ΖΟΡΑΝ ΙΒΙΤΣ: «ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΝΕΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΖΟΡΑΝ ΙΒΙΤΣ: «ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΝΕΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ»

Την πρώτη του προπόνηση εν όψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε χθες ο Φίλιππος Βέροιας, ο οποίος παρουσίασε επίσημα το νέο του τεχνικό, Ζόραν Ιβιτς. Ο Σέρβος, στις πρώτες του δηλώσεις σημείωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μια ιστορική ομάδα. Ο Φίλιππος είναι η πιο γνωστή Ελληνική ομάδα στο εξωτερικό. Θέλω να γίνω μέλος της οικογένειας αυτής της ομάδας. Στόχος μου είναι να περάσω μια νέα φιλοσοφία σε αυτά τα παιδιά ώστε να παίξουμε καλό και ποιοτικό χάντμπολ».
Ο Ιβιτς έφερε μαζί του και έναν Σέρβο πλέι μέικερ, που πέρσι αγωνιζόταν στην Ισπανία και είναι πιθανό να αποκτηθεί. Το κλίμα στην πρώτη συγκέντρωση ήταν εξαιρετικό. Από την πλευρά της διοίκησης παραβρέθηκαν οι Ανέστης Δομπρής, Γιώργος Τάκης και Νίκος Γεωργιάδης. Από τους παίκτες απουσίασε ο Χάρης Δέλιος και ο Σταύρος Παπαδόπουλος ο οποίος δεν έχει έρθει ακόμη σε συμφωνία με την ομάδα για τη νέα περίοδο. Ο Σέρβος τεχνικός μίλησε με τους αθλητές, τους εξήγησε τον τρόπο δουλειάς που θα ακολουθήσουν και τους επεσήμανε τι θέλει από αυτούς. Οι προπονήσεις των «ερυθρόλευκων» ξεκινούν την Δευτέρα (11/8). Ο Ζόραν Ίβιτς τη νέα σεζόν θα έχει ως συνεργάτη-βοηθό προπονητή τον Κώστα Τούτση, γυμναστή τον Στέλιο Γεωργιάδη και φυσιοθεραπευτή τον Δημήτρη Ποζίδη. Γενικός αρχηγός θα είναι ο Αντώνης Κορωνάς, τεχνικός διευθυντής ο Ανέστης Δομπρής, μάνατζερ ο Γιώργος Τάκης και έφορος ο Νίκος Γεωργιάδης.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ


6 comments

Anonymous said...

Alla hu akhbar!!!

Anonymous said...

It could widen my imagination towards the things that you are posting.

Anonymous said...

Μακάρι ο Σέρβος να τους ανάψει την φλόγα για χάντμπολ.

Anonymous said...

poios na anapsi re file tous palemaxous?200 xronia paizoun...

Anonymous said...

α

Anonymous said...

ο ivic ειναι απιστευτοs.Απο οτι λενε ολοι ειναι ενθουσιασμενοι.Θα δουμε βεβαια μεσα στο γηπεδο αλλα στη Βεροια υπαρχει μεγαλη αισιοδοξια