ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ Ο ΜΕΛΕΤΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ- ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕ ΜΑΣΤΟΡΟΓΙΑΝΝΗ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ Ο ΜΕΛΕΤΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ- ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕ ΜΑΣΤΟΡΟΓΙΑΝΝΗ


Σημαντικό συμβούλιο έγινε χθες στην ΑΕΚ, μεταξύ του προέδρου της ερασιτεχνικής Ανδρέα Ανατολιωτάκη και των υπευθύνων του τμήματος χάντμπολ Στάθη Παπαχαρτοφύλη και Σάκη Μανδά. Αρχικά λύθηκε το θέμα του προπονητή, αφού αποφασίστηκε η πρόσληψη του Τάκη Μελετάκου, οποίος αναμένεται στα μέσα της επόμενης εβδομάδας να υπογράψει το συμβόλαιο του. Με τον 43χρονο τεχνικό μπορεί ακόμα να μην υπάρχει οριστική συμφωνία και να απομένει ένα ακόμα ραντεβού, άλλα η αίσθηση που υπάρχει είναι πως πολύ δύσκολα θα χαλάσει ο «γάμος». Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα η επικείμενη συμφωνία του με την ΑΕΚ, ήταν και ένας από τους βασικούς λόγους που πριν μια εβδομάδα αρνήθηκε πρόταση του Ιωνικού ΝΦ για να αναλάβει ξανά την ομάδα. Ο Τάκης Μελετάκος είναι προπονητής ειδικών αποστολών με μεγάλη εμπειρία. Σαν παίκτης αγωνίστηκε στον Αρη Νικαίας (1980-1993), ενώ από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου ξεκίνησε και τα πρώτα του προπονητικά βήματα. Την περίοδο 1993-94 εργάστηκε στον Λεωνίδα, με τον οποίο ανέβηκε αήττητος στην Β' Εθνική. Από το 1994 έως 2004, εργάστηκε στην ανδρική ομάδα του Αρη Ν., την οποία ανέβασε στην Α1 το 2001, όπου και παρέμεινε έως το 2004. Τη σεζόν 2004-05 κράτησε το Κορωπί στην Α1, ενώ τη περίοδο 2005-2006 ήταν τεχνικός σύμβουλος ανάπτυξης Ν. Ελλάδας, ενώ το διάστημα 1993-1997 ήταν περιφερειακός προπονητής και συνεργάτης στις μικρές εθνικές ομάδες. Την περίοδο 2006-2007 έκατσε στον πάγκο του Ιωνικού ΝΦ με εξαιρετική επυτηχία.

Πρόταση- μαμούθ
σε «Μάστορα»
Απο κει και πέρα συζητήθηκαν και μεταγραφικά ζητήματα με άμεση και βασική προτεραιότητα την απόκτηση του Γιώργου Μαστορογιάννη. Η ΑΕΚ αναμένεται να κάνει μία σούπερ πρόταση στον 26χρονο διεθνή πίβοτ, η οποία θα είναι τόσο μεγάλη, που πολύ δύσκολα θα μπορέσει να αρνηθεί. Η επόμενη κίνηση θα γίνει με την «τριπλέτα» της ΧΑΝΘ, τους Ευρυπίδη Ναουμίδη (πλέι μέικερ), Θόδωρο Ευαγγελίδη (αριστερό ίντερ) και Μπάμπη Ανανιάδη (πίβοτ), στους οποίους αναμένεται να γίνουν αρκετά βελτιωμένες προτάσεις. Επίσης αποφασίστηκε να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες για την ανανέωση του δανεισμού του τερματοφύλακα Ευγένη Κουλούρη από τον Φαίακα Κέρκυρας.

3 comments

Anonymous said...

I agree with you about these. Well someday Ill create a blog to compete you! lolz.

Anonymous said...

Τελικά ρε παιδιά σε αυτή την ομοσπονδία πόσοι σύμβουλοι ανάπτυξης έχουν περάσει? Μου φαίνεται ότι οι σύμβουλοι ανάπτυξης είναι πιό πολλοί από τους παίκτες του αθλήματος. Έχουμε τεχνικούς συμβούλους, υπεύθυνους ανάπτυξης, κλιμακιακούς προπονητές, προπονητές τερματοφυλάκων, χαμός γίνεται. Κανέναν προπονητή στην ανάπτυξη δεν βλέπω... Η ομοσπονδία μειράζει τις θέσεις αβέρτα-κουβέρτα. Από τίτλους καλά πάμε, κανέναν εργάτη εκεί κάτω στην ανάπτυξη δεν βλέπω.

Anonymous said...

Ρε που τα λέει το ΑΕΚΑΚΙ αυτά? Θα βάλει λεφτά? Χα,χα, Τάκη αγόρι μου έμπλεξες με τους αφερέγγυους. Δεν ήξερες, δεν ρώταγες...?