ΚΛΗΡΩΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΟΡΜΗ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΚΛΗΡΩΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΟΡΜΗ

Αγωνία υπάρχει στο στρατόπεδο του ΑΣΕ Ορμή Λουξ, για την κλήρωση του α' προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, που θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 12 ώρα Ελλάδος, στην έδρα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χαντμπολ (EHF) στη Βιέννη. Η Πατρινή ομάδα είναι στο α' γκρουπ δυναμικότητας μαζί με την Μπρατισλάβα (Σλοβακίας) και θα κληρωθεί σε όμιλο με μία εκ των Μίλι Πιγιάνκο (Τουρκία) ή Μαδέιρα (Πορτογαλία), μία εκ των Ναϊσα Νις (Σερβία) ή Σάσσαρι (Ιταλία) και μία εκ των ΒΟΚ Αμστερνταμ (Ολλανδία) ή Σεν Γκάλεν (Ελβετία). Οι αγώνες των δύο ομίλων της φάσης αυτής θα διεξαχθούν 5, 6 και 7 Σεπτεμβρίου, με τις ομάδες που θα τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις του κάθε ομίλου, να περνούν στην β' προκριματική φάση του θεσμού, όπου οι αγώνες έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν 3, 4 και 5 Οκτωβρίου.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΓΚΑΣ (ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ): «Είναι μεγάλη στιγμή για την ομάδα αλλά και για την Πάτρα. Η πόλη ακούγεται σε όλη την Ευρώπη, μέσω ενός αθλήματος που είναι για τους ευρωπαίους μακράν το δημοφιλέστερο. Είναι τιμή για την Πάτρα που έχει μια ομάδα να την εκπροσωπεί σε μια κορυφαία διοργάνωση όπως είναι το Τσάμπιονς Λιγκ. Σε ό, τι αφορά, τη σημερινή κλήρωση, να αναφέρουμε ότι το επίπεδο όλων των ομάδων είναι υψηλό, τα παιχνίδια σε όποιον όμιλο κληρωθούμε και με όποιες ομάδες θα έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας, αφού οι λεγόμενες ασθενέστερες ομάδες δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή στη διοργάνωση, έτσι όλοι οι πιθανοί αντίπαλοί μας, δεν είναι εύκολη υπόθεση».

Μακριά από Ερυθρό Αστέρα
Ο Δούκας στα προκριματικά της διοργάνωσης, όντας στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας θα κληρωθεί με μία ομάδα εκ των Ερυθρού Αστέρα (Σερβία), Γκρανίτας Κάουνας (Λιθουανία), Πόλβα Σερβίτι (Εσθονία) και Κολέγιο Κύπρου (Κύπρος) και θέλει να αποφύγει τους Σέρβους. Οσον αφορά το πρώτο γκρουπ δυναμικότητας μετά την μη δήλωση συμμετοχής της Τσέχικης OKD KARVINA, η τελευταία αντικαταστάθηκε με την Γερμανική RHEIN NEGUAR LOWEN.

1 comment

Anonymous said...

The nice thing with this blog is, its very awsome when it comes to there topic.