ΑΡΧΙΖΕΙ Η Α1 ΑΝΔΡΩΝ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΑΡΧΙΖΕΙ Η Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου
(Σάββατο 20/09/2008) 1η Αγωνιστική - 14η Αγωνιστική (Σάββατο 24/01/2009)
Γ.Σ. Κορωπίου - Α.Σ. Μινώταυρος Πάτρας  (Γηπ.Κορωπίου,  19:00)
Α.Σ. Φίλιππος Βέροιας - Α.Ε.Κ. (Φιλίππειο, 15:00 –απευθείας μετάδοση από το σπορτ+)
Α.Ο. Διομήδης Αργούς - Ε.Σ.Ν. Βριλησσίων  (ΔΑΚ Άργους, 18:00)
Α.Ο. Δήμου Θερμαϊκού - Ε.Γ.Σ.Ν. Ζαφειράκης  (ΚΔΓ Περαίας 18:30)
Μ.Γ.Σ. Απόλλων Καλαμαριάς - Πανελλήνιος Γ.Σ. (Μίκρα 3, 18:00)
Γ.Α.Σ. Κιλκίς - Π.Α.Ο.Κ.  (ΔΑΚ Κιλκίς, 18:00)
(Κυριακή 21/09/2008)
Α.Σ.Ε. Δούκα - Ιωνικός Ν.Φ.  (Δαϊς, 18:00)

ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ: « ΝΑ ΕΥΟΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟΤΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ»
Σε μήνυμά του για την νέα αγωνιστική περίοδο ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Στέλιος Αγγελούδης τονίζει: « Εύχομαι υγεία και πρόοδο σε όλους τους συντελεστές του αθλήματος. Εν όψει της έναρξης των πρωταθλημάτων εύχομαι να ευοδωθούν οι προσπάθειες όλων για καλύτερα και ελκυστικότερα πρωταθλήματα μακριά από τη βία και με δεδομένο τον πόλεμο που έχουμε κηρύξει κατά του ντόπινγκ».

ΝΙΚΟΛΙΤΣΑΣ: «ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ»
Ο Πρόεδρος της ΚΕΔ/ΟΧΕ Θανάσης Νικολίτσας στο δικό του χαιρετισμό τονίζει: «Εύχομαι σε όλους τους αθλητές  προπονητές, διοικητικά στελέχη και φιλάθλους καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πρόοδο για το άθλημα. Τις ίδιες ευχές απευθύνω στους διαιτητές, με την υπενθύμιση να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στα παιχνίδια και να φροντίζουν να περνούν απαρατήρητοι».

ΔΑΝΗΛΟΣ: «ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΩΡΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΕΧΝΙΚΗ»
O Τάσος Δανήλος από τους πρωτεργάτες του αθλήματος για το νέο πρωτάθλημα τόνισε: «Πιστεύω ότι θα είναι αρκετά ανταγωνιστικό το νέο σύστημα των play –off και play out διότι είναι σωστό και θα δώσει μεγαλύτερη φερεγγυότητα στο πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να μιλήσουμε για φαβορί. Τα πρωτεία θα διεκδικήσουν ο Δούκας, ο Πανελλήνιος, ο Φίλιππος, ο Π.Α.Ο.Κ ο Διομήδης Άργους και μπορεί ανάμεσά τους να μπει και ο Γ.Α.Σ Κιλκίς. Για το αν θα έρθει περισσότερος κόσμος στα γήπεδα την απάντηση θα τη δώσει κάθε σύλλογος ξεχωριστά με την καλή δουλειά που θα έχει κάνει και με το καλό θέαμα που θα παρουσιάσει. Συγκρίνοντας τα πρώτα πέτρινα χρόνια του αθλήματος μας με το σήμερα, τότε υπήρχε περισσότερο πάθος. Τα πρωτεία διεκδικούσαν δυο ομάδες ενώ τώρα υπάρχει καλύτερη τεχνική και τα πρωτεία διεκδικούν πολύ περισσότερες ομάδες. Συνιστώ σε όλους τους προπονητές και αθλητές όλων των ομάδων να έχουν πάντα κόσμια εμφάνιση, η οποία να αρμόζει απόλυτα στην καλή εικόνα του αθλήματος. Από τους διαιτητές περιμένω να είναι σωστοί στα σφυρίγματά τους».

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ 2ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΔΡΑΓΑΤΣΙΚΑ
Πρεμιέρα σήμερα Σάββατο για το 2ο Διεθνές Τουρνουά Χάντμπολ Γυναικών στην Κοζάνη αφιερωμένο στη μνήμη του «ΤΑΚΗ ΔΡΑΓΑΤΣΙΚΑ». Το τουρνουά ολοκληρώνεται αύριο 21 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ ΚΟΖΑΝΗΣ. Διοργανωτές είναι ο Εθνικός Κοζάνης σε συνεργασία με την ΔΕΠΑΠΚ ΚΟΖΑΝΗΣ.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΕ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ
Αμέσως μετά την τελετή έναρξης θα γίνει ο αγώνας παλαιμάχων Ανδρών μεταξύ παλαιμάχων Κοζάνης και Φιλίππου Βέροιας.
Από τον Φίλιππο θα δώσουν το παρών: Τζεφερόπουλος, Γιάννης Γκιλιόπουλος, Ανέστης Δομπρής, Ρωμύλος Αλεξανδρίδης, Κύρος Σαράφης, Γιώργος Τοκατλίδης, Γιώργος Καραφουλίδης, Μπουγιάκος , Κώστας Γιοβανόπουλος Ξυλογιάννης, Πετρομελίδης, Τσαλουχίδης.
Από τον Εθνικό Κοζάνης: Μάκης Μιχαηλίδης, Ζήνων Παγούνης Κώστας Λότσιος, Γιώργος Αμιρίδης, Σ. Δαδιάσης, Αντώνης Τζιμόπουλος, Ηλίας Μοϊσιάδης, Κιρατσούς, Πάρης Χαριτονίδης , Σάκης Παλαμάς, Φασουλάς, Απόστολος Μανές, Γιώργος Τσάρδης Λευτέρης Βωβός και Βλάχος ,προπονητής ο Θανάσης Μιμμήτος (α΄προπονητής Εθνικού Κοζάνης 1977).
Ο Ρωμύλος Αλεξανδρίδης δήλωσε: «Πάμε στην Κοζάνη για να τιμήσουμε τη μνήμη του φίλου δημιουργού και πρωτεργάτη του Χάντμπολ Τάκη Δραγατσίκα και ακόμα για να τιμήσουμε τον Εθνικό Κοζάνης που διοργανώνει αυτό το τουρνουά. Ο σύλλογος των βετεράνων Φιλίππου θα τιμήσει με τον Αντιπρόεδρο Γιώργο Καραφουλίδη την οικογένεια του Τ. Δραγατσίκα»
Ο Ζήνων Παγούνης από τους πρώτους αθλητές του αθλήματος δήλωσε: « Ο Τάκης Δραγατσίκας ήταν από τους πρώτους που οργάνωσαν τον Εθνικό Κοζάνης και διετέλεσε έφορος έως το θάνατό του. Διετέλεσε πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Δυτικής Μακεδονίας επί πολλά χρόνια και με τον χαρακτήρα του έβαλε τη σφραγίδα του στο άθλημα. Οι βετεράνοι του Εθνικού Κοζάνης θα τιμήσουμε με αναμνηστική πλακέτα την οικογένειά του»
Ο Τάσος Δανήλος για τον Τάκη Δραγατσίκα είπε:» Αξίζουν συγχαρητήρια στον Εθνικό Κοζάνης που δεν ξεχνά αυτούς που τον δημιούργησαν . Σε όλη την Ελλάδα ο Τάκης Δραγατσίκας είχε μόνο φίλους που θυμούνται τον εξαιρετικό χαρακτήρα του και το πηγαίο χιούμορ του»

Το πρόγραμμα του τουρνουά έχει ως εξής:
-Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου
11:00 – 12:00 Ina Goritsa (Μαυροβούνιο) – Αρίων Πτολεμαϊδας
12:30 – 13:30 Εθνικός Κοζάνης – Φιλώτας Φλώρινας
17:30 Τελετή Έναρξης
18:15 – 18:45 Εθνικός Κοζάνης – Φίλιππος Βέροιας (Παλαίμαχοι Άνδρες)
19:15 – 20:15 Εθνικός Κοζάνης - Ina Goritsa (Μαυροβούνιο)
-Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου
11:30 – 12:30 Εθνικός Κοζάνης -  Αρίων Πτολεμαϊδας
13:00 – 14:00 Ina Goritsa (Μαυροβούνιο) – Φιλώτας Φλώρινας    

 

 

No comments