ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΟΥ ΜΠΙΤΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ- ΣΧΙΝΙΑ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΟΥ ΜΠΙΤΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ- ΣΧΙΝΙΑ


«Καλούμε  τον κόσμο του Χάντμπολ να δώσει το παρών το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Αυγούστου στο πανηγυρικό φινάλε του 9ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπιτς Χαντμπολ στις εγκαταστάσεις στο Καράβι- Σχινιά . Το θέαμα θα αποζημιώσει τους θεατές μιας και το  μπιτς χάνμτπολ είναι από τα θεαματικότερα αθλήματα της παραλίας. Οι αγώνες θα συνδυαστούν με σόου από βραζιλιάνους χορευτές. Από την μεγάλη γιορτή του μπιτς χάντμπολ δεν πρέπει να λείψει κανείς μιας και βρισκόμαστε προ των πυλών των Ολυμπιακών αγώνων του Πεκίνο και με δεδομένη την προοπτική της ένταξης του μπιτς χάνμτπολ κάποια στιγμή, στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών αγώνων. Η πρόσκληση πιστεύουμε πως θα συγκινήσει και θα κινητοποιήσει από το νεότερο αθλητή του χάνμτπολ μέχρι το μεγαλύτερο φίλαθλο» αυτά αναφέρονται σε ανακοίνωση –πρόσκληση της Επιτροπής μπιτς χάντμπολ της ΟΧΕ προς τους φιλάθλους. Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται πως την ΟΧΕ θα εκπροσωπήσει ο Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ Χαράλαμπος Πιλαφάς ο οποίος θα κάνει και τις απονομές.

Γ. ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ: «ΣΤΟΧΟΣ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΜΠΙΤΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ»
Ο εκ των προπονητών και παίκτης της Μεταλλοπλαστικής,   Γιάννης  Λαζαρίδης σημείωσε: «Στόχος όλων μας πρέπει αν είναι η διαφήμιση του μπιτς χάντμπολ. Δεν θα πρέπει να μας κλέψει την προσοχή το άγχος για την νίκη, γιατί η φιλοσοφία του αθλήματος είναι η διασκέδαση αθλητών και φιλάθλων. Η Μεταλλοπλαστική έχει ως στόχο της να προσφέρει ωραίο θέαμα και με αυτό να συμβάλλει και στην αγωνιστική επιτυχία των αγώνων. Είναι ευχής έργον που οι αγώνες γίνονται στο Καράβι -Σκινιά που έχει παράδοση στα αθλήματα παραλίας. Επίσης είναι σημαντικό ότι το μπιτς χάντμπολ επιστρέφει στη γενέτειρά του που είναι το Καράβι-Σχινιά.

ΜΟΥΤΣΑΡΑΣ: «ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ –ΣΧΙΝΙΑ ΣΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ»
Ο Θεοδόσης Μουτσάρας υπεύθυνος της ομάδας Γυναικών Άρης Χέλμετ τόνισε: Εϊμαστε στο μπιτς χάντμπολ τα τελευταίο 2-3 χρόνια. Θέλαμε να είμαστε σε πολύ καλύτερη αγωνιστική κατάσταση αλλά υποκειμενικοί και αντικειμενικοί λόγοι δεν μας το επέτρεψαν . Παρόλαυτά στοχεύουμε στη πρώτη ή δεύτερη θέση. Είναι ιδιαίτερα θετικό που οι αγώνες θα γίνουν στο Καράβι- Σχινιά που έχει παράδοση στα αθλήματα παραλίας. Η ομάδα μας θα αποτελείται από τις εξής αθλήτριες: Ναταλία Κώττα, Ελευθερία Μουτσάρα, Ελευθερία Παπάζογλου, Δανάη Γούσιου, Χρυσάνθη Αραβαντινού και Σταυρούλα Στάϊκου .

ΜΑΥΡΙΔΗΣ: «ΣΤΟΙΧΗΜΑ Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ»
Ο Άγγελος Μαυρίδης υπέυθυνος της ομάδας Νέμεσις δήλωσε: «Φέτος κάνουμε μια πιο ολοκληρωμένη προσπάθεια χάρη και στην χορηγία της εταιρίας ΛΟΥΞ. Η ομάδα πλαισιώνεται από αθλήτριες από όλη την Ελλάδα. Στους αγώνες θα διεκδικήσουμε τα πρωτεία. Το επίπεδο φέτος είναι υψηλό. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Καράβι-Σχινιά, σε μια περιοχή γνωστή για τα αθλήματα παραλίας. Αποτελεί ένα στοίχημα για όλο τον κόσμο του Μπιτς Χάντμπολ η Ολυμπιακή προοπτική του αθλήματος . Είναι μια πρόκληση που θα πρέπει να υποστηριχτεί και από την Ομοσπονδία . Επιζητούμε την προβολή και από την τηλεόραση για να γίνει το άθλημά μας γνωστό σε όλη την Ελλάδα. Ο κορμός της ομάδας μας θα αποτελείται από: Ελένη Μάστακα, Γιελένα Στάνκοβιτς, Ιωάννα Σιζίνου, Λιτώ Ελληνα, Άσπα Λέκκα και Άντα Σκουτέλα»

ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ: «ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ»
Ο Θανάσης Γιαννακός υπεύθυνος της ομάδας Profit τόνισε: « Στόχος μας ήταν να πλασαριστούμε και στο φάϊναλ φορ. Ο στόχος επετεύχθη. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Για πρώτη φορά συμμετέχουμε στην τελική φάση. Είναι σημαντικό πως το μπιτς χάντμπολ επιστρέφει εκεί από όπού ξεκίνησε το 1995, στο Καράβι- Σχινιά . Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το χορηγό μας Γιώργο Σαμαρά που είναι και ο Πρόεδρος του Σωματείου Νέα Ελβετία. Ο κορμός της ομάδας θα αποτελείται από: Μαρία Τσαχουρίδου, Κυριακή Κατσικάρη, Αθηνά Βασιλειάδου και Κυριακή Πουρνάρα».

No comments