ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΣΤΙΣ 12-13-14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΤΕΡΜΟΝΑ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΣΤΙΣ 12-13-14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΤΕΡΜΟΝΑ

Η Κεντρική Επιτροπή διαιτησίας της ΟΧΕ όρισε τις ημερομηνίες για το Ετήσιο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Διαιτησίας το οποίο θα λάβει χώρα στον ΑΤΕΡΜΟΝΑ στις 12 13 και 14 Σεπτεμβρίου. Στο σεμινάριο αυτό, θα διδάξει ο Ούγγρος Σαντόρ Αντόρκα Αρχιδιαιτητής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας. Θα το παρακολουθήσουν 120 διαιτητές και 15 παρατηρητές.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΡΙΤΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΤΟΥ FINAL – 4 TOY ΜΠΙΤΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Τα τεχνικά στελέχη, τα  οποία θα διευθύνουν τους αγώνες του Final-4 του 9ου Πανελληνίου Πρωτ/ματος, το Σάββατο και την Κυριακή 2 και 3 Αυγούστου στο "Καράβι" του  Σχοινιά θα είναι:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: 1. ΒΗΤΤΑΣ 2. ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ 3. ΔΗΜΟΛΑΣ 4. ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ 5. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ 6. ΧΑΤΣΙΚΑΣ 7. ΓΛΥΚΙΩΤΗΣ 8. ΜΕΝΤΖΕΛΟΠΟΥΛΟΣ 
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ: 1. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 2. ΜΠΕΜΠΕΤΣΟΣ 3. ΜΕΪΜΑΡΙΔΗΣ
ΚΡΙΤΕΣ: 1. ΚΩΣΤΑΡΕΛΛΟΥ 2. ΚΟΛΛΙΟΠΟΥΛΟΥ 3. ΠΑΖΑΡΟΓΛΟΥ

Η τεχνική σύσκεψη θα γίνει αύριο Σάββατο ώρα 15.00 στο χώρο των αγώνων με τη συμμετοχή των υπευθύνων των ομάδων των διαιτητών και των κριτών
Χήνος: «ΠΕΡΥΣΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΦΕΤΟΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ»
Ο Γιάννης Χήνος προπονητής και παίκτης της ομάδας CTS δήλωσε: «Το επίπεδο του μπιτς χάντμπολ έχει ανέβει πολύ. Η δουλειά που έχει κάνει η επιτροπή μπιτς χάντμπολ είναι αξιόλογη και έχει βοηθήσει στην άνοδο του αθλήματος. Θα πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε να σχηματιστεί μια μόνιμη εθνική ομάδα για την μεγαλύτερη πρόοδο του αθλήματος . Είναι η δεύτερη χρονιά που μετέχουμε στο Πρωτάθλημα. Πέρυσι χάσαμε στα πέναλτυ τον τίτλο από τη Μεταλλοπλαστική. Φέτος θα προσπαθήσουμε να ανέβουμε ένα σκαλοπάτι παραπάνω και να πάρουμε τον τίτλο. Βέβαια στο άθλημά μας μετράει το θέαμα και υπάρχουν και εκπλήξεις. Είναι σημαντικό το ότι οι αγώνες θα γίνουν στο Καράβι- Σχοινιά και θα διατηρηθεί η παράδοση. Όλοι στοχεύουμε στο να γίνει ολυμπιακό άθλημα το μπιτς χάντμπολ τότε θα έχουμε μεγαλύτερες ευκαιρίες περισσοτερα τουρνουά και προβολή . Χορηγός εταιρεία είναι η CTS αλλά σχεδόν το 70 τοις εκατό των εξόδων τα καλύπτουμε οι ίδιοι. Σχεδόν μηδενικά ήταν τα παρατράγουδα φέτος στο μπιτς χάντμπολ  η διαιτησία ήταν πολύ καλή, ενώ θα πρέπει να αναφερθούμε και στους διαιτητές οι οποίοι αφιλοκερδώς προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Η ομάδα μας αποτελέιται από τους: Χρήστο Αμανατίδη, Λεωνίδα Τουλούμη , Βασίλη Μινιάτη, Γιάννη Χήνο, Δημήτρη Φλώρο, Παναγιώτη Ακριβόπουλο, Κώστα Βασιλάκη και Γρηγόρη Καραμαγγέλα. Είμαστε η μόνη ομάδα από την Αθήνα και έχουμε κινητοποιηθεί για τους αγώνες, ελπίζουμε πως θα μας ακολουθήσουν περίπου στα 200 άτομα.

Νάσκος: « ΙΔΙΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΙΝΑΛΙΣΤ»
Ο Παναγιώτης Νάσκος υπέυθυνος της ομάδας VAMOS τόνισε: «Θα γίνει ένα πολύ καλό τουρνουά. Το επίπεδο είναι υψηλό . Οι ημιτελικοί θα είναι αμφίρροποι και κανένα αποτέλεσμα δεν θα είναι έκπληξη. Ίδιες πιθανότητες έχουν στους άνδρες όλες οι ομάδες. Όσο για τον τόπο διεξαγωγής των αγώνων έχω ακούσει τα καλύτερα για την οργάνωση για τους χορηγούς τις προδιαγραφές. Χαίρομαι που το χάντμπολ γύρισε στον τόπο του. Επίσης συμφωνώ με τις δηλώσεις του Γιάννη Λαζαρίδη πως πρέπει με το θέαμα που προσφέρουμε να διαφημίσουμε το άθλημα. Βέβαια μετράει και η νίκη. Θα ήταν ευχής έργον η ΔΟΕ να αποφασίσει για την ένταξη του μπιτς χάντμπολ στους ολυμπιακούς διότι θα έδινε στο άθλημα άλλη διάσταση κάτι τι οποίο αναμένουμε όλοι. Ο κορμός της ομάδας : Παναγιώτης Νάσκος, Παναγιώτης Γούσιος, (προπονητής), Νικος Ευστρατίου, Αλέξης Βραχιολίδη και Δημήτρη Τσάπο. Θα έχουμε και ακόμα 2-3 προσθήκες στην ομάδα μας».

No comments