ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΝΤΕΡΜΠΙ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΝΤΕΡΜΠΙ


Ενα παιχνίδι ποδοσφαίρου ολοκληρώνεται στο 90', ένα παιχνίδι Μπάσκετ στο 40', ένα παιχνίδι πόλο στα 32' και ένα παιχνίδι χάντμπολ στα 60 λεπτά. Το τελευταίο μάλλον δεν το είχαν και πολύ στο μυαλό τους οι παίκτες της ΑΕΚ, οι οποίοι κρατούσαν τη νίκη στα χέρια τους κόντρα στον Πανελλήνιο προηγούμενοι 24-21, ένα λεπτό πριν το τέλος, όμως η αδράνεια τους σε συνδυασμό με το απίστευτο καμ- μπακ των παικτών του Πανελληνίου, που πίστεψαν στην ανατροπή έφερε το 24-24. Το γκολ που έκρινε το αποτέλεσμα πέτυχε επτά δευτερόλεπτα πριν το τέλος ο Μαστορογιάννης, ενώ Ντομπρόκοβιτς και Ζαρλακούτης είχαν ψαλιδίσει την διαφορά. Ετσι η πρώτη ισοπαλία στο φετινό πρωτάθλημα έμελλε να συμβεί στο σούπερ ντέρμπι, που άνοιξε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών, μπροστά σε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι της ΑΕΚ στο κατάμεστο κλειστό του Βύρωνα. Σε ένα ματς με πολλά νεύρα και πολλά τεχνικά λάθη, ο Πανελλήνιος έλεγχε το ματς στο πρώτο ημίχρονο, άλλα στο δεύτερο η ΑΕΚ ήταν αυτή που είχε το πάνω χέρι, άλλα η απειρία της της στοίχισε τη νίκη.

ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ: «Δικαιούμαστε τη νίκη»
Ο τεχνικός της ΑΕΚ Γιάννης Αρβανίτης ήταν «σκασμένος» από τον τρόπο που χάθηκε η νίκη: «Φάγαμε σε ένα λεπτό τρία γκολ και σε 59 λεπτά εικοσιένα. Κρατάμε την καλή παρουσία μας σε αυτά τα 59 λεπτά, παίξαμε μυαλωμένα στην επίθεση απέναντι σε μια πολύ καλή άμυνα όπως είναι αυτή του Πανελληνίου. Δικαιούμαστε τη νίκη».
O αριστερός ίντερ Φάνης Τσαούσης, τόνισε: «Ο κόσμος ήταν για ακόμη μια φορά φοβερός. Είναι μεγάλη υπόθεση αυτό για εμάς. Βέβαια, η παρουσία τους μας άγχωσε γιατί θέλαμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους και γι' αυτό κάναμε λάθη. Θέλαμε τη νίκη για τον κόσμο μας κι έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι έπρεπε να την πάρουμε στο τέλος. Αυτά όμως συμβαίνουν. Ο δρόμος για το πρωτάθλημα είναι μακρύς. Εμείς ως ΑΕΚ έχουμε κάνει μια καλή αρχή κι έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε».

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ: «ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟΙ»
Ο τεχνικός των «Ολυμπιονικών» Νίκος Γραμματικός είχε ανάμεικτα συναισθήματα, τα οποία και αποτύπωσε και στις δηλώσεις του μετά το ματς: «Μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι, άλλα με τον τρόπο που παίξαμε, τα λάθη που κάναμε και την εξέλιξη του παιχνιδιού, μάλλον ήμασταν και τυχεροί που πήραμε την ισοπαλία. Η αλήθεια είναι πως για τα παιδιά ήταν μια προτώγνορη κατάσταση αυτή η ατμόσφαιρα. Ηταν φανταστική και μακάρι όλα τα παιχνίδια να γίνονται σε τέτοια γήπεδα και με τέτοια άψογη συμπεριφορά». Ο Γιάννης Ζαρλακούτης, σχολίασε: «Στο 8-12 κάναμε κάποια λάθη, που αν δεν τα κάναμε θα είχαμε κερδίσει. Απο κει και πέρα υπήρξε κάποιος εκνευρισμός που μας επηρέασε, έτσι όμως όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι είναι συμαντικό που πήραμε αυτό το βαθμό και σε αυτή την έδρα».

AEK 24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ 24
Τα δεκάλεπτα: 3-4, 7-9, 11-12 (ημίχρονο), 14-16, 20-18, 24-24
ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Κουλούρης, Στέρμπατς 3, Μπακαούκας 4, Σαμλίδης 4, Κουτσής, Βελιτσιάνος 3, Γρηγοράκης, Ανδρώνης, Γερουλάνος Μ., Παπαδόπουλος Γιούρι, Παπαδόπουλος Γιώργος 5, Ασαρίδης 3, Τσαούσης 2, Κρέμονας
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ (Νίκος Γραμματικός): Ρασπίτσος, Ζαραβίνας 2, Κοτελίδας, Ντομπρόκοβιτς 9, Μαστορογιάννης 6, Δημήτρουλας, Ζαρλακούτης 3, Μάλλιος 2, Σαμαράς Λ., Στογίκοβιτς, Παπανίκος, Χόζνικ 2. Διαιτητές: Συρεπίσιος- Μερτινιάν, Δίλεπτα: 6-8, Πέναλτι: 1/4-6/8, Κόκκινες: 52:41 Κοτελίδας (τρία δίλεπτα), 57:38 Παπαδόπουλος, Ζαραβίνας (απευθείας)

No comments