ΛΑΜΠΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΣΕ ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΛΑΜΠΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΣΕ ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ





Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που έγινε την Τετάρτη το απόγευμα, στην αίθουσα «ΑΙΓΛΗ» της Veso Mare, στη διάρκεια της οποίας έγινε παρουσίαση της Ομάδας ΑΣΕ ΟΡΜΗ-ΛΟΥΞ και των στόχων της για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των φορέων της Πάτρας, ο βουλευτής Αποστόλης Κατσιφάρας, ο πολιτευτής Νίκος Νικολόπουλος, ενώ μίλησαν για την επιτυχημένη πορεία της Ομάδας ο Αντινομάρχης Γιάννης Ταπεινός και ο πρόεδρος του ΟΝΑΠ Γιάννης Κασίμης. Τους στόχους για τη νέα περίοδο παρουσίασαν ο πρόεδρος της ΑΣΕ ΟΡΜΗ-ΛΟΥΞ Αντώνης Σκιαθάς και ο Γενικός Διευθυντής της Ομάδας Ανδρέας Κόγκας, ενώ ο δημοσιογράφος Νάσος Νασόπουλος παρουσίασε ένα πρόγραμμα συνεργασίας της Ομάδας με τοπικές επιχειρήσεις με σκοπό τη προώθηση των Εισιτηρίων Διαρκείας. Το πρόγραμμα αξιολογήθηκε ως ιδιαιτέρως ενδιαφέρον από τους δεκάδες επιχειρηματίες που συμμετείχαν στην εκδήλωση, καθώς δίνει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους με πολύ χαμηλό κόστος να απολαύσουν μιας μεγάλης προβολής, συνδεόμενοι με τις δραστηριότητες της ΑΣΕ ΟΡΜΗ-ΛΟΥΞ.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και εκπρόσωποι όλων των χορηγών της Ομάδας, ενώ μίλησαν για τη χορηγική υποστήριξη που προσφέρουν, ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας εκ μέρους της ΛΟΥΞ,  ο Βαγγέλης Αναγνωστόπουλος εκ μέρους της SUPER CARGO TRAVEL και ο Γιώργος Μώρος εκ μέρους της Γ. ΜΩΡΟΣ Α.Ε..
Μιλώντας για τους στόχους της Ομάδας ο Αντώνης Σκιαθάς και ο Ανδρέας Κόγκας ανέφεραν ότι η κατάκτηση του Ελληνικού Πρωταθλήματος αποτελεί την ρεαλιστική επιδίωξη και αυτή την αγωνιστική περίοδο, ενώ πλέον τίθενται οι βάσεις για μια καλή Ευρωπαϊκή πορεία. Παράλληλα μέσα από την ανάπτυξη των Ακαδημιών, η ΑΣΕ ΟΡΜΗ-ΛΟΥΞ επιδιώκει την ανάδειξη ταλέντων από τον Ελληνικό χώρο και κυρίως από την περιοχή της Αχαΐας, ώστε η Ομάδα να διεκδικεί υψηλούς στόχους στηριζόμενοι σε τοπικές δυνάμεις. Στην κατεύθυνση αυτή ζήτησαν τη συνεργασία των τοπικών επιχειρήσεων προτείνοντας ένα πρόγραμμα δράσεων που «για κάθε ευρώ που θα διαθέτουν, θα αποκομίζουν και τα αντίστοιχα οφέλη». «Επιδίωξή μας είναι να δημιουργήσουμε μια Ομάδα Υποστηρικτών που θα την απαρτίζουν δεκάδες τοπικές επιχειρήσεις διαθέτοντας η κάθε μία ένα μικρό ποσό» ανέφεραν οι εκπρόσωποι ης Ομάδας δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «ζητάμε λίγα από πολλούς και όχι πολλά από λίγους, στη βάση μάλιστα του αμοιβαίου οφέλους» Η στρατηγική marketing της ΑΣΕ ΟΡΜΗ προβλέπει τη δημιουργία ενός μεγάλου «CLUB ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ», οι οποίοι θα συμβάλλουν αφενός μεν να αναδειχθεί η Ομάδα σε κορυφαία δύναμη στο χώρο του Ευρωπαϊκού γυναικείου handball, αφετέρου δε στην προσέλκυση χιλιάδων φιλάθλων στο πλευρό της ΑΣΕ ΟΡΜΗ-ΛΟΥΞ. Κοινή συνισταμένη όλων των ομιλιών που έγιναν είναι ότι η ΑΣΕ ΟΡΜΗ-ΛΟΥΞ είναι η μοναδική Πατρινή Ομάδα που φέρνει Πρωταθλήματα και εκπροσωπεί την περιοχή στον Ευρωπαϊκό Αθλητισμό και συνεπώς συμβάλλει στη διαμόρφωση του θετικού προσώπου της Πάτρας και της Αχαΐας και ως εκ τούτου αξίζει να υποστηριχθεί από τις τοπικές δυνάμεις. 

No comments