουμε όλα τα ματς, ανεξαρτήτως αντιπάλου». Η Σερβία έφθασε αργά χθες το βράδυ (καθυστέρησε στα σύνορα της ΠΓΔΜ) με όλα τα αστέρια στην σύνθεση της.

ΣΤΟ «ΦΟΥΛ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ» ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η εκστρατεία προβολής του δεύτερου αγώνα της Εθνικής μας ομάδας με την Ισπανία για τα play off του Παγκοσμίου που θα γίνει στις 14 Ιουνίου στο Κλ. Γυμν. Κραχτίδης. Χθες αναρτήθηκαν 3 αεροπανό , αναρτήθηκαν οι αφίσες. Ήδη ετοιμάζονται δυο εκπομπές στην τοπική τηλεόραση σε ώρες που μεταδίδονται οι εκπομπές πολιτικού περιεχομένου για να προβληθέι και μέσω αυτών ο αγώνας. Ο τοπικός τύπος και τα ΜΜΕ Της Δράμας καθημερινά προβάλλουν τον αγώνα και καλούν τον κόσμο να δώσει το παρών στον αγώνα. Σήμερα Τετάρτη το πρωϊ θα δοθεί συνέντευξη τύπου για τα τοπικά ΜΜΕ στο ξενοδοχείο «ΚΟΥΡΟΣ».

ΠΟΙΟΙ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ
Η Δ.Ε.Π της Ο.Χ.Ε ανακοίνωσε τις ομάδες που προβιβάστηκαν καθώς και εκείνες που υποβιβάστηκαν στην αμέσως κατώτερη κατηγορία.
Οι ομάδες έχουν ως εξής:

ΑΝΔΡΕΣ
Από την Α2 Εθνική κατηγορία Ανδρών προβιβάστηκαν στην Α1 οι ομάδες: ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (1ος όμιλος)
ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ (2ος όμιλος)
Από την Α2 Ανδρών υποβιβάστηκαν στην Β Εθνική Ανδρών οι ομάδες:
ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ & ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ (1ος όμιλος)
ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ & ΓΣ ΔΡΑΜΑΣ (2ος όμιλος)
Από την Β Εθνική Ανδρών προβιβάστηκαν στην Α2 Ανδρών οι ομάδες:
ΚΥΔΩΝ ΧΑΝΙΩΝ & ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ (1ος όμιλος)
ΝΟΙΖΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ & ΔΙΑΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ (2ος όμιλος)
Από την Β Εθνική Ανδρών υποβιβάστηκαν στο Τοπικό πρωτάθλημα οι ομάδες:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ & ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (1ος όμιλος)
ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Μ. & ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (2ος όμιλος)
Από το Τοπικό πρωτάθλημα Ανδρών προβιβάστηκαν στην Β Εθνική  οι ομάδες:
ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ & ΦΟΥΡΕΣΙ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ (στον 1ο όμιλο της Β Εθνικής)
ΔΟΛΟΠΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ & ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ  (στον 2ο όμιλο της Β Εθνικής)

ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Από την Α2 Εθνική Γυναικών προβιβάζονται στην Α1 οι ομάδες:
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ (1ος όμιλος)
ΑΕΠ ΞΑΝΘΗΣ (2ος όμιλος)
Από την Α2 Εθνική Γυναικών υποβιβάζονται  στην Β Εθνική  οι ομάδες:
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ & ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΡΕΝΤΗ (1ος όμιλος)
ΓΣ ΔΡΑΜΑΣ & ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ & ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (2ος όμιλος)
Από την Β Εθνική Γυναικών προβιβάστηκαν στην Α2 Γυναικών οι ομάδες:
ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ & ΑΙΑΝΤΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ & ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΠΑΟΚ & ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ
Η κατάταξη της Α1 Ανδρών και Γυναικών θα επικυρωθεί μόλις εκδικαστούν στο ΑΣΕΑΔ οι προσφυγές των σωματείων (ΧΑΝΘ και Ό.Φ.ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ).
Η κατάταξη των σωματείων θα δημοσιευτεί στο site της Ο.Χ.Ε στην επιλογή Διοργανώσεις –Βαθμολογία.

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Τα Λιοντάρια νίκησαν τις Τορπίλλες με σκορ 5-3 λίγο πριν το φινάλε του Φεστιβάλ Δημοτικών Σχολείων που διοργανώθηκε στο Δήμο Καλλιθέας στο Κλ. Γυμναστήριο Καλλιθέας. Βραβεύτηκε το 13ο Δημ. Σχολείο , διότι είχε την πολυπληθέστερη συμμετοχή , ενώ πήραν μέρος πάνω από 200 μαθητές και μαθήτριες από τα Δημ. Σχολεία της Καλλιθέας. Ο Αθλητικός Οργανισμός με επικεφαλής τον Πρόεδρό του Γεώργιο Μαργωμένο απένειμε μετάλλια και διπλώματα στις ομάδες. Συντονιστές ήταν ο Σωτήρης Ροντογιάννης από την πλευρά του Αθλ. Οργανισμού Καλλιθέας και ο τεχνικός Σύμβουλος Ανάπτυξης της ΕΣΧΑ Κών/νος Κότσιρας. Σε όλα τα παιδιά μοιράστηκε υλικό από χορηγούς.

ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ
Ο Ομοσπονδιακός Προπονητής της Εθνικής Παίδων, Νίκος Γεωργιάδης με τη συνεργασία του τεχνικού Συμβούλου Ανάπτυξης της ΕΣΧΑ Κών/νου Κότσιρα καθοδήγησε τις προπονήσεις της Εθνικής Παίδων που έγιναν στο Κορωπί. Πραγματοποιήθηκαν και τεστ, ενώ έγιναν σωματομετρήσεις. Τη δεύτερη ημέρα των προπονήσεων έδωσε το παρόν και ο Υπ προπονητής τερματοφυλάκων των Εθνικών ομάδων μικρών ηλικιών Στέλιος Αλεπουδέας.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟΚΑΜΠΟ ΓΙΑ ΤΟ BEACH HANDBALL ΜΕ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ
Την Παρασκευή 30 Μαϊου ξεκινά στον Αγιόκαμπο Λάρισσας (παραλία Κάτω Σωτιρίτσας , θέση Μαϊστρα) το πρώτο τουρνουά Beach Handball με την ευκαιρία της έναρξης των αγώνων η Επιτροπή Beach Handball σε ανακοίνωσή της, τονίζει τα εξής: «Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους συντελεστές του Beach Handball   και τους  γνωστοποιούμε ότι, παρά το γεγονός ότι το Beach Handball δεν είναι ολυμπιακό άθλημα, βρίσκεται όμως κάτω από την ομπρέλα της Ευρωπαϊκής και  της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ενώ ταυτόχρονα υπόκειται και στην Ελληνική αθλητική νομοθεσία και ως εκ τούτου υπάρχει πάντα η πιθανότητα να υπάρξει έλεγχος αντιντόπινγκ κοντρόλ και στο Beach Handball από το ΕΣΚΑΝ. Πέρα από αυτό εφιστούμε την προσοχή όλων των αθλούμενων στο Beach Handball για καθαρό αθλητισμό και ευχόμαστε  η υπογράμμιση αυτή να θέσει όλους τους προπονητές και αθλητές σε εγρήγορση για το θέμα αυτό».
Επίσης η Επιτροπή Beach Handball  θα διανείμει και ανάλογο ενημερωτικό υλικό πριν την έναρξη των αγώνων την Παρασκευή, κατά τη διάρκεια της Τεχνικής Σύσκεψης των ομάδων.

No comments