ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΙΤΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΣΤΗΝ ΕΒΟΙΑ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΙΤΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΣΤΗΝ ΕΒΟΙΑ

Aγαπητοί φίλοι του θεαματικότερου αθλήματος στην άμμο…

H τελευταία ενημέρωση πριν το κλείσιμο της ημερομηνίας για την δήλωση συμμετοχής στο τουρνουά του Δήμου Στυρέων 1st Limnionas Styra 2008 και όλα ετοιμάζονται για να υποδεχτούν τις ομάδες…

Ακολουθούν ορισμένες ενδιαφέρουσες πληροφορίες, ώστε να γνωρίζετε όλοι οι συμμετέχοντες το πώς θα φτάσετε στην περιοχή των αγώνων, στις περιοχές διαμονής, αλλά και πολλά ακόμη.

1. Τα δρομολόγια των πλοίων…
Για όσους έρθουν από Πέμπτη…Από Αγία Μαρίνα προς Ν.Στύρα 14.45, 17.00, 19.30, 21.30.
Για όσους έρθουν Παρασκευή κι επειδή από αυτή την ημερομηνία αλλάζουν τα δρομολόγια, σας μεταφέρω τις ώρες…
Από Αγία Μαρίνα προς Ν.Στύρα 14.45, 16.15, 17.15, 18.15, 19.30, 20.45, 21.45, 22.45. Επίσης Παρασκευή από Αγία Μαρίνα προς Αλμυροπόταμο υπάρχει δρομολόγιο στις 18.30.
Για την επιστροφή την Κυριακή, από Αλμυροπόταμο προς Αγία Μαρίνα υπάρχει δρομολόγιο στις 17.45.
Επίσης από Ν.Στύρα προς Αγία Μαρίνα 15.00, 15.30, 16.00, 16.30, 17.15, 18.15, 18.45, 19.30, 20.15, 21.00, 21.45, 22.30.

2. Το πρόγραμμα του τουρνουά (θα το επαναλάβουμε μετά τον προγραμματισμό των αγώνων την Τρίτη 24/6), περιλαμβάνει τα εξής…
Παρασκευή 27/6…Τεχνική σύσκεψη στο ξενοδοχείο SUNDAY 21.00 στο κέντρο των Ν.Στύρων παραλιακά.
Σάββατο και Κυριακή με γεμάτο πρόγραμμα αγώνων…προκριματικά και τελικά.
Επίσης το Σάββατο στις 21.00 και στο δημαρχείο Στύρων, η δήμαρχος Σοφία Μούτσου θα δεξιωθεί τις αποστολές των ομάδων και τους διαιτητές, σε μια ενδιαφέρουσα βραδιά γνωριμίας με ποτό, φαγητό και ανταλλαγές απόψεων.

3. Την Τετάρτη 25/6 συνεργεία του δήμου Στυρέων, θα εργαστούν στο στρώσιμο της περιοχής (παραλία Λιμνιώνα) που θα στηθεί το γήπεδο των αγώνων, ενώ την Πέμπτη και την Παρασκευή ομάδες έμπειρων ατόμων του beach handball, θα φτιάξουν το γήπεδο, προκειμένου να είναι έτοιμο για την διεξαγωγή του 4ου τουρνουά της σειρά του πανελληνίου πρωταθλήματος 2008.

4. Οι ομάδες που θα έρθουν από την Αθήνα οδεύοντας προς την Λ.Μαραθώνος (μέσω Ν.Μάκρης) για να πάρουν το φέρρυ μπόατ στην Αγία Μαρίνα, καλό θα είναι να προσέχουν…αρχικά θα στρίψουν λίγο μετά την έξοδο από Ν.Μάκρης και είσοδο στο Μαραθώνα, αριστερά στην πινακίδα που θα λέει ευδιάκριτα Αγία Μαρίνα κ.α….ακόμη 7,5 χλμ μετά να προσέξουν (να μην τρέχουν) ένα μεγάλο σαμάρι στο δρόμο που χρειάζεται χαμηλή ταχύτητα, ώστε να μην χτυπήσει κάτω το αυτοκίνητο.

5. Ιδιαίτερη προσοχή ακόμη στη διαδρομή Ν.Στύρων-παραλία Λιμνιώνα. Κινούμενοι βόρεια για την έξοδο από Νέα Στύρα θα συναντήσουμε το μεγάλο κεντρικό δρόμο που ενώνει την κεντρική με τη Νότια Εύβοια. Θα συνεχίσουμε απέναντι ακολουθώντας την πινακίδα που λέει Τσακαίοι. Στο μικρό αυτό επαρχιακό δρόμο θα δώσουμε προσοχή λίγο πιο κάτω όταν υπάρχει διακλάδωση χωρίς πινακίδα….εμείς θα πάρουμε δεξιά τον πιο φρεσκο-ασφαλτοστρωμένο δρόμο, ο οποίος και θα μας οδηγήσει εύκολα στην παραλία των αγώνων.

6. Δηλώσεις…

Σοφία Μούτσου (δήμαρχος Στυρέων): «Ετοιμαζόμαστε να διοργανώσουμε άρτια την πρώτη επίσκεψη του beach handball στην περιοχή της Ν.Εύβοιας και ιδιαίτερα στο δήμο Στυρέων. Μας άρεσε από την αρχή η ιδέα και προσβλέπουμε όχι μόνο στη φετινή διοργάνωση, αλλά στη σκέψη μας είναι να γίνει θεσμός και να βελτιώνεται. Καλωσορίζουμε τις αποστολές των ομάδων στην περιοχή μας και ευχόμαστε σε αθλητές και αθλήτριες, καλό θέαμα και καλούς αγώνες».

Δημήτρης Τσούλης (αντιπρόεδρος Εμπορικού συλλόγου Ν.Στύρων): «Είναι μια ευκαιρία για την περιοχή μας οι Πανελλήνιοι αγώνες του beach handball. Οι αθλητικοί αγώνες στην παραλία κρύβουν υψηλό θέαμα και η ραφική παραλία του Λιμνιώνα στα Μεσοχώρια, αποτελεί την αφορμή ώστε να γνωρίσουμε ένα άθλημα που μαθαίνω ότι προορίζεται και για Ολυμπιακό. Τα ανατολικά προσήνεμα της Ν.Εύβοιας, έχουν πολλές ομορφιές και μαζί με τη διοργάνωση θα το νοιώσουν οι αποστολές των ομάδων. Ευχαριστούμε και τον Κώστα Αλεξανδρή που ενδιαφέρθηκε, ήρθε στα μέρη μας και ανίχνευσε τις παραλίες του δήμου μας, εκτιμώντας και καταλήγοντας στη λύση του Λιμνιώνα, μια πολύ όμορφη και σχετικά παρθένα παραλία που βλέπει στο Αιγαίο».

Κώστας Αλεξανδρής (μάνατζερ-διοργανωτής): Είναι πραγματικά απίστευτο γεγονός, ότι μέσα σε λίγες ημέρες καταφέραμε να κερδίσουμε φίλους στην περιοχή του δήμου Στυρέων και να κλείσουμε μια διοργάνωση στην Εύβοια για πρώτη φορά στην ιστορία του αθλήματος. Προσωπικά θέλω να εξάρω και να ευχαριστήσω την δήμαρχο Στυρέων κ.Σοφία Μούτσου για την άμεση και θετική ανταπόκριση, τις γρήγορες διαδικασίες για την εξεύρεση και το φτιάξιμο του γηπέδου στην παραλία του Λιμνιώνα, καθώς και το φίλο Δημήτρη Τσούλη που μέσα από μια καιρική συζήτηση έγινε ο σύνδεσμος και καταλήξαμε στο να φέρουμε μια Πανελλήνια και ΕΒΤ διοργάνωση ση Ν.Εύβοια. Το θεαματικό άθλημα του beach handball είναι θετικό το ότι κερδίζει συνεχώς φίλους σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος και ελπίζω ότι θα κερδίσει τους πάντες για μια ακόμη φορά. Και συνάμα σε αυτή την πυροπαθή περιοχή να βάλουμε κι εμείς τη δική μας σφραγίδα και συμμετοχή, ευχόμενοι να μην ξαναδούμε τέτοια καταστροφή στο περιβάλλον μας και στη φύση γενικότερα. Καλή διαμονή σε όλους και καλή διασκέδαση».

Με τιμή και αθλητικούς χαιρετισμούς,

H διοργανωτική επιτροπή των αγώνων.

No comments