ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΜΙΚΡΑ3- «ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΜΙΚΡΑ3- «ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ»


Εγκαινιάστηκε το Σάββατο μέσα σε κλίμα συγκίνησης το ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ. Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Στέλιος Αγγελούδης, ο πρώην Υφυπουργός Αθλητισμού Γ. Ορφανός, ο νομάρχης Θεσσαλονίκης κ Π. Ψωμιάδης, ο παλιός διεθνής παίκτης του Χάντμπολ και νυν υφυπουργός Ανάπτυξης Σταύρος Καλαφάτης, ο πρόεδρος της Μίκρας κ. Δίλζας, ο πρόεδρος της ΕΣΧΘ Γ. Πετρίδης και πολλοί ακόμα αθλητικοί παράγοντες, αθλητές, προπονητές, φίλαθλοι.
Ο Στέλιος Αγγελούδης δήλωσε: «Αυτό το γήπεδο είναι πολύ σημαντικό για το άθλημά μας. Είναι ένα όνειρο που πραγματοποιηθήκε», ενώ από το βήμα ευχαρίστησε  τους τρεις βασικούς συμπαραστάτες του σε αυτό το εγχείρημα Βαγγέλη Βανιζέλο Γιώργο Ορφανό και Γιάννη Ιωαννίδη.
Ο υφυπουργός αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης αναγνώρισε την προσφορά του Προέδρου της ΟΧΕ Στ. Αγγελούδη στην πόλη της Θεσσαλονίκης υπό την ιδιότητά του ως  Ειδικού Γραμματέα Αθλητισμού και τόνισε πως το αξίζει επί των ημερών του ως Προέδρου της ΟΧΕ να εγκαινιάζεται ένα γυμναστήριο μόνο για το χάντμπολ, στη συνέχεια προανήγγειλε την δημιουργία εργομετρικού  κέντρου σε έκταση 1000 στρεμμάτων ( προϋπολογισμού 2.500.000 ευρώ) ενώ ζήτησε να συμβάλλουν όλοι στην καταπολέμηση του ντόπινγκ.

ΓΙΑΝΝΑΔΗΣ: «ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΟΥΚΑ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ TOY CHAMPIONS LEAGUE»
Ο μάνατζερ του Δούκα Χρήστος Γιαννάδης αναφερόμενος στην πρόκριση του ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ για πρώτη φορά στην ιστορία του στους ομίλους του Champions League τόνισε: « Αυτό είναι εξαιρετικό για όλους. Είναι μια καλή ευκαιρία να δουν όλοι τι εστί μεγάλη μάχη στην Ευρώπη. Επίσης σε κάποια παιχνίδια, υπό την προϋπόθεση ότι θα του δοθεί η ευκαιρία από ενδεχόμενο κενό στις σπουδές του,  θα είναι κοντά μας και ο Νίκος  Μουντζουρίδης. Παρά την  ήττα στην Εσθονία και παρά τις ελλείψεις κερδίσαμε τη σημαντική αυτή πρόκριση».

ΖΑΡΑΒΙΝΑΣ: « ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΛΚΟΓΚΡΑΝΤ»
Ο διεθνής παίκτης του πανελληνίου Γιώργος Ζαραβίνας αναφερόμενος στην πρόκριση της ομάδας του στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης τόνισε: «Για τα παιχνίδια με την Αλβανική Ελμπασάνι δεν μπορεί να γίνει κριτική γιατί το Αλβανικό Χάντμπολ βρίσκεται σε επίπεδα τα οποία βρίσκονταν το ελληνικό χάντμπολ πριν πάρα πολλά χρόνια. Εμείς τους είδαμε με συμπάθεια αλλά και με σοβαρότητα και σεβασμό γιατί αυτό οφείλαμε στους εαυτούς μας και στην ιστορία του Πανελληνίου. Για τα παιχνίδια με τη ρωσική Βόλγκογκραντ , δεν τους ξέρουμε αλλά ούτε και εκείνοι μας ξέρουν. Το ρωσικό χάντμπολ είναι σε ανοδική πορεία. Πρέπει να είναι καλή ομάδα. Υπάρχουν και πρόσθετες δυσκολίες από το κοπιαστικό ταξίδι γιατί απαιτείται μια πρόσθετη διαδρομή 3-4 ωρών ώστε να φτάσει κανείς από την Μόσχα στην πόλη Βόλγκογκραντ. Παρόλαυτα εμείς ετοιμαζόμαστε να κάνουμε το καλύτερο»

ΝΙΚΟΛΙΤΣΑΣ: «ΑΡΙΣΤΟΣ Ο ΑΝΤΟΡΚΑ-ΠΙΟ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΔΙΑΤΗΤΕΣ»
Ο Πρόεδρος της ΚΕΔ Θανάσης Νικολίτσας κάνοντας τον απολογισμό του ετήσιου επιμορφωτικού συνεδρίου που έλαβε χώρα στον Ατέρμονα δήλωσε: « ο Ούγγρος Αρχιδιαιτητής Σαντόρ Αντόρκα ήταν άριστος και δεν άφησε αναπάντητη καμία ερώτηση απορία. Οι διαιτητές βγήκαν σοφότεροι από αυτό το σεμινάριο . Ο ίδιος ζήτησε να γίνεται τι σεμινάριο αυτό για τους διαιτητές μόνο της κορυφαίας κατηγορίας. Σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια τα αποτελέσματα στα τεστ και τις γραπτές εξετάσεις συνολικά είναι πολύ καλύτερα. Το τεστ Κούπερ έγινε με την επιμέλεια των κριτών στίβου στο Εθνικό στάδιο Κιλκίς. Την ευθύνη για τη διεξαγωγή του είχε ο Φώτης Μπάβας. Οι διαιτητές παρουσιάστηκαν πιο μελετημένοι και πιο προπονημένοι. Τους ζητήσαμε κατηγορηματικά να περνάνε απαρατήρητοι στα παιχνίδια και να αφήνουν το ρόλο του πρωταγωνιστή στους αθλητές . Με τη αρωγή της ΟΧΕ, η οποία εκφράστηκε και με την ομιλία του προέδρου της ΟΧΕ Στέλιου Αγγελούδη στην έναρξη του σεμιναρίου, πιστεύω πως η εικόνα της διαιτησίας θα είναι ακόμα καλύτερη».

ΣΕ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΚΑΙ ΒΕΡΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Στις 11 Σεπτεμβρίου ο Επικεφαλής Τεχνικός της Ανάπτυξης Τάκης Κορορός ο Ομοσπονδιακός της Εθνικής Κορασίδων Γιώργος Τσαγκαράκης και ο Αναπτυξιακός προπονητής της ΕΣΧΑ Δημήτρης Σκάρλος, έκαναν μετρήσεις στο Αμύνταιο στα μίνι αγόρια παμπαίδες- παγκορασίδες και επίλεκτες κορασίδες. Στη συνέχεια είχαν συνεργασία με τους προπονητές και τους ανέλυσαν τα αποτελέσματα των μετρήσεων. Την επόμενη ημέρα στην Βέροια το τιμ των τριών τεχνικών έδωσε το παρών στην κλήρωση της ΕΣΧΚΜ και είχε συνεργασία με όλους τους προπονητές. Το Σάββατο 13/9 στο Κλειστό Γυμναστήριο παλαιού Μυλότοπου Γιαννιτσών, επί 6 ώρες οι τρεις τεχνικοί έκανα μετρήσεις σε μίνι αγόρια –παγκορασίδες-παμπάιδες και επίλεκτες κορασίδες.

91 comments

Anonymous said...

Η ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΣΑΛΙΚΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ. ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ....ΚΑΛΠΑΣΜΟΣ.

Anonymous said...

Καλημέρα αδέλφια.
Από απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες φαίνεται να ξεκινά μια κίνηση η οποία θα αποτελείται από δυνατά και αμιγώς χαντμπολικά άτομα, (και όχι άσχετα με το χώρο συγγενικά πρόσωπα πολιτικών) με σκοπό να αποτελέσουν την εναλλακτική προοπτική στη διοίκηση του Σ. Αγγελούδη. Ήδη έχουν αρχίσει να βολιδοσκοπούνται σωματεία ώστε να διαπιστωθεί που μπορεί να φτάσει η δυναμική ενός τέτοιου σχήματος. Σε περίπτωση που διαπιστώσουν ότι διαθέτουν έναν ικανό αριθμό σωματείων θα κατέβουν στις εκλογές που θα προκηρυχθούν για τον Νοέμβριο ώστε να καταστούν στη συνείδηση των σωματείων ως ισχυρή τάση. Βεβαίως εντός της κίνησης εκφράζονται κι άλλες απόψεις απόψεις όπως να προσβάλλουν το κύρος της εκλογικής Γ.Σ αν συμμετέχουν με δικαίωμα ψήφου σωματεία που δεν πληρούν τις νόμιμες ή καταστατικές προϋποθέσεις και τα οποία έχουν καταγεγραμμένα. Η εκτίμηση τους δε ανεξάρτητα με το αν κατέβουν στις επερχόμενες εκλογές, είναι ότι μπορούν να επιτύχουν την αλλαγή και εντός της θητείας της όποιας διοίκησης εκλεγεί μαζεύοντας το 40%των νομίμων σωματείων σε νέα εκλογική Γ.Σ. μια και στο εγγύς μέλλον θα αμβλυθούν τα προβλήματα των σωματείων. Σε περίπτωση εξελίξεων θα σας ενημερώσω από το φιλόξενο blog του Κου Χατζηδημητρίου.

Anonymous said...

Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ, ΠΟΛΥ ΔΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝ ΤΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛΙΚΑ ΑΥΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΥΓΙΕΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥΣ;ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΑΣ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ;

Anonymous said...

Μακάρι να αλλάξει η διοίκηση.Προσωπικά δεν έχω κανένα συμφέρον και το λέω ως αθλητής.Πρέπει να γίνει μία αλλαγή μήπως δούμε κάποια άσπρη μέρα.Το άθλημα μας ολοένα πέφτει σε τέλμα...

Anonymous said...

ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ Η ΠΑΛΙΟΜΑΣΗΜΕΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ

Anonymous said...

Συμφωνώ ως προς το μέρος της αντιπολίτευσης διαφωνώ όμως ως προς τις καρέκλες κι αυτό γιατί το μεγαλύτερο μέρος του εκλεκτορικού σώματος ψηφίζει με άλλα εκτός χάντμπολ κριτήρια. Δηλαδή θέλεις να μου πείς ότι θα μπορούσαμε πχ να πείσουμε τη σύζυγο μέλους του ΔΣ της ΟΧΕ ή άλλα άσχετα άτομα που βάζει στις λευκές εξουσιοδοτήσεις που έχει η Βάνα στο συρτάρι της, για τα επιχειρήματα μας. Και στο κάτω κάτω νομίζω ότι αυτός που νοιάζεται για την καρέκλα είναι αυτός που τροποποίησε το καταστατικό απαγορεύοντας την αλλαγή των αντιπροσώπων των σωματείων 60 ημέρες πριν από τη ΓΣ όταν αυτή προκυρήσσεται 40 ημέρες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής. Επίσης για την καρέκλα νοιάζεται όποιος έχει γεμίσει τη δύναμη της ΟΧΕ με τα πασίγνωστα για την αγωνιστική τους δραστηριότητα, σωματεία όπως η ΓΑΕ ΚΡΑΤΙΝΟΣ, ΟΠΕΣ Η ΠΕΙΡΑΣΙΑ, ΚΠΕ & ΑΝΑΠ ΠΕΔΙΝΗΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΟΦΑΔΩΝ, ΑΕΣ ΧΑΡΑΥΓΗ, ΑΟ ΔΑΛΑΜΑΝΑΡΑΣ, ΑΣ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ κ.α. Αυτά προς το παρόν.

Anonymous said...

ΕΣΥ ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ.

Anonymous said...

ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΔΙΑΦΘΟΡΩΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ;

Anonymous said...

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΝΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΕΡΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ.ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΞΑΝΘΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΩΒ ΦΟΥΝΤΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ(ΣΤΕΛΕΧΑΡΑ)...ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Ο ΚΑΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΦΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΚΑΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΡΙΑ ΜΕΓΕΛΑ... ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ(ΣΙΚ) ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Anonymous said...

ΟΝΟΜΑΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΝΟΜΑΤΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, Η ΘΕΣΗ "ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ;" ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ "ΟΣΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ...". ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ;

Anonymous said...

Προς 4:49. Ουδείς μίλησε περι διαφθοράς και μη χρηστής διαχείρισης. Αν αισθάνεσαι διεφθαρμένος είναι προβλημα σου. Μιλάμε για αλλαζονεία, νεποτισμό, καθεστωτισμό, έλειψη σεβασμου στα όργανα. Καλή θα ήταν μια απάντηση στον 04:10 αν υπάρχει.

ΥΓ: Η φωτογραφία του post μιλάει από μόνη της.

Anonymous said...

Το άθλημα δίνει το παρών καθημερινά στη Δαλαμανάρα, την Πειρασια, το Κουτσοπόδι, την Πεδινή τους Σοφάδες και σε κάθε απίθανο σημείο που έχετε εφεύρει. Don't panic.

Anonymous said...

ΠΡΟΣ 5:53 ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ; ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΒΑΝΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ...

Anonymous said...

Λέω εγώ τώρα. Αν λέω άν αλλάξουν τα 7 εως 10 μέλη του απερχόμενου Δ.Σ πως θα χαρακτηριζόταν αυτό; Μάλλον επιτυχημένη διοίκηση έτσι;

Anonymous said...

ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 7. ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΜΟΝΟ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗ. ΟΙ ΝΟΤΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΡΕΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΕ ΠΟΣΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΗΝ ΠΡΙΟΝΙΖΑΝ ΟΙ "ΙΣΧΥΡΟΙ" ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΩ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ.

Anonymous said...

06:14 Διατύπωσε τις απόψεις σου κι αν έχουμε κοινά σημεία ευκαιρία να συμπορευτούμε με ευρεία σύνθεση απόψεων. Άλλωστε απόψεις ανταλάσσουμε (προς το παρόν) με σκοπό να βγεί κάτι καλό.

Anonymous said...

Όχι φίλε 06:26. Μάλλον την καρέκλα τους πριονίζουν ο Πιλαφάς με τον Χατζηιωάννου που διαγκωνίζονται, νομίζοντας ότι θα διεκδικήσουν την Προεδρεία κάποια στιγμή κι αυτό γιατί κατά τη γνώμη μου δεν είναι αυτόφωτοι σαν τον Αγγελούδη. Σε αυτό για να είμαστε ειλικρινείς συνέβαλλε κι ο πανέξυπνος Θεσσαλονικιός που αποχωρεί εδώ και 3-4 χρόνια. Κατα τη γνώμη μου ο Αγγελούδης έχασε τη χρυσή ευκαιρία να αποχωρήσει ώς ο άνθρωπος που επί της ηγεσίας του (με ισότιμους συνεργάτες) συνετελέστηκαν οι μεγαλύτερες επιτυχίες του αθλήματος μας, πολύ φοβάμαι στο διηνεκές.

Anonymous said...

Και σε μέα μου αρέσει πολύ η ιδέα των νέων προσώπων. Να είναι άνθρωποι του χάντμπολ. Ποτισμένοι χαντμπολικοί. Όχι τίποτα αλεξιπτωτιστές πανάσχετοι(τύπου Δαμιανού).Να νιώθω ότι το πονάνε το άθλημα μας, να ακούω το όνομα τους και να το ξέρω.Όμως μην ακούσω τίποτα αναμασήματα όπως Αλικάκος, Ζαλώνης Δούκας, Βιντζηλαίος, Χαλκίδης, Τραϊκόγλου και δεν συμμαζεύεται...
Νέα πρόσωπα που να έχουν διάθεση να δουλέψουν, να προσφέρουν. Και δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν είναι από εδώ ή από εκεί...

Anonymous said...

ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.
ΓΙΑΤΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ 2004 ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΗΚΕ?
ΓΙΑΤΙ Η ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ?
ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΙ?
ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΡΙΤΟΥΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ?
ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΦΕΥΓΟΥΝ?
ΜΗΠΩΣ ΕΦΘΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ?

Anonymous said...

Το καταστατικό που αναφέρει ο φίλος, μπορεί ο ίδιος ή καποιος άλλος να πει:

Ποτε τροποποιηθηκε και απο ποια σύνθεση του ΔΣ?
Μήπως τότε που ήταν ΟΛΟΙ μαζί στην διοίκηση, αυτά ήταν λεπτομέρειες....?

Ετσι βαζω το ερώτημα για να προβληματιζόμαστε

Φίλε 6.47 μη μηδενίζεις την προσοφρά κανενός.
Και αυτοί που λες και αλλοι πολλοί έχουν βοηθήσει. Ασ κανουμε ενα σοβαρό διαλογο με αρχές και χωρίς προσωπικέσ επιθέσιες

Anonymous said...

ΡΕ 6.47 ΠΑΨΕ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΣΑΝ ΑΝΑΜΑΣΗΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ.
ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΧΕ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ.
ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ...ΣΚΙΑ

Anonymous said...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΙΛΕ 6.47 ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΞΑΝΑ ΕΝΑ ΒΙΝΤΖΗΛΑΙΟ ΕΝΑ ΔΟΥΚΑ ΣΤΗΝ ΟΧΕ. ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ. ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ.

Anonymous said...

Ήρεμαααααα και κυρίως επικοδομητικά. Εδώ είναι μάχη πρωτίστως θέσεων και ύστερα αυτών που τις εκφράζουν. Στο είπα και στο τηλέφωνο.

Anonymous said...

κυριοισας το είπα ξεκάθαρα:θέλω νέα πρόσωπα, άτομα με όρεξη για δουλειά. Ισως να έχετε δίκαιο, ότι έχουν προσφέρει, αλλά για μένα το ζητούμενο είναι να δω ανθρώπους που δεν έχουν κλείσει τον κύκλο τους αλλά αντίθετα έχουν να μου προσφέρουν και να μου πάνε το αθλημα μου, που το αγαπώ όσο τίποτα,ΜΠΡΟΣΤΑ

Anonymous said...

07:56 ενδιαφέρουσα άποψη. Θα μπορούσες να μου περιγράψεις κατά τι γνώμη σου ποια τα επιτεύγματα της διοίκησης 2004-08 και ποιές οι ελλείψεις της; Έτσι για να παίρνουμε φρέσκες ιδέες και γιατί όχι όπου είμαστε σύμφωνοι να υιοθετούμε κοινές θέσεις.

Anonymous said...

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΩΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ (ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΗΝ) ΕΛΕΓΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΧΩ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΟΥ.ΑΛΛΑ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΤΟ? ΛΕΣ?

Anonymous said...

ΗΤΑΝ .....ΑΤΡΩΤΟΣ ?

Anonymous said...

ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕ ........

Blog Writer said...

Είναι θετικό το ότι θα υπάρξει αντιπολίτευση. Πιστεύω ότι θα είναι οφέλιμο για την διοίκηση Αγγελούδη να νιώθει την πίεση ανθρώπων που αγαπούν το χάντμπολ. ίσως αν υπήρχε υγιής αντιπολίτευση τα τελευταία χρόνια, το επίπεδο του αθλήματος να ήταν υψηλότερο στην χώρα μας.

Anonymous said...

Μου ζητάς ουσιαστικά να κάνω απολογισμό για κάτι στο οποίο δεν έχω εμπλοκή, σαν να λέμε να σου απολογιθώ για τα ...πεπραγμένα της διοίκησης Αγγελούδη. Εγώ δεν έχω καμιά σχεση με αυτά άρα λάθος πόρτα χτυπάς.Και εκτός αυτού ,εγώ δεν ενιαφέρομαι για κάτι τέτοιο.Είπα καθαρα: νέα πρόσωπα για να πάμε ΜΠΡΟΣΤΑ! Μήν μου πάτε την κουβέντα αλλού. Αν είναι να πούμε κάτι ουσιαστικό είμαι μέσα. Αν είναι να μπερδευόμαστε με ανούσιες φλυαρίες τότε αφήστε με έξω

Anonymous said...

Παρεξήγησες. Η ερώτηση είναι πραγματική και όχι μεταφορική.

Anonymous said...

Αν είναι πραγματική πες μου τι προτίνεις.Ποιοί είναι αυτοί που θα μπορέσουν να μου πάνε το χαντμπολ ψηλότερα σαν άθλημα σε επίπεδο σωματείων, εθνικής καιθα κάνουν καλύτερη ανάπτυξη.Παιδιά ,πείτε μου όμως κατι συγκρεκριμένο.Είμαστε αυτοί και θα κάνουμε αυτό. Για να σας πιστέψω . Αλλιώς αφήστε το.

Anonymous said...

Εγώ σε ρώτησα ή σας ρώτησα

Anonymous said...

ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ? Η ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ....

Anonymous said...

Παντελή και Κώστα γίνατε κουραστικοί. Εχει αναπτυχθει ένας διάλογος περί θέσεων και όχι περί προσώπων. Αν θα γίνει κάτι θα το μάθετε σύντομα.

Anonymous said...

ΑΑΑ!!!καλα... άλλα λόγια να αγαπιώμαστε... άστο ρε φίλε...από τέτοια λόγια χορτάσαμε... δεν είσαι σοβαρή υπόθεση... λόγια του αέρα. Μίλα μας όταν πραγματικά θα έχεις κάτι σοβαρό να μας πεις. Και αλήθεια σου λέω...θα σε ακούσουμε...

Anonymous said...

Να κάνουμε και τα δύο.

Anonymous said...

Έμένε δεν με λένε ούτε Παντελή ούτε Κώστα, και μην με βάζεις σε κανένα από τα παιχνίδια σας. Μαζί μου μόνο κάτι ουσιαστικό.

Anonymous said...

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ 10 ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ .

Anonymous said...

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΟΣΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ (ΜΕ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ):

ΔΟΥΚΑΣ
ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΔΙΟΜΗΔΗ
ΠΑΡΑΣΧΟΥ
ΣΚΙΑΘΑΣ
ΦΥΚΑΤΑΣ

Anonymous said...

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΗΡΘΕ.

Anonymous said...

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ: Ο ΠΡΩΤΟΣ, ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ (Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...) ΜΕ ΠΑΡΑΦΡΑΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ (ΕΓΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ, Ο ΔΟΥΚΑΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...)Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΟΣΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ "ΠΡΑΣΙΝΟ" ΧΡΗΜΑ, Ο ΤΡΙΤΟΣ ΝΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ (ΚΑΙ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ)Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΚΟΙΝΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑΣΤΗΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ, ΩΣΤΟΣΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ. ΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.

Anonymous said...

ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ (ΕΣΤΩ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ. ΖΗΤΗΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ
04:10
Συμφωνώ ως προς το μέρος της αντιπολίτευσης διαφωνώ όμως ως προς τις καρέκλες κι αυτό γιατί το μεγαλύτερο μέρος του εκλεκτορικού σώματος ψηφίζει με άλλα εκτός χάντμπολ κριτήρια. Δηλαδή θέλεις να μου πείς ότι θα μπορούσαμε πχ να πείσουμε τη σύζυγο μέλους του ΔΣ της ΟΧΕ ή άλλα άσχετα άτομα που βάζει στις λευκές εξουσιοδοτήσεις που έχει η Βάνα στο συρτάρι της, για τα επιχειρήματα μας. Και στο κάτω κάτω νομίζω ότι αυτός που νοιάζεται για την καρέκλα είναι αυτός που τροποποίησε το καταστατικό απαγορεύοντας την αλλαγή των αντιπροσώπων των σωματείων 60 ημέρες πριν από τη ΓΣ όταν αυτή προκυρήσσεται 40 ημέρες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής. Επίσης για την καρέκλα νοιάζεται όποιος έχει γεμίσει τη δύναμη της ΟΧΕ με τα πασίγνωστα για την αγωνιστική τους δραστηριότητα, σωματεία όπως η ΓΑΕ ΚΡΑΤΙΝΟΣ, ΟΠΕΣ Η ΠΕΙΡΑΣΙΑ, ΚΠΕ & ΑΝΑΠ ΠΕΔΙΝΗΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΟΦΑΔΩΝ, ΑΕΣ ΧΑΡΑΥΓΗ, ΑΟ ΔΑΛΑΜΑΝΑΡΑΣ, ΑΣ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ κ.α. Αυτά προς το παρόν.

06!17
Λέω εγώ τώρα. Αν λέω άν αλλάξουν τα 7 εως 10 μέλη του απερχόμενου Δ.Σ πως θα χαρακτηριζόταν αυτό; Μάλλον επιτυχημένη διοίκηση έτσι;

06:37
Όχι φίλε 06:26. Μάλλον την καρέκλα τους πριονίζουν ο Πιλαφάς με τον Χατζηιωάννου που διαγκωνίζονται, νομίζοντας ότι θα διεκδικήσουν την Προεδρεία κάποια στιγμή κι αυτό γιατί κατά τη γνώμη μου δεν είναι αυτόφωτοι σαν τον Αγγελούδη. Σε αυτό για να είμαστε ειλικρινείς συνέβαλλε κι ο πανέξυπνος Θεσσαλονικιός που αποχωρεί εδώ και 3-4 χρόνια. Κατα τη γνώμη μου ο Αγγελούδης έχασε τη χρυσή ευκαιρία να αποχωρήσει ώς ο άνθρωπος που επί της ηγεσίας του (με ισότιμους συνεργάτες) συνετελέστηκαν οι μεγαλύτερες επιτυχίες του αθλήματος μας, πολύ φοβάμαι στο διηνεκές.

Anonymous said...

kala re den exete na pite kati kenourgio kai epanalamvanetai ta idia... eiste apithanoi kai apisteftoi... komodia sketi ...poy lene...ante xathite na isixasoyme...

Anonymous said...

ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΥΚΑ (ΤΟ ΝΕΟ-ΦΡΕΣΚΟ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ)ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΙΑΔΑ (ΟΚ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ) Ο ΦΥΚΑΤΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ (ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗ),Ο ΠΑΡΑΣΧΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΨΑΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΓΗΤΕΣ (ΧΕΒΙΔΟΥΠΟΛΙΣ) ...ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ... ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ...ΜΗΠΩΣ ΑΚΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ..

Anonymous said...

ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΑ ΝΕΡΑ ΠΟΥ ΛΙΜΝΑΖΟΥΝ ΒΡΩΜΆΝΕ.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ,ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΑΛΛΑ, ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ..ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΩΤΉΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ.ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

Anonymous said...

ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ, Ο ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ, ΠΡΙΝ ΓΙΝΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΧΕ, ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΕΊΣ.

Anonymous said...

ΚΑΠΟΤΕ Ο ΑΛΙΚΑΚΟΣ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ,ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΜΕ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΚΑΙ ΑΞΥΡΙΣΤΟΣ, ΕΙΧΕ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΔΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΙΝΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΙΘΑΝΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Ο ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙ Η ΟΧΙ ΧΑΝΤΜΠΟΛ. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΡΤΕΣ. ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΑΙΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. ΕΚΕΙ ΑΠΕΤΥΧΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ.

Anonymous said...

ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΕΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΠΟ ΝΕΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.
ΠΟΔ.ΑΚΑΔ ΣΟΦΑΔΕΣ
ΠΕΔΕΙΝΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΠΑΛΑΜΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ
ΚΡΑΤΙΝΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΑΡΓΟΥΣ
Α.Ο ΔΑΛΑΜΑΝΑΡΑΣ
ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ(ΒΗΘΕΙΑ ΜΑΣ)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΑΡΓΟΥΣ
Α.Σ ΕΦΗΒΟΣ ΧΙΟΥ
ΑΣ ΚΟΥΡΟΣ ΣΑΜΟΥ
ΟΑ ΛΑΥΡΙΟΥ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΕΛΑΤΕ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΝΠΟΛ

Anonymous said...

ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ
ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ
ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΧΑΣΟΥΝ ΟΠΟΙΕΣ ΦΩΝΕΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ.ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΧΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ.
ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΩΦΕΛΟΣ ΤΟΥΣ.Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΝΥΜΗ ΟΣΟΙ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ SITE
ΣΤΟ ΙNTERNET θΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ
ΑΠΟΨΕΙΣ.ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ.ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΛΑΨΟΥΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΣΙΩΠΗΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΘΛΙΨΗ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ.ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ
ΠΛΕΟΝ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ.
ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.

Anonymous said...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ... ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο...ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΚΡΙΤΙΚΗΣ.ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΕ ΛΕΝΕ ΚΩΣΤΑ ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΗ.ΤΟΤΕ ΠΑΩ ΠΑΣΟ.....
(ΠΑΣΟ...ΟΧΙ ΠΑΣΟΚ)

Anonymous said...

Κανένα όνομα από τα παραπάνω δεν είναι το δικό μου αλλά αυτό δεν έχει και τόση σημασία. Δυστυχώς πολλές φορές ισχύει το περί του μονόφθαλμου που επικρατεί του τυφλού. Αυτό είναι πραγματικότητα στο άθλημά μας και να είστε σίγουροι πως αν ο Αγγελούδης είχε πραγματική αντιπολίτευση θα είχε καλύτερη διοίκηση. Στο οποιο τέλμα συνεισφέρει η ανύπαρκτη φωνή της άλλης άποψης. όσο για το περήφημο κίνημα, άντε ρε παιδιά να ακούσουμε ονόματα....

Anonymous said...

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙ Η ΩΡΑ (ΣΥΝΤΟΜΑ) ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ. Ξ(Ε)ΡΕΙΣ ΟΤΙ (Ο)ΠΟΙΟΙ ΠΑΤΑΝΕ ΣΕ ΔΥΟ ΒΑΡΚΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ Π(Ε)ΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΚΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ.

Anonymous said...

Και εσύ αγαπητέ τι ακριβώς ζόρι τραβάς με τις εκλογές της ΕΟΕ?

Άσε εκείνον που έχει τα γένια να έχει και τα χτένια....

Anonymous said...

TI ANTΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.... ΘΕΛΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ ΡΕ ΑΥΤΟΣ ΑΝ ΔΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΡΑΞΙΑ.ΡΕ ΑΥΤΟΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.ΦΥΤΑ ΘΕΛΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΦΩΝΗ.
ΕΛΕΟΣ ΜΟΝΑΡΧΙΑ Ο ΤΥΠΟΣ.....

Anonymous said...

ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΟΝΟΜΑΤΑ! ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΟ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΞΩ ΕΙΜΑΙ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΤΙ. Ο ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΔΙΚΕΙ ΑΛΛΑ ΕΝΙΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΝΟΕΙ...

Anonymous said...

ΠΟΛΥ ΚΑΨΑ ΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΕ ΔΕΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ.

Anonymous said...

ΦΙΛΕ ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ. ΑΥΤΟΙ ΚΙΑΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΤΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΙΣΧΥΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΧΥΡΗ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΠΑΝΤΕΛΩΣ. ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΡΟΜΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ

Anonymous said...

Λέω εγώ τώρα. Αν λέω άν αλλάξουν τα 7 εως 10 μέλη του απερχόμενου Δ.Σ πως θα χαρακτηριζόταν αυτό; Μάλλον επιτυχημένη διοίκηση έτσι;

Anonymous said...

Βλέπεις λοιπόν πόσο δύσκολο είναι να πιάσεις τιμόνι; Αλληγορική σημασία είναι η ανακοίνωση ονομάτων, αλλά εσείς και αυτό ακόμη το φοβάστε...

Anonymous said...

Λέω εγώ τώρα. Αν λέω άν αλλάξουν τα 7 εως 10 μέλη του απερχόμενου Δ.Σ πως θα χαρακτηριζόταν αυτό; Μάλλον επιτυχημένη διοίκηση έτσι;

Anonymous said...

Για τα σχόλια πληρώνει υπερωρίες;

Anonymous said...

Σωστό ο καπετάνιος άψογος οι μούτσοι άχρηστοι.

Anonymous said...

Το ....καράβι όμως στην ξέρα.

Anonymous said...

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ Α-ΕΠΙΛΕΓΩ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Β-ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Γ-ΑΛΛΑΖΩ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Δ-ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ?
ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΗΣΕΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΗΜΕΡΑ...ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΨΑΡΙ ΔΕΝ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.....
Ο ΘΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ.

Anonymous said...

ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ...ΠΑΡΑΙΤΗΣΑΝΕ.ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΒΡΩΜΑΕΙ.

Anonymous said...

ΕΓΩ ΑΔΕΛΦΙΑ ΡΩΤΗΣΑ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΟ Ο ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΧΕ Ο ΞΥΔΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΗΓΗΘΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ.ΟΜΩΣ, ΥΠΉΡΧΕ ΣΧΕΔΙΟ ΑΦΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΑΡΑΙΤΉΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ.

Anonymous said...

ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗ; (ΟΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΙΟ ΠΑΝΟ, ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΒΟΥΛΟΥΣ)ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΩΘΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΚΑΨΑΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ.

Anonymous said...

μικρούλη Γκεμπελάκο... ο Αγγελούδης είναι δικηγόρος...αν σου λέει κάτι... και τότε κεφαλί στο χάντμπολ ήταν ο Αλικάκος. Έναν Αλικάκο ρίξαμε τότε για να ξεβρωμήσει ο τόπος. Αν θεωρείς ότι είναι ίδια τα μεγεθη τότε μπορείς να πας στον καθρέφτη και... ξέρεις τι να κάνεις...

Anonymous said...

βλέπω 5 λαμόγια ... τα γνωστά... το πήρατε σερί-κορδόνι το θέμα εδώ μέσα...

Anonymous said...

ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ!!!! ΟΝΟΜΑΤΑ!!!! ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΦΟΥΜΑΡΑ. ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΖΕΤΕ

Anonymous said...

Από αυτούς που βρίσκονται σήμερα στο ΔΣ ουδείς μπορεί να τον αντικαταστήσει. Ο Παντελής με τον Μπάμπη κάνουν φιλότιμες προσπάθειες αλλά μέχρι εκεί. Δεν έχουν ειδικό βάρος. Επίσης διαβάζω για αναμασήματα και διάφορα άλλα. Ας βγεί κάποιος να διαψεύσει ότι ο Αγγελούδης πρότεινε σε κάποιον από τα "αναμασήματα" να μπεί στο συμβούλιο με 5 συνεργάτες αρκεί σε αυτούς να μην βρισκόταν ο πρώην ΓΓ. (που πράγματι αποτελεί βαρίδι)

Anonymous said...

ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΕΣ.

Anonymous said...

DHI ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ.

Anonymous said...

ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΥΠΕΡΑΚΤΙΕΣ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ?

Anonymous said...

Δεν ειμαι παραγοντας μα παλαιμαχος αθλητης ,διαβαζω οτι ο αλικακος εβγαλε ανακοινωση καλα αντι να αλαξει ονομα τολμα και μιλαει ντροπη του.Δεν υποστηριζω κανενα παρα μονο το αθλημα μα οταν βλεπω ανθρωπους σαν αυτον να θελουν να εχουν το θρασος να μιλανε βριζω αυτους που πριν καποια χρονια επρεπε να τον κλεισουν μεσα.
ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.καλο το παραμυθι ολων σας μα δεν εχει μεσα δρακο

Anonymous said...

ΚΑΛΑ..ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΤΑΡΑΖΕΣΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΔΙΚΩ. ΑΛΩΣΤΕ ΕΓΩ ΣΕ ΧΑΊΡΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΓΚΕΜΠΕΛΑΚΟ ΣΕ ΠΡΟΔΙΔΕΙ Κ.ΔΙΚΗΓΌΡΕ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ 200 ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΗ ΓΙΑ ΟΧΕ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΦΕΡΕΣΤΕ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΛΙΚΑΚΟ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ,ΟΠΟΙΟΝ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΕΣΕΙΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ; (ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΧΙΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΘΙΞΩ). ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΑΣ.

Anonymous said...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΕΜΠΕΛΑΚΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ;

Anonymous said...

τζάμπα χαίρεσαι...θα σε λυπήσω αλλά αυτος που σε αποκάλεσε "μικρό Γκεμπελάκο" δεν είναι ο Αγγελούδης. Θα ήθελες πολύ να ασχοληθεί μαζί σου άλλά δεν!

Anonymous said...

Ο Σουσλόφ παίζει?

Anonymous said...

Ο ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ, ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΟΙ.

Anonymous said...

ΕΠΕΙΔΗ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ,ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΖΩ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΤΟΥ ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ.Ο ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΛΙΓΟ ΠΡΟΤΟΥ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ.ΣΑΝ ΧΑΡΑΧΤΗΡΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΩΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΣ, ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ,ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΙΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Anonymous said...

Τελικά στο μόνο που είσαι καλός είναι στο να γυρνάς το άσπρο σε ...μαύρο! Όλα αυτα τα χαρακτηριστικά σου γνωρίσματα, οι μέθοδοι που χρησημοποέίς, να τα φορτώνεις στους άλλους.
Πάντως ήσουν και παραμένεις διασκεδαστικός...

Anonymous said...

Καλή επιτυχία στον σύζυγο

Anonymous said...

ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΥΡΙΟΙ.
ΟΝΟΜΑΤΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ Η ΜΟΝΟ ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ?

Anonymous said...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΖΗΓΟΣ????

Anonymous said...

ΤΟΝ Κ. ΣΑΝΙΔΑ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ....

Anonymous said...

Πολύ σωστά τα λες! Όντως θα ασχοληθεί με τους ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ! Ήδη έχει κατατεθεί -πριν λίγες ώρες- σχετική μήμυση.

Anonymous said...

ΣΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΤΣΑΤΣΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ

Anonymous said...

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΞΕΣΚΟΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ.
ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ.

Anonymous said...

ΜΠΑ ΜΠΑ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΡΑ. ΚΑΠΟΥ ΤΑ ΧΕΙΣ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕΓΑΛΕ. ΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ