ΠΕΡΡΟΣ: «ΟΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΠΕΡΡΟΣ: «ΟΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ»

Ο συντονιστής της διοργάνωσης Νίκος Πέρρος δήλωσε: « Όλες οι ομάδες χαρακτήρισαν το τουρνουά ως το καλύτερο όλων των εποχών στην Ελλάδα. Οι εκπρόσωποι των ομάδων πήραν την 1η μέρα έναν φάκελο με πλήρη στοιχεία, με χάρτες, με τις οδηγίες του ΕΣΚΑΝ για το ντόπινγκ, με το αναλυτικό πρόγραμμα και ακόμα πήραν μπλουζάκια, αναμνηστικά και έτυχαν της παραδοσιακής Κερκυραϊκής φιλοξενίας. Παράλληλα είχαμε το τουρνουά των ομάδων των μικρών ηλικιών με 80 πιτσιρίκια. Η ηθική ανταμοιβή μου ήταν η επιτυχία του τουρνουά καθώς και το βραβείο που μου απένειμε ο Δήμαρχος του Δήμου Μελιτειέων κος Γιάννης Λειβαδιώτης. Πρέπει να τονίσω ότι στο τεστ που κάναμε το Σάββατο για την απευθείας μετάδοση μέσω ίντερνετ η ιστοσελίδα μας δέχθηκε 1.200 επισκέψεις από Σουηδία, Γερμανία, Κροατία και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Η Κέρκυρα, το νησί του χαντμπολ, ξέρει να διοργανώνει υποδειγματικά αγώνες. Βοήθησε ιδιαίτερα η Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης του Δήμου Μελιτειέων με επικεφαλής τον κον Γιάννη Αλεξάκη. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κέρκυρας για την συμβολή της στην άψογη διοργάνωση του τουρνουά. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον Όθωνα Μιχαλά και τον Σπύρο Ρίγκα που είχαν την ευθύνη της ηλεκτρονικής υποστήριξης, με αποτέλεσμα να ανοίξει η πόρτα του διαδικτύου στο τουρνουά διάπλατα σε όλη την Ευρώπη».

ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ: «ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ»
Με εξαιρετική επιτυχία διοργανώθηκε στην παραλία Ισσού στην Κέρκυρα το τελευταίο τουρνουά beach handball. Ο Α΄ Αντιπρόεδρος της ΟΧΕ Παντελής Χατζηιωάννου, που παρακολούθησε από κοντά την διοργάνωση τόνισε: «Ήταν εκπληκτική, υψηλών προδιαγραφών. Πολύ καλύτερη από πέρυσι. Ψυχή της διοργάνωσης ο Νίκος Πέρρος ενώ το βάρος της διοργάνωσης σήκωσαν ο Κώστας Κόντης και ο Νίκος Πέρρος. Ακόμα ευχαριστώ από την πλευρά μου και εκ μέρους της Ομοσπονδίας, τον Δήμο Μελιτειέων και τα Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κέρκυρας για την αρωγή και την ολόθερμη συμπαράστασή τους στο τουρνουά».

ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH HANDBALL ΣΤΟ ‘ΚΑΡΑΒΙ’ ΣΧΟΙΝΙΑ 2-3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Η επιτροπή Beach Handball της ΟΧΕ ανακοίνωσε τα ζευγάρια των ημιτελικών για το φινάλε του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Handball που θα γίνει 2-3 Αυγούστου στο ‘Καράβι’ Σχοινιά. Τα ζευγάρια είναι στους άνδρες: Μεταλλοπλαστική - Summer, Vamos - CTS. Στις γυναίκες Avant Garde - Profit Center και Νέμεσις Λούξ – Άρης Helmed.

ΑΥΡΙΟ ΚΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤA ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚA ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Αύριο στις 12 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος) στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χαντμπολ στη Βιέννη θα γίνει η κλήρωση για τους ομίλους της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Γυναικών. Οι αγώνες θα γίνουν το Νοέμβριο του 2008 στους οποίους μετέχει και η Εθνικής μας ομάδα Γυναικών. Τα τελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος θα γίνουν στην Κίνα από 29 Νοεμβρίου έως 13 Δεκεμβρίου 2009.

ΚΛΗΡΩΝΕΙ ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΥΠΕΛΛΑ
Στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα στη Βιέννη, θα γίνει αύριο και η κλήρωση για τα κύπελλα Ευρώπης. Στην κληρωτίδα θα μπουν τα ονόματα των συλλόγων στους άνδρες: Πανελληνίου για το κύπελλο κυπελλούχων, Κιλκίς EHF, ΠΑΟΚ και Φίλιππος Challenge Cup. Στις γυναίκες: Αναγέννηση Άρτας κύπελλο κυπελλούχων, Άρης Θεσσαλονίκης EHF, Νέα Ιωνία και Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών Challenge Cup.

1 comment

Anonymous said...

ΚΑΡΑΜΑΓΚΕΛΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΓΟΣ ΣΤΟ ΜΠΙΤΣ.....ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΑΛΑ ΓΕΛΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ