ΚΟΡΟΡΟΣ: «ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΚΟΡΟΡΟΣ: «ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ»

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα πρωταθλήματα μικρών ηλικιών στον ΑΤΕΡΜΟΝΑ ο επικεφαλής τεχνικός της Ανάπτυξης Τάκης Κορορός τόνισε: «Ήταν πολύ καλό το επίπεδο τόσο στο μίνι όσο στους παμπαίδες και παγκορασίδες γιατί ήταν η πρώτη χρονιά για τους αθλητές και τις αθλήτριες σε αυτές τις δυο κατηγορίες. Οι επιλογές σε πρόσωπα στα κορίτσια ήταν πολύ καλές . Οι συνθήκες στο camp ήταν καλύτερες από κάθε άλλη φορά. Μοναδικό αρνητικό σημείο  οι θερμοκρασίες στο γυμναστήριο  που ήταν πολύ υψηλές. Η συνεργασία με τους προπονητές ήταν πολύ καλή. Όσο για τη διαιτησία ήταν καλύτερη από κάθε άλλη φορά».

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: «ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΣΤΟ CAMP ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ»
Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Παίδων Νίκος Γεωργιάδης χθες λίγο μετά τη λήξη του camp της Εθνικής Παίδων στο αθλητικό κέντρο της Προσοτσάνης δήλωσε : «Όλα πήγαν καλά. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων των παιδιών. Θέλω ιδιαίτερα να αναδείξω τη συμβολή των ιθυνόντων της ΕΣΧΑΜΑΘ στην επιτυχία του camp καθώς και του μέλους της ΚΕΔ ΟΧΕ Δημήτρη Χατζηγεωργίου. Επίσης οι υπεύθυνοι της κατασκήνωσης της Ιεράς Μητρόπολης Δράμας μας πρόσφεραν απλόχερα άριστη φιλοξενία». Ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου από τους συντονιστές του camp δήλωσε: «Θα αναφερθώ σε τέσσερις παραμέτρους, 1) είδα ελπίδες βάσιμες για την ακόμα μεγαλύτερη πρόοδο του ελληνικού χάντμπολ 2) η προετοιμασία έγινε σε ένα περιβάλλον μέσα στη φύση που προσφέρει εμπειρίες μοναδικές στους αθλητές 3) υπήρχε ένας μεγάλος αριθμός προπονητών και η συνεργασία μεταξύ τους ήταν εξαιρετική 4) για πρώτη φορά βλέπουμε φως στο τούνελ του χάντμπολ γυναικών μ ένα αξιόλογο έμψυχο υλικό το οποίο ελπίζουμε να μας δώσει αύριο μια δυνατή ομάδα Εθνικής γυναικών»

ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ: «ΜΑΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ»
Ο Προπονητής της πρωταθλήτριας ομάδας παμπαίδων ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ Χερήστος Τζουβάρας τόνισε: «Ήταν για τον ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ μια μαγική χρονιά. Πρωτάθλημα στους παίδες, πρωτάθλημα στους παμπάιδες, τρίτη θέση στο μίνι, άνοδος στην Α1 Ανδρών. Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Στον τελικό ήμασταν πιο τυχεροί  κερδίσαμε στο τελευταίο δευτερόλεπτο με γκολ του Ευστράτιου Ρακιντζή. Αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στην ομάδα του ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ όσο και του ΠΑΟΚ. Η δουλειά  στο ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ είναι συλλογική γιατί ο Θεόδωρός Παυλίδης γύμναζε αυτά τα παιδιά και στο αθλητικό σχολείο, ενώ εγώ είχα την ευθύνη της προπόνησής τους στην ομάδα. Μας βοηθά ιδιαίτερα η διοίκηση και θέλω να ευχαριστήσω  το δημοσιογράφο Κώστα Παναγιωτίδη  ο οποίος ως εξωδιοικητικό στέλεχος μας βοηθά ιδιάιτερα»

ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ: «ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ»
Η προπονήτρια της πρωταθλήτριας ομάδας παγκορασίδων ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ  Ανθή Χατζηπαναγιωτίδου δήλωσε: « Δουλέψαμε σκληρά όλη τη χρονιά, είχαμε μια καλή παρουσία στο πρωτάθλημα. Δύσκολο ματς ήταν ο τελικός. Εμείς ελέγχαμε τον αγώνα καθ΄ όλη την διάρκεια . Το μυστικό είναι ότι είμαστε δεμένες αθλήτριες και προπονήτρια. Οι γονείς των αθλητριών συμπαραστάθηκαν με την καρδιά τους και ήταν πάντα κοντά στην ομάδα. Το πρόγραμμα στους αγώνες τηρήθηκε απαράκλητα και κοντά μας ανά πάσα στιγμή ήταν ο επικεφαλής τεχνικός της Ανάπτυξης Τάκης Κορορός ο οποίος προσπαθούσε να επιλύσει όλα τα προβλήματα. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Φιλίππου και ιδιαίτερα τον Γεν.Γραμματέα Χρήστο Καψάλη, για την αρωγή τους στο τμήμα».

ΘΕΡΙΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΑΜΠ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ
Ξεκινά σήμερα Παρασκευή στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης, το Θερινό Προπονητικό καμπ Χάντμπολ, με τον τίτλο «1st Handball Summer School». Ο Γιώργος Βασιλειάδης, Αναπτυξιακός προπονητής της ΕΣΧΘ και συντονιστής της όλης δράσης δήλωσε: «Το πρόγραμμα αυτό είναι πρωτοποριακό για το ελληνικό χάντμπολ. Μέχρι τώρα έχουμε 61 συμμετοχές ενώ το όριό μας ήταν 60 από αγόρια και κορίτσια από όλη την Ελλάδα 10-16 ετών. Δεχθήκαμε τηλεφωνήματα για να προσθέσουμε και άλλες συμμετοχές τόσο από τη νησιωτική Ελλάδα όσο και από άλλες περιοχές. Τα παιδιά που θα πάρουν μέρος θα προπονηθούν βάσει του προγράμματος της VfL Gummersbach Akademie, αποκλειστικός φορέας του οποίου είναι το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να εκπαιδεύονται τα νέα φυντάνια με επαγγελματικές προδιαγραφές από μεγάλους αθλητές και από επαγγελματικά στελέχη. Οι προπονητές από όλη την Ελλάδα είναι ευπρόσδεκτοι να παρακολουθήσουν από την εξέδρα το camp». Εκπαιδευτές στο καμπ θα είναι:  ο Έλληνας διεθνής αθλητής και παίκτης της VfL Gummersbach, Αλέξης Αλβανός, ο Ισλανδός διεθνής αθλητής και πρώτος σκόρερ στο τελευταίο παγκόσμιο πρωτάθλημα, Γκούντγιον Βαλούρ Σίγκουρτσον και ο επικεφαλής προπονητής του προγράμματος της VfL Gummersbach Akademie, Άξελ Ρένερ.

1ο  ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΥΡΑ BEACH HANDBALL 2008
Αύριο Παρασκευή 27 Ιουνίου, ξεκινά το τριήμερο τουρνουά beach handball, στο δήμο Στυρέων και στην παραλία ΛΙΜΝΙΩΝΑΣ στα Μεσοχώρια, με τη γραμμογράφηση του  γηπέδου, την τοποθέτηση των τερμάτων, την άφιξη των ομάδων στα Ν.Στύρα και προπόνηση για όσους το επιθυμούν στο χώρο των αγώνων. Το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί τεχνική σύσκεψη στο ξενοδοχείο SUNDAY στο κέντρο των Ν.Στύρων.

Το τουρνουά εντάσσεται στο 9ο σιρκουϊ του πρωταθλήματος Βeach Handball.
ΣΑΒΒΑΤΟ 28 Ιουνίου
Προκριματικοί αγώνες ανδρών και γυναικών.
10.00  Ηλιούπολη ΒΗ Club – CTS (A.)
10.40  Profit Center  - OMG (Γ.)
11.20 Μεταλλοπλαστική Αρ.- Κοζάνη ΒΗΤ (Α.)
12.00 Cthulhu – Hλιούπολη BH Club (Α.)
12.40 Nέμεσις – ΟΜG (Γ.)
13.20 CTS – Mεταλλοπλαστική Αρ. (Α.)
14.00 Νέμεσις – Profit Center (Γ.)
14.40 Κοζάνη ΒΗΤ – CTS (Α.)
15.20 Μεταλλοπλαστική – Cthulhu (A.)
16.00 Koζάνη BHT – Hλιούπολη BH Club (A.)
16.40 CTS – Cthulhu (A.)
17.20 Avant Carde – OMG (Γ.)
18.00 Μεταλλοπλαστική Αρ. – Ηλιούπολη BH Club (A.)
18.40 Avant Garde – Nέμεσις (Γ.)
19.00 Cthulhu – Kοζάνη ΒΗΤ (Α.)
19.40 Profit Center – Avant Garde (Γ.)
21.30 Δεξίωση από τη Δήμαρχο Στυρέων κ.Σοφία Μούτσου

ΚΥΡΙΑΚΗ 29 Ιουνίου
10.00 Α’ Ημιτελικός γυναικών  (2 – 3).
10.40 Β’ Ημιτελικός γυναικών  (1 - 4).
11.20 Α’ Ημιτελικός ανδρών  (2 – 3).
12.00 Β’ Ημιτελικός ανδρών  (1 –  4).
13.00 Μικρός τελικός γυναικών (3η + 4η θέση).
14.00 Μικρός τελικός ανδρών (3η + 4η θέση).
15.00 ΤΕΛΙΚΟΣ γυναικών.
16.00 ΤΕΛΙΚΟΣ ανδρών.
Απονομές

No comments