ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΥ ΠΑΠΑΚΥΠΡΙΑΝΟΥ, ΚΩΣΤΑ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΥ ΠΑΠΑΚΥΠΡΙΑΝΟΥ, ΚΩΣΤΑ

Νέα αρχή φαίνεται πως γίνεται στο Εθνικό συγκρότημα της Κύπρου με την πρόσληψη του Γιάννη Αρβανίτη. Ο τεχνικός της ΑΕΚ έκανε τις πρώτες του κλήσεις (24 άτομα) εν όψει της προετοιμασίας για προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2010. Για πρώτη φορά μετά από καιρό κλήθηκαν παίκτες της ΣΠΕ Στροβόλου, που απείχε από την Εθνική ανάμεσα τους και οι γνώριμοι μας Μάριος Ευσταθιάδης (Πανελλήνιος, Αθηναϊκό) και Κώστας Κωνσταντίνου (Διομήδης, ΑΕΚ), ενώ στην ομάδα θα ενσωματωθούν και δύο παίκτες που αγωνίζονται στην Ελλάδα ο Γιώργος Παπακυπριανού (Διομήδης Αργους) και ο Βαγγέλης Κώστα (ΓΑΣ Κιλκίς). Ο πρώτος μάλιστα επιστρέφει μετά από χρόνια, αφού είχε τιμωρηθεί για πειθαρχικό παράπτωμα, ενώ ο δεύτερος καλείται για πρώτη φορά. Ολοι θα πρέπει να βρίσκονται στο Αθλητικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Κύπρου την προσεχή Δευτέρα στις 8μ.μ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
Ο Ομοσπονδιακός Προπονητής κ. Γιάννης Αρβανίτης καλεί τους χειροσφαιριστές που αναφέρονται στο συνημμένο κατάλογο να βρίσκονται τη ΔΕΥΤΕΡΑ 20/10/2008 και ώρα 20.00 στο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ για προπόνηση ενόψει της προετοιμασίας της Εθνικής μας ομάδας Ανδρών για τους Προκριματικούς Αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2010 με την ΙΣΠΑΝΙΑ , ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ και ΟΥΚΡΑΝΙΑ.

CYPRUS COLLEGE
Πελαγία Μαρίνος, Νικηφόρου Γιάννος, Αργυρού Ιούλιος, Στυλιανού Γιώργος, Σοφοκλέους Κυριάκος, Τζίβικος Θεμιστοκλής,. Οικονόμου Χριστόδουλος, Χριστοδούλου Χρίστος, Χριστοδούλου Κώστας, Μαρκίδης Ανδρέας(Μίλτος). 

ΣΠΕ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ
Γεωργίου Χάρης, Μιχαηλίδης Νέαρχος, Κωνσταντίνου Κωνσταντίνος, Δημοσθένους Βασίλης, Τσεριώτης, Μάριος, Ιερείδης Πάνος, Ευσταθιάδης Μάριος, Ηρακλέους ΄Αγγελος, Ταρτίος Δημήτρης. 

INTERCOLLEGE  - Κασπαρής Κώστας,
ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ ΑΓ. ΠΑΥΛΟΥ Μαυρομμάτης Μιχάλης
ΚΟΥΡΟΥΣΙΗ/ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΑΦΟΥ Χριστοδούλου Παναγιώτης

ΕΛΛΑΔΑ
ΚΙΛΚΙΣ- Κώστα Ευάγγελος
ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ- Παπακυπριανού Γιώργος

 

   

No comments