ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΚΡΑΝΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΔΟΥΚΑ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΚΡΑΝΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΔΟΥΚΑ

Ο έμπειρος τεχνικός Γιώργος Κρανάκης θα είναι ο αντικαταστάτης του Κώστα Τσαβδαρίδη στον πάγκο του νταμπλούχου Ελλάδας Δούκα. Ο 45χρονος τεχνικός υπέγραψε χθες συμβόλαιο δύο χρόνων και επιστρέφει μετά από δέκα χρόνια στην ομάδα που πανηγύρισε τους πρώτους τίτλους (νταμπλ) της προπονητικής του καριέρας το 1998. Για αρκετούς μήνες ο Κρανάκης είχε συνομιλίες με πολλές ομάδες (Φίλιππος Βέροιας, Ιωνικός ΝΦ, ΑΕΚ), ωστόσο τελικά κατέληξε στον Δούκα με τους ανθρώπους του οποίου υπήρξε ταύτιση απόψεων σε όλα τα ζητήματα, καθώς και τους στόχους της ομάδας. Ο ίδιος μετά την υπογραφή των συμβολαίων, σχολίασε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Δούκα. Είναι μία μεγάλη ομάδα με όραμα, φιλοδοξίες και κίνητρο. Σε αυτό το σύλλογο πέρασα πολύ όμορφες στιγμές και δεν πρόκειται να ξεχάσω ότι εδώ πανηγύρισα τους πρώτους μου τίτλους. Ηταν συγκινητικές στιγμές».

5 comments

Anonymous said...

τπουσ τιτλους του 98 δεν τους ξεχναει ο Γιωργης ουτε εμεις το φαλιριμεντο του αθηναικου...

Anonymous said...

και ειχε δηλωσει τοτε οταν πηρε τον πουλο απο τον δουκα(οπως και ο κωστακης)πως εκει που με φτυνουν δεν ξαναγυρνω.....
Μαλλον εβρεχε τοτε.......

Anonymous said...

Βγήκαν τα μαχαίρια και η χολή τώρα που μπήκε στα πόδια μας ο Κρανάκης έτσι? Όταν ήταν εκτός ή στο γυναικείο κανείς δεν μίλαγε γιατί όλοι είχαμε βολευτεί. Σας πείραξε κι ο Δούκας έτσι? Έχετε καρφωθεί όμως γνωστοί άγνωστοι.

Anonymous said...

καταφερε να διαλυσει τον αθηναικο
ενα απο τα πιο ιστορικα σωματεια της ελλαδας.
μηπως ειναι χολη αυτο ?
ο Δουκας απο την μερια του εκανε μια πολυ καλη κινηση και δεν ειπε τιποτα κανεις γιαυτο.
τα μαχαιρια ουτε βγηκαν ουτε προκειτε να βγουν φιλαρακο.

Anonymous said...

Ο αθηναϊκός ακολούθησε την μοίρα της ΓΕΒ και των Βριλησσίων αλλά και του ΣΑΚΑ, στο χαντμπολ δεν μπορείς να πρωταγωνιστείς μόνο με μετεγγραφές και μπάτζετ στηριζόμενος δηλαδή αποκλειστικά σε έναν άνθρωπο τον πρόεδρο για πολλά χρόνια. Αλλά θα πρέπει να έχεις ή υποδομή - θέλει χρόνια να γίνει και αρκετούς προπονητές - ή να είναι ο πρόεδρος ισόβιος και οικονομικά αστείρευτος και κυρίως να μην απογοητεύεται από τις αποτυχίες.
Δεν φταίνε λοιπόν ούτε ο Κρανάκης ούτε ο Μάντσος που πουλάνε τις οργανωτικές τους ικανότητες στην εκάστοτε διοίκηση εαν αυτή δεν ξέρει τι της γίνεται και οραματίζεται πορείες στην ευρώπη μέσα σε δύο τρία χρόνια.
Στην περίπτωση του Αθηναϊκού η "λιγούρα " του προέδρου πραγματικά έσβησε την πολύ ωραία προσπάθεια του Καζή και της παρέας του. Δυστυχώς ένας κακός πρόεδρος μπορεί να διαλύσει σε ελάχιστο χρόνο ότι πολλοί δημιουργούσαν για δεκαετίες.