Ο ΝΙΚΟΣ ΡΙΓΑΝΑΣ MVP 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο ΝΙΚΟΣ ΡΙΓΑΝΑΣ MVP 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Ο διεθνής πάικτης Νίκος Ριγανάς δεξί ίντερ του Θερμαϊκού αναδείχθηκε MVP στην τρίτη αγωνιστική στην ψηφοφορία των σωματειακών και Ομοσπονδιακών προπονητών.
Ο προπονητής του Θερμαϊκού Παύλος Παράσχου δήλωσε για την ανάδειξη του Νίκου Ριγανά ως ΜVP της τρίτης αγωνιστικής : « Ο Ριγανάς είναι συνεπής στην προπόνηση επαγγελματίας εκατό τοις εκατό . Είναι μια ήρεμη δύναμη».
Στη συνέχεια για την τρίτη νίκη της ομάδας του στην Α1 Ανδρών ο Παύλος Παράσχου δήλωσε: «Σε  κάθε παιχνίδι το ζητούμενο είναι η νίκη. Κοιτάμε στα μάτια όλους τους αντιπάλους. Στόχος μας να πάμε όσο το δυνατό ψηλότερα. Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ έπρεπε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου να είχαμε διαφορά 9-10 γκολ . Στο δεύτερο ημίχρονο με βάση και την εμπειρία των παικτών της ΑΕΚ, η ΑΕΚ προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι ακόμα περισσότερο αλλά εμείς με σθένος και καρδιά πήραμε την νίκη. Είμαι ευχαριστημένος με την ομαδικότητα και το πείσμα των παικτών. Μετά το πρώτο ματς έχουμε στερηθεί το Βύρωνα Παπαδόπουλο , ο οποίος θα χειρουργηθεί για πρόσθιο χιαστό στο γόνατο του δεξιού ποδιού και θα μείνει  έξι μήνες εκτός. Μένει να δείξουμε ότι δεν θα μας επηρεάσει ο τραυματισμός αυτός και πιο ομαδικά και με μεγαλύτερη ορμή θα αντιμετωπίσουμε κάθε παιχνίδι χωριστά. Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ξεχώρισα Ριγανά και Κόμινεκ που ήταν καταπληκτικοί. Θέλω επίσης να πω και για τον Δραγάνη ο οποίος παρά τον τραυματισμό του έπαιξε πολύ καλά και για τον Τσάτσο που ξεπέρασε τον εαυτό του. Βέβαια σε αυτό τον αγώνα και ειδικά στα κρίσιμα σημεία στο τέλος του αγώνα,  δεν υστέρησε κανείς και όλοι έδωσαν τη μάχη».


Ο προπονητής Νίκος Πέρρος πρώτος δάσκαλος του Ριγανά στο χάντμπολ δήλωσε:             «Συνδυάζει ο Ριγανάς πηγαίο ταλέντο με το μεγάλο αβαντάζ της εργατικότητας. Περιμένουμε πάρα πολλά σε πολύ υψηλό επίπεδο από εκείνον. Τον ανακαλύψαμε στα τουρνουά των δημοτικών σχολείων της Κέρκυρας».


ΤΑ ΧΑΛΑΣΕ Η ΒΡΟΧΗ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΩΝ ΠΕΝΑΛΤΙ
Δεν είχε σύμμαχο τον καιρό η γιορτή  των εγκαινίων της ΕΣΧΑ για τη νέα αγωνιστική περίοδο που έλαβε χώρα στο ανοιχτό Δημοτικό Γυμναστήριο Καματερού στο Γεροβουνό. Η βροχή έγινε αιτία να διακοπεί το φεστιβάλ των πέναλτι. Πρόλαβαν και έγιναν τρεις αγώνες. Τα αποτελέσματα στις γυναίκες Καματερό Ευώνυμος 3-2, στους άνδρες Καματερό-Νικηφόρος 4-2, ΑΕΚ-Ολυμπιακός Κερατσινίου διεκόπη ενώ προηγούνταν ο Ολυμπιακός με 2-1. Στο τελετουργικό τελέστηκε ο Αγιασμός. Στη συνέχεια  υπό βροχή έγινε η απονομή από τον Πρόεδρο της ΕΣΧΑ Θανάση Κοντογεώργο στο Δήμαρχο Νικήτα Καμαρινόπουλο για την προσφορά του στη νεολαία στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στο χάντμπολ με την στήριξη που προσφέρει στην ανέγερση του Κλειστού Γυμναστηρίου δίπλα στο ανοιχτό. Ο Δήμαρχος  Νικλήτας Καμαρινόπουλος ευχαρίστησε την ΕΣΧΑ και ευχήθηκε καλή επιτυχία στα πρωταθλήματά της και τόνισε πως η δημιουργία του Κλειστού Γυμναστηρίου αποτελεί όνειρο γενεών στο Καματερό. Στη συνέχεια τιμήθηκε ο Κώστας Τρισκογιάννης ιδρυτής του ΓΑΣ Καματερού. Τέλος τιμήθηκε ο πρώτος πρόεδρος της Ο.Χ.Ε Μιλτιάδης Μπουφίδης γιατί όπως αναφέρθηκε συνδύασε τον οραματισμό με την πράξη. Ο ίδιος δεν προσήλθε λόγω προβλήματος υγείας και η τιμητική πλακέτα παραδόθηκε την επομένη ημέρα στην κόρη του Σταυρίνα Μπουφίδου. Έδωσαν το παρών ο Αντιδήμαρχος Μανώλης Σπαθαριώτης, ο Πρόεδρος της ΔΕΠΑΚΑΜ Αντώνης Καράλης, ο Γ.Γ της ΕΣΧΑ Γιώργος Συμεωνίδης, ο Πρόεδρος του ΣΥΔΧΑ, Στράτος Κυριακούλιας, ο Γ. Γ του ΣΥΔΧΑ Γεράσιμος Σκλαβενίτης , το μέλος της ΚΕΔ/ΟΧΕ Κων/νος Ροδίτης οι αναπτυξιακοί προπονητές Κώστας Κότσιρας και Δημήτρης Σκάρλος , ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καματερού Φώτης Μυλωνάς , ο εκ των ιδρυτών του αθλήματος Στέφανος Καραλής, προπονητές αθλητές και φίλοι του αθλήματος.


Από την ΕΣΧΑ θα αποφασιστεί η ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί το φεστιβάλ των πέναλτι και θα ανακοινωθεί  σύντομα.


 

No comments