ΜΑΝΤΖΟΣ: «ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΜΑΝΤΖΟΣ: «ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ»


«Επισκεφθήκαμε το αθλητικό κέντρο Ατέρμων όπου λειτουργούν τα καμπ των Εθνικών Ομάδων Εφήβων και Παίδων και παρακολουθήσαμε τον αγώνα των δύο Εθνικών Ομάδων. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με την συμμετοχή και του Παναγιώτη Ιατρούδη, του Κώστα Τσαβδαρίδη και του Νίκου Γεωργιάδη. Προχωρήσαμε στην ανάλυση του ετήσιου σχεδιασμού και βάλαμε τις βάσεις για τον ενιαίο σχεδιασμό του προπονητικού προγράμματος για όλες τις Εθνικές Ομάδες. Προγραμματίζουμε το 1ο καμπ θέσεων για τα τέλη Αυγούστου. Θα είναι αφιερωμένο στους τερματοφύλακες όλων των Εθνικών ομάδων όλων των κατηγοριών. Στα τέλη Σεπτεμβρίου θα κάνουμε το 2ο καμπ θέσεων για τους πίβοτ και τους πλει μεικερ. Όλες αυτές οι κινήσεις έχουν στόχο να εξασφαλίσουμε την αρμονία στην αγωνιστική παρουσία των αθλητών όλων των Εθνικών Ομάδων». Τα λόγια αυτά ανήκουν στον Ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Ανδρών Νίκο Μάντζο ο οποίος πρόσθεσε: «Τα καμπ θα γίνουν κατά πάσα πιθανότητα στον Ατέρμονα και σε αυτά θα έχουμε καινούργια συνάντηση με τους Ομοσπονδιακούς και Αναπτυξιακούς προπονητές».

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: «ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ»
Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Παίδων Νίκος Γεωργιάδης δήλωσε : « Σε πολύ καλό κλίμα έγινε η συζήτηση στον Ατέρμονα με τους Νίκο Μάντζο, Παναγιώτη Ιατρούδη και Κώστα Τσαβδαρίδη και αφορούσε στον ενιαίο σχεδιασμό για το προπονητικό πρόγραμμα για όλες τις Εθνικές ομάδες. Η συνεργασία είναι εποικοδομητική και εξελίσσεται  κατά τον καλύτερο τρόπο».

ΠΕΡΡΟΣ: «ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ»
Ο συνεργάτης του Ομοσπονδιακού Προπονητή της Εθνικής Εφήβων Κώστα Τσαβδαρίδη, Νίκος Πέρρος, τόνισε: « Στη συζήτηση αυτή τέθηκαν οι αρχές και οι στόχοι για τον ενιαίο σχεδιασμό του προπονητικού προγράμματος. Αποτελεί αναγκαιότητα αυτός ο σχεδιασμός. Κατατέθηκαν στην συζήτηση όλα τα προβλήματα. Όλοι επιθυμούμε να πάρει σάρκα και οστά αυτός ο σχεδιασμός και να εφαρμοστεί για το ακόμα μεγαλύτερο δυνάμωμα των Εθνικών μας Ομάδων».

9 comments

Anonymous said...

Άσχετο κουίζ αλλά εξαιρετικά ενδιαφέρον:
Ποιά γυναικεία ομάδα έχει όρο στα συμβόλαια με τις παίκτριές της την καταβολή από την μεριά τους 7.000 ευρώ στον σύλλογο σε περίπτωση εγκυμοσύνης!!!!
Ρε απίστευτοι, το δουλεμπόριο έχει καταργηθεί προ πολλού και η απαίτηση αυτή θυμίζει τον ναζί δόκτορα Μέγκελε στις δόξες του!
Να λυθεί το συμβόλαιο καταννοητό, αλλά να πληρώσει και η εγκυμονούσα ...?
Τέτοιυς όρους βλέπουν οι ξένες παίκτριες και όταν ακούνε Ελλάδα τρέχουνε!
Να βοηθήσω λιγάκι: Πρόκειται για "μεγάλο" (??) Σωματείο.
Περιμένω απαντήσεις στο κουίζ...

Anonymous said...

aris thes. ii nea ionia

Anonymous said...

Άρα είμαστε στο 50-50%.
Έυκολο είναι τώρα.
Ποιό σωματείο διαλαλεί σε όλα τα σπορ για το "μεγαλείο" του?

Anonymous said...

ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ!!!!!
τι κερδίζω????

Anonymous said...

kala, den ntrepontai????
erasitexniko a8lima einai....
kai posa tous dinoun ka8e mina dld an zitoun 7.000Euros?? ntropi reeee

Anonymous said...

Κερδίζεις ένα καλό συμβόλαιο με τον "θεό του πολέμου" αρκεί να μην μείνεις έγκυος!!! χα,χα
Αν και δυστυχώς δεν είναι για γέλια...
Τώρα θα ελέγχουν και την σεξουαλικότητα των ζευγαριών!
Συμπέρασμα: Οι παράγοντες του γυναικείου Χαντ-Μπωλ δημιουργούν δημογραφικό πρόβλημα!
Αλλά θα μου πεις οι συγκεκριμένοι παράγοντες είχαν την 3η ομάδα στην Ελλάδα και προσπαθούν να την διαλύσουν με κάθε τρόπο. Αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση...!

Anonymous said...

πάλι καλά που δεν έκαναν συμβόλαιο με όρο "έκτρωση"..
εδώ διαλύεται η άρτα, ο άρης δε θα διαλυθει.....

Anonymous said...

"Όλες αυτές οι κινήσεις έχουν στόχο να εξασφαλίσουμε την αρμονία στην αγωνιστική παρουσία των αθλητών όλων των Εθνικών Ομάδων"
πολύ φοβάμαι πως δυσκολεύομαι να κατανοήσω τον όρο αρμονία του Ν. Μαντζου
Μπορεί κανείς να βοηθήσει;

Anonymous said...

Θα σας πω εγώ.Είναι ψυχροι οι άνθρωποί!Λεφτα να βγαζουν και χέστηκαν!Νομίζετε οτι τους νοιάζει το χαντμπολ?Αντι να ευχαριστήσουν τις παίχτριες,τις πουλάν σαν ενα κοματι κρέας.Μάλιστα ο παράγοντας που ανέλαβε παίρνει σε σωματεία και λέει:Την δινω τόσο,την Θες?
Πως να πάμε μπροστα μετά με αυτούς που μας διοικούν?