ΔΕΞΙΩΘΗΚΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΑΧΑΪΑΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΕΞΙΩΘΗΚΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΑΧΑΪΑΣ



Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε μια ακόμα πετυχημένη σαιζόν, για τη γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΑΣΕ Ορμή. Οι «λέαινες» δεξιώθηκαν χθες το μεσημέρι από τον Νομάρχη Αχαΐας κ. Δημήτρη Κατσικόπουλο, στο γνωστό εστιατόριο «Δημοριρί»¨στην περιοχή του Δημορηγόπουλου στο Ρίο, όπου εκεί τους απονεμήθηκαν ειδικές πλακέτες, με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος για το 2008, όπως βέβαια και τα εύσημα. Το κλίμα ιδιαίτερα συγκινησιακά φορτισμένο, καθώς αυτό ήταν και το αποχαιρετιστήριο γεύμα χθες για τις «λέαινες», αφού πλέον ξεκινούν οι διακοπές τους, μέχρι να επανέλθουν σιγά σιγά από τον Ιούλιο για να ξεκινήσουν την  προετοιμασία τους για την επόμενη χρονιά, όσες βέβαια συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα της Ορμής. Παρόντες στο συγκεκριμένο γεύμα, εκτός του κ. Κατσικόπουλου, ήταν ο αντινομάρχης αθλητισμού Γιάννης Ταπεινός, ο πρόεδρος της πατρινής ομάδας Αντώνης Σκιαθάς, ο γενικός διευθυντής της Ορμής Ανδρέας Κόγκας, όπως επίσης και ο βασικός χορηγός των «λεαινών» Κυριάκος Σκιαθάς. Ο Νομάρχης Αχαΐας Δημήτρης Κατσικόπουλος ευχήθηκε στην Πατρινή ομάδα να έχει ανάλογη συνέχεια, όπως και κάποια στιγμή να φέρει έναν ευρωπαϊκό τίτλο στην Πάτρα. Ακόμα συμπλήρωσε πως σε μια περίοδο, όπου ο αθλητισμός γενικότερα στην Αχαϊκή πρωτεύουσα δεν διανύει και τη καλύτερη περίοδο, η Ορμή βγάζει ασπροπρόσωπους όλους τους Πατρινούς με τις επιτυχίες που φέρνει στην πόλη μας. Στη Δεξίωση του Νομάρχη, παραβρέθηκαν ακόμη, ο Νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Τρικόγιας, ο Υπεύθυνος Δημισίων Σχέσεων της Νομαρχίας κ. Καπερώνης, επίσης παρόντες ήταν η Γεωργία Καλαφάτη εκπροσωπώντας της «Γέφυρα», αντί του κ. Φρέρυ που απουσιάζει για επαγγελματικούς λόγους στις Βρυξέλλες. Η εταιρία «ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.» θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν να είναι χορηγός της πρωταθλήτριας ομάδας. Επίσης, στη Δεξίωση παραβρέθηκε και ο χορηγός και φυσιοθεραπευτής της ομάδας Γιώργος Μώρος.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΤΡΑΣ
Τα γραφεία της ΑΣΕ Ορμή Λουξ , επισκέφθηκαν, ο πρόεδρος της «Ακαδημίας των Σπορ» Χρήστος Δεβελέγκας, ο γενικός αρχηγός του τμήματος Γιώργος Ιασωνίδης και ο γενικός διευθυντής του τμήματος Γιάννης Παπαγιαννόπουλος, προκειμένου να συγχαρούν τους ιθύνοντες του συλλόγου, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας χαντμπολ γυναικών. Τους εκπροσώπους της Ακαδημίας, υποδέχθηκαν ο πρόεδρος του συλλόγου Αντώνης Σκιαθάς, η πρόεδρος του εκπαιδευτικού οργανισμού Ορμή Μιμίκα Παπαδάκη, ο γενικός γραμματέας Ανδρέας Κόγκας και ο διευθύνων σύμβουλος Κυριάκος Σκιαθάς. Ο πρόεδρος της Ακαδημίας των Σπορ Χρήστος Δεβελέγκας δήλωσε: «Η κατάκτηση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας χάντμπολ γυναικών από την ομάδα της  Ορμής - Λουξ αποδεικνύει την χωρίς αμφιβολία καλή και προγραμματισμένη δουλειά που γίνεται από τους υπεύθυνους του Συλλόγου, αλλά και το ότι η Ορμή, δεν ήταν περαστική από τη θέση του πρωταγωνιστή της Α1, ήρθε για να μείνει! Της το ευχόμαστε ολόψυχα! Σε μια πόλη σαν την Πάτρα, που έχει προβάλλει επίσης την άνοδο στην Α1 του Μινώταυρου, την 2η θέση της Ακαδημίας, το πρωτάθλημα της Ορμής είναι επιβράβευση της συνολικής δουλειάς που γίνεται στην πόλη στο χώρο του χαντμπολ, ηθική ανταμοιβή στους πατρινούς που το αγκάλιασαν και το στηρίζουν και υπόδειξη προς την πολιτεία, αλλά και τους τοπικούς υπευθύνους της ανάγκης περισσότερης προσοχής και φροντίδας προς τα σωματεία που καλλιεργούν στην πόλη μας το συναρπαστικό αυτό άθλημα. Και πάλι, τα θερμά μας συγχαρητήρια στους υπευθύνους αλλά και τις αθλήτριες του συλλόγου».

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ
Στην Αρχιεπισκοπή Πατρών βρέθηκε χθες το πρωί (Τετάρτη) η Πρωταθλήτρια Ελλάδος ομάδα του ΑΣΕ Ορμή ΛΟΥΞ, προκειμένου να της απονεμηθούν τα εύσημα από τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομο. Για πρώτη φορά ομάδα της πόλης μας έλαβε τις ευλογίες από τον Μητροπολίτη Πατρών, ο οποίος ευχήθηκε στις αθλήτριες και τους παράγοντες της ομάδας να έχουν υγεία και να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο την προσπάθεια που κάνουν όλα αυτά τα χρόνια, φέρνοντας ανάλογες επιτυχίες και στο μέλλον. Μάλιστα, ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος έδωσε αναμνηστικά στην ομάδα, ενώ η αρχηγός των «λεαινών», Άννα Στράτου, χάρισε στον σεβασμιότατο το λάβαρο της ομάδας. Στη συνέχεια, οι αθλήτριες του ΑΣΕ Ορμή επισκέφτηκαν ακόμα δύο χορηγούς της ομάδας, που τις υποστήριξαν στις προσπάθειές τους τη φετινή χρονιά.

No comments