ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΒΕΡΟΙΑΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

Μια εβδομάδα πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών ο Δήμος Βέροιας διοργανώνει στο Φιλίππειο Κλειστό Γυμναστήριο τουρνουά στο οποίο θα πάρουν μέρος ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ, ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ, ο ΑΟΔ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ και το ΚΙΛΚΙΣ.
Ο Αντιδήμαρχος Βέροιας Γιώργος Μιχαηλίδης σε δήλωσή του τόνισε: «Το Τουρνουά αυτό εντάσσεται σε μια από τις 7 δράσεις για το χάντμπολ που έχουμε εντάξει στο έτος Αθλητισμού και Νεολαίας, «Δημήτριος Βικέλας». Θέλουμε να καθιερώσουμε ένα ετήσιο θεσμό για να τιμήσουμε εκείνους που αγωνίστηκαν για να αναδείξουν τη Βέροια ως μητρόπολη του Ελληνικού Χάντμπολ. Το τουρνουά είναι εν δυνάμει διεθνές διότι είχαμε καλέσει την ΣΠΕ Στροβόλου Κύπρου και την Παρτιζάν Βελιγραδίου οι οποίες δεν μπόρεσαν να έρθουν λόγων των ευρωπαϊκών υποχρεώσεών τους. Θα τιμηθούν όλοι οι σύλλογοι που θα συμμετεχουν καθώς και ο Δήμος Αργους, με τον οποίο έχουμε εξαιρετικά φιλικές σχέσεις. Σε όλα τα τουρνουά του Διομήδη καλείται ο Φίλιππος και σε όλα τα τουρνουά του Φιλίππου είναι ευπρόσδεκτος ο Διομήδης . Επίσης σε αυτό το τουρνουά θα εγκαινιαστεί ο νέος τάπητας στο Φιλίππειο, το οποίο πλέον διαθέτει και κλιματισμό. Επίσης πήραμε άδεια από την αστυνομία να ανοίξουμε και την κερκίδα πίσω από το τέρμα. Του χρόνου θα τιμήσουμε έμπρακτα και τη μνήμη του Στέλιου Μπεμπέτσου που πρόσφερε στον τομέα της Διαιτησίας» .

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Καψάλης δήλωσε: «Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία του Δήμου και ευχαριστούμε την Δημοτική αρχή που στηρίζει το πρώτο άθλημα της πόλης στηρίζοντας τις προσπάθειες μας και δίνοντάς μας δύναμη για να συνεχίσουμε το έργο μιας και έχουμε τις περισσότερες κατακτήσεις πανελλήνιων πρωταθλημάτων φέτος» .

Ειδικότερα το πρόγραμμα του Τουρνουά έχει ως εξής:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/9/08
18:00 ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ
20:00 ΦΙΛΙΠΠΟΣ-ΚΙΛΚΙΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 13/9/08
18:00 ΚΙΛΚΙΣ-ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ
20:00 ΦΙΛΙΠΠΟΣ –ΔΙΟΜΗΔΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 14/9/08
11:00 ΔΙΟΜΗΔΗΣ-ΚΙΛΚΙΣ
13:00 ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΣΧΚΜ
Σήμερα Παρασκευή ώρα 20.00 σε αίθουσα του Φιλίππειου θα γίνει η κλήρωση των πρωταθλημάτων της Ένωσης Κεντρικής Μακεδονίας παρουσία του προέδρου της ΟΧΕ Στέλιου Αγγελούδη και των ομοσπονδιακών προπονητών Νίκου Μάντζου και Σωκράτη Σκούφα.

ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ-ΕΛΜΠΑΣΑΝΙ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΑΥΡΙΟ Παρασκευή ώρα 20.00 στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Ιωνίας ο Πανελλήνιος θα αντιμετωπίσει την Αλβανική Ελμπασάνι στο πρώτο παιχνίδι για το Κύπελλο Κυπελλούχων. Το δεύτερο Παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή το ίδιο γήπεδο στις 12.00- το μεσημέρι.

ΜΕ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟN ΣΑΝΤΟΡ ΑΝΤΟΡΚΑ ΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΟΝ ΑΤΕΡΜΟΝΑ
Αυριο Παρασκευή αρχίζει το ετήσιο επιμορφωτικό σεμινάριο Διαιτησίας που διοργανώνει η ΚΕΔ της ΟΧΕ στο αθλητικό κέντρο του ΑΤΕΡΜΟΝΑ στο ΚΙΛΚΙΣ. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η ομιλία του προέδρου της ΟΧΕ Στέλιου Αγγελούδη στην τελετή έναρξης του σεμιναρίου ώρα 17.00, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν εκπρόσωπος του ΣΥΠΧΕ και ο Πρόεδρος της ΚΕΔ/ΟΧΕ Θανάσης Νικολίτσας. Στη συνέχεια, στις 17.30 ο Θανάσης Νικολίτσας θα κάνει τον απολογισμό της προηγούμενης χρονιάς , ενώ στη συνέχεια και ώρα 18.15 ο ίδιος θα κάνει εισήγηση με θέμα: «Συμπλήρωση του φύλλου αγώνος- παρουσίαση παρατηρήσεων φύλλου αγώνος- Οδηγίες για τη νέα περίοδο».
Στις 20.00 Ο Ούγγρος Αρχιδιαιτητής της ΕΗF Σαντόρ Αντόρκα θα μιλήσει με θέμα: «Ενημέρωση στρατηγικής της Ευρωπαϊκής Διεθνούς Επιτροπής για τους ευρωπαϊκούς και διεθνείς διαιτητές- Υποψήφιους για Διεθνείς και ευρωπαϊκούς Νέους Διαιτητές. Το ημερήσιο πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί στις 20.30 με τα γραπτά τεστ των διαιτητών.
Αύριο Σάββατο ο Σαντόρ Αντόρκα θα μιλήσει με θέμα: « εισαγωγή και λεπτομέρειες σεμιναρίου- ερμηνεία των πραγματικών προβλημάτων των διαιτητών, ενώ θα παρουσιάσει εργασία σε power point. To απόγευμα στις 17.00 θα αναχωρήσουν οι εν ενεργεία διαιτητές για το εθνικό στάδιο του Κιλκίς για να υποβληθούν σε τεστ Κούπερ. Στις 17.00 o Σαντορ Αντόρκα θα διδάξει τους delegates για «καθήκοντα υποχρεώσεις-τρόπο σύνταξης έκθεσης-βαθμολογία διαιτητών-εκτίμηση απόδοσης διαιτητών –οδηγίες».
Την Κυριακή από τις 8.30 θα πραγματοποιηθεί video-test σε γκρουπ των 20 ατόμων με supervisor τον Σαντόρ Αντόρκα . Στις 12.30 θα δοθούν απαντήσεις στις ερωτήσεις ενώ στις 13.00 το σεμινάριο θα ολοκληρωθεί με την απονομή των διπλωμάτων.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΙΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΗΕ EHF
Ο Ούγγρος Αρχιδιαιτητής της ΕΗF Σαντόρ Αντόρκα γεννήθηκε το 1945 στην πόλη Μπάλατον. Από πολύ μικρή ηλικία υπήρξε αθλητής του χάντμπολ και για 14 χρόνια υπηρέτησε το άθλημα, ως διεθνής διαιτητής και διηύθυνε αγώνες σε πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα. Ο ίδιος δήλωσε: «Είμαι ευτυχισμένος που έρχομαι στην Ελλάδα να διδάξω στο σεμινάριο διαιτησίας και θέλω να επισημάνω πως η ελληνική διαιτησία έχει καλές προοπτικές στο ευρωπαϊκό χάντμπολ».

1 comment

Anonymous said...

ΜΙΓΚΑ-ΜΠΕΜΠΕΤΣΕ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ,ΘΕΛΕΙ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕΡΑ.......ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΈ??????????