ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΛΛΑΔΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟ ΜΙΚΡΑ3 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΛΛΑΔΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟ ΜΙΚΡΑ3

Σήμερα στο Κλειστό  Γυμναστήριο ΜΙΚΡΑ 3  «Σπίτι του Χάντμπολ» και  ώρα 19.00  θα πραγματοποιηθεί το πρώτο ο Φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Ανδρών με την Εθνική Τουρκίας, ενώ ο δεύτερος φιλικός θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο στη Βέροια στο ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ  ώρα 18.00.

ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΠΙΝΓΚ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΧΕ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ  ΣΥΠΧΕ- ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ - ΕΣΚΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σήμερα στην Αίθουσα Συνεδρίων του Εθνικού Γυμναστηρίου ΜΙΚΡΑΣ ώρα 15.00-18.30  θα πραγματοποιηθεί η Ημερίδα με θέμα «ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ ΝΤΟΠΙΝΓΚ- ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗ» την οποία διοργανώνει η ΟΧΕ , σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Προπονητών Χειροσφαίρισης (ΣΥΠΧΕ) , τo ΤΕΦΑΑ Α.Π.Θ και το Ε.Σ.ΚΑ.Ν,.

ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ: «ΠΑΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΧΕ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΜΑΣΤΙΓΑΣ ΤΟΥ ΝΤΙΠΙΝΓΚ»
Ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Στέλιος Αγγελούδης δήλωσε: «Είναι πάγια σταθερή και διαχρονική αρχή για την ΟΧΕ η αντιμετώπιση της μάστιγας του Ντόπινγκ.  Είναι επίσης βασική υποχρέωση όλων να ενδιαφερόμαστε για την ενημέρωση πρόληψη και καταστολή αυτής της επικίνδυνης μάστιγας. Κάθε χρόνο η ΟΧΕ υλοποιεί προγράμματα με στόχο την πρόληψη και την ενημέρωση. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η ημερίδα και σηματοδοτεί τη μάχη που δίνουμε κατά του ντόπινγκ Ευχαριστούμε το ΕΣΚΑΝ και το ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας να συμβάλλουν τα μέγιστα στην επιτυχία της ημερίδας. Καλούμε όλο τον κόσμο του αθλήματος να πάρει μέρος στην Ημερίδα».

ΚΟΛΛΙΑΣ: ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ : «Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΜΕΣΟ»
Ο Πρόεδρος του ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ Ηρακλής Κόλλιας, εκ των συνδιοργανωτών, που υπήρξε πρωταθλητής Στίβου του Πανιωνίου ΓΣ δήλωσε: «Θα πρέπει να μην ξεχνάμε την πολύ μεγάλη προσφορά του αθλητισμού γιατί στη ζυγαριά τα καλά του αθλητισμού είναι πολύ περισσότερα από το κακό που λέγεται Ντόπινγκ. Μέσα από την βιοκινητική μπορούμε να δούμε πόσες δυνατότητες ανοίγονται στους αθλητές για βελτίωση της επίδοσής τους. Οι μεγάλοι πρωταθλητές όπως ο Δημοσθένης Ταμπάκος και ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης, μπορούν να μας πουν πάρα πολλά για το τι σημαίνει αθλητισμός και από εκεί να πάρουμε μαθήματα . Τον αθλητισμό πρέπει να τον βλέπουμε ως παιδαγωγικό μέσο . Τι μας δίνει ο αθλητισμός; να σεβόμαστε τον αντίπαλο να σεβόμαστε τον εαυτό μας να βάζουμε στόχους όλα αυτά μπορούν να γίνουν σε υγιείς βάσεις. H πρωτοβουλία της ΟΧΕ για την διοργάνωση της ημερίδας είναι θετική. Η λύση για το ντόπινγκ είναι εφαρμογή του Νόμου, να πέφτει «τσεκούρι» και να μην μπορεί οποιοσδήποτε παλιάτσος να  λερώνει τον αθλητισμό που είναι σχεδόν θρησκεία».

ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ-ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΠΧΕ: «Ο ΣΥΠΧΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΡΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΤΟΠΙΝΓΚ»

Ο Κώστας Τσαβδαρίδης Αντιπρόεδρος του ΣΥΠΧΕ δήλωσε: «Οτιδήποτε στρέφεται ενάντίων της μάστιγας του Ντόπινγκ θα βρίσκει τους προπονητές του Χάνμτπολ φανατικούς υποστηρικτές. Οι Έλληνες προπονητές του Χάντμπολ είναι κάθετα αντίθετοι σε κάθε ενέργεια που αλλοιώνει το αληθινό πνεύμα του αθλητισμού

TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/10/08
ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΕΘΝ. ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΙΚΡΑ
ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ:15.00-16.30
ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ-ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ:
Στέλιος Αγγελούδης, Δικηγόρος, Μέλος ΕΟΕ -Πρόεδρος Ο.Χ.Ε,
Hρακλής Κόλλιας, καθηγητής Βιοκινητικής, Πρόεδρος   ΤΕΦΑΑ Α.Π.Θ,
Eκπρόσωπος ΣΥΠΧΕ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ:
Δημήτρης Σταυρακάκης, Δημοσιογράφος, Μελός Δ.Σ ΟΧΕ
ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ:
Χαρά Σπηλιοπούλου, Πρόεδρος ΕΣΚΑΝ
«Η Εθνική στρατηγική για την καταπολέμηση του ντόπινγκ»,
Χαράλαμπος Τζορμπατζούδης, Καθηγητής ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ, Συντονιστής της ερευνητικής ομάδας του προγράμματος της WADA: Προσδιοριστικοί παράγοντες της πρόθεσης χρήσης Ντόπινγκ σε Έλληνες αθλητές της WADA.
«Κοινωνικοί και ψυχολογικοί παράγοντες που επηρεάζουν τη χρήση Ντόπινγκ σε αθλητές»
ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ: 16.30-17.00
ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ: 17.00-18.30
Δρ. Κωνσταντίνος Μαναβής, Ιατρός, Υπεύθυνος Ιατρικού Τιμ Εθνικής Ομάδας  Χειροσφαίρισης Ανδρών.
«Διατροφικά συμπληρώματα.
Είναι απαραίτητα στον αθλητή; Πόσο καθαρά είναι;»
Κοτζαμανίδης Χρ., Καθηγητής ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ, Διευθυντής Τομέα Αγωνιστικών Αθλημάτων ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ. «Η επίδραση των συνδιαστικών προγραμμάτων ενδυνάμωσης στην βελτίωση των εκρηκτικών κινήσεων- η προπόνηση ως απάντηση στο Ντόπινγκ».

ΜVP της 6ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ  ο ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
ΜVP της 6ης Αγωνιστικής αναδείχθηκε ο τερματοφύλακας του ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ Αστέριος Τριανταφύλλου. Ο Στέργιος Τριανταφύλλου δήλωσε: « Δεν το περίμενα . Δεν παίζω για να βγω MVP αγωνίζομαι με όλες τις δυνάμεις μου για την ομάδα μου. Ευχαριστώ τους προπονητές για την επιλογή τους στο πρόσωπό μου. Θα συνεχίσω με πιο έντονο ρυθμό να αγωνίζομαι και ίσως τώρα να  βάλω και ένα καινούργιο στόχο , να ξαναβγώ ΜVP . O ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ έπρεπε να κερδίσει αυτό το παιχνίδι. Είχαμε χάσει τρια παιχνίδια και έπρεπε να κερδίσουμε αυτό το ματς. Φέτος η ομάδα είναι διαφορετική, έφυγαν 6 και ήρθαν 5 νέοι παίκτες. Αυτό το παιχνίδι ήταν ένα στοίχημα για εμάς και η νίκη πραγματοποιήθηκε κάτω από δύσκολες συνθήκες γιατί ήταν τραυματισμένος ο Γιαρντίμ ενώ στην προπόνηση πριν τον αγώνα χτύπησαν άλλοι δυο παίκτες, οι οποίοι αγωνίστηκαν παρά τον τραυματισμό τους». Ο Στέργιος Τριανταφύλλου πέρασε την πύλη του ΔΙΑ ΠΟΛΪΧΝΗΣ το 1993 με πρώτο προπονητή τον Στέλιο Σεϊρεκίδη από εκεί και μετά πήγε στον ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ.

ΦΙΛΙΚΑ  ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΦΗΒΩΝ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ  Α1
Οι αθλητές της Εθνικής Ομάδας Εφήβων θα συγκεντρωθούν το Σάββατο,  25 Οκτωβρίου και ώρα 14:00, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο ‘Φιλίππειο’ στην Βέροια, προκειμένου να πραγματοποιήσουν προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια με ομάδες της Α1 Ανδρών  Εθνικής Κατηγορίας:

Ειδικότερα στις  25/10 και  ώρα 15:00 θα πραγματοποιηθεί φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, στις 26/10 στις 17:00 με τον ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ και  στις 27/10 στις 20:00 με τον ΦΙΛΙΠΠΟ ΒΕΡΟΙΑΣ.

Τον συντονισμό έχει ο προπονητής της Εθνικής Εφήβων Κώστας Τσαβδαρίδης
Ποιοι αθλητές έχουν κληθεί:
ΚΟΥΡΟΥΜΛΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ                         Α.Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΔΡΑΓΚΟΛΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ                    Α.Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΚΩΣΤΑΚΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ                         Α.Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΜΑΡΚΟΣ                    Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ                         Π.Α.Σ ΕΔΕΣΣΑΣ ‘ΑΕΡΩΠΟΣ’
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ              ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ.
ΚΑΝΔΥΛΑΣ ΠΕΤΡΟΣ                                ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ.
ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ                 ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ.
ΜΕΤΣΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ                               Π.Α.Σ. ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ
ΛΟΙΖΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                                Π.Α.Σ. ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ
ΤΑΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                                Π.Α.Σ. ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ
ΚΟΥΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ                     Χ.Α.Ν.Θ        
ΚΩΚΤΣΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                         Χ.Α.Ν.Θ
ΚΑΙΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ                                  Χ.Α.Ν.Θ
ΖΑΜΠΟΥΝΗΣ ΣΤΑΘΗΣ                             Α.Σ.Ε. ΔΟΥΚΑ
ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                       Α.Σ.Ε. ΔΟΥΚΑ
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ                         ΠΑΟΚ
ΧΕΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                              Γ.Σ. ΚΟΡΩΠΙΟΥ
ΡΗΓΑΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ                              Γ.Σ. ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

Το πρόγραμμα της Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΔΓ ΒΥΡΩΝΑ 16.00 ΑΝ. ΒΥΡΩΝΑ-ΑΣΕ ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ
ΑΠΚ ΚΡΑΧΤΙΔΗ 18.00 ΕΛΠΙΔΕΣ ΔΡΑΜΑΣ-ΑΕΠ ΞΑΝΘΗΣ
ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΔΚΓ 18.00 ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ-ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΑΚ ΑΡΤΑΣ 18.00 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ-ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
ΚΟΖΑΝΗΣ ΔΑΚ 18.00 ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ- Ο.Φ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ


ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΑΠ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Στο Κλειστό Γυμναστήριο Καστοριάς σήμερα Παρασκευή από τις 11.00-14.00 θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο προπονητικής στο οποίο αναμένεται να δώσουν το παρών 100 καθηγητές Φυσικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Θα διδάξει ο Επικεφαλής Τεχνικός της Ανάπτυξης Τάκης Κορορός.

No comments