ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η διοργάνωση του προκριματικού αγώνα της Εθνική μας ομάδα Ανδρών Χάντμπολ κόντρα στην Ουγγαρία για τα προκριματικά του EURO 2010 στο Πανεπιστημιακό Κλειστό Γυμναστήριο Κομοτηνής όπου έχασε με 27-21 (ημίχρονο 9-16 υπερ των Ούγγρων) ήταν αγωνιστικά ένα δυσάρεστο αποτέλεσμα. Από οργανωτικής πλευρά όμως το στοίχημα κερδίθηκε. Η επιτυχημένη κατά τα άλλα διοργάνωση πραγματοποιήθηκε από την ΟΧΕ και το Δήμο Κομοτηνής σε συνεργασία με το ΤΕΦΑΑ ΔΠΘ και το σύλλογο φοιτητών ΤΕΦΑΑ «Σπύρος Λούης». Τόσο ο Δήμος της Κομοτηνής μέσω των εκπροσώπων της, όσο και το ΤΕΦΑΑ καθ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας της διοργάνωσης προσπάθησαν για το αρτιότερο δυνατό αποτέλεσμα, ενώ το αποτέλεσμα της κινητοποίησης που είχε γίνει φάνηκε από τους 2500 θεατές που γέμισαν το Κλειστό Παν/κο Γυμναστήριο της Κομοτηνής.
Υποστηρικτές της διοργάνωσης ήταν η Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας Θράκης, η Νομαρχία Ροδόπης, το Επαγγελματικό Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης και το Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης.

Ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Στέλιος Αγγελούδης για την οργάνωση του αγώνα στην Κομοτηνή ανέφερε πως παρά το αποτέλεσμα της Εθνικής μας, το χάντμπολ κέρδισε μια πόλη ενώ ευχαρίστησε θερμά εκ μέρους της ΟΧΕ για τη φιλοξενία, τον Δήμαρχο της Κομοτηνής κο Δημήτρη Κοτσάκη, τον Πρόεδρο του ΤΕΦΑΑ κο Μαυρομάτη τον Υποτομέα Χάντμπολ του ΤΕΦΑΑ και όλους όσους συνετέλεσαν σε αυτό το εξαιρετικό οργανωτικά αποτέλεσμα.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΡΑΤΖΙΔΗΣ: «ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ»
Ο Χρήστος Πρατζίδης Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής διεξαγωγής των προκριματικών παιχνιδιών της Εθνικής για το Euro 2010 στην Κομοτηνή δήλωσε: «Ήταν μια διοργάνωση η οποία διεξήχθη για πρώτη φορά και η προσέλευση του κόσμου που στάθηκε δίπλα στο πλευρό της Εθνικής δείχνει ότι το Χάντμπολ έχει μέλλον στην Κομοτηνή. Η διοργάνωση στέφθηκε από επιτυχία και αυτό αποτελεί εφαλτήριο για την ανάπτυξη του αθλήματος στην πόλη μας. Εκτιμώ ότι όλα κύλησαν ομαλά και σε αυτό βοήθησε τα μέγιστα η συμμετοχή των φοιτητών του ΤΕΦΑΑ με τη μορφή του Εθελοντισμού και γενικότερα η εξαιρετική συνεργασία του Δήμου Κομοτηνής με τα ΤΕΦΑΑ.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΤΣΑΚΗΣ: «ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ»
Ο κ. Δημήτριος Κοτσάκης Δήμαρχος Κομοτηνής και συνδιοργανωτής μαζί με την ΟΧΕ και τα ΤΕΦΑΑ αναφέρει: ««Αποτελεί τιμή για τον τόπο μας, στον οποίο γεννήθηκε η χειροσφαίριση, να φιλοξενεί την εθνική μας ομάδα, στο πλαίσιο μάλιστα επίσημων ευρωπαϊκών αγώνων. Η Κομοτηνή, μια πόλη των νέων, της γνώσης και του αθλητισμού, υποστηρίζει ένθερμα τη διοργάνωση του τουρνουά, και συνάμα, από τις κατάμεστες κερκίδες, τις προσπάθειες των αθλητών μας. Η διεξαγωγή αγώνων της εθνικής στην πόλη μας, είναι πολυσήμαντο γεγονός: δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσει ο φίλαθλος κόσμος το άθλημα της χειροσφαίρισης, δημιουργείται το ερέθισμα για ενασχόληση με το συγκεκριμένο σπορ – εξάλλου υπάρχει στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. του πανεπιστημίου μας ειδικότητα handball –, καταδεικνύεται η αρτιότητα των αθλητικών και των υποστηρικτικών υποδομών μας, ενισχύεται η προβολή της περιφέρειας, προάγεται γενικότερα ο αθλητισμός. Η συνεργασία με την Ο.Χ.Ε. καθώς και με το Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δ.Π.Θ. είναι άψογη. Καταλυτική επίσης είναι, η συνδρομή των υποστηρικτών, δηλαδή της Περιφέρειας Α.Μ.Θ., της Νομαρχίας Ροδόπης, και των Επιμελητηρίων μας. Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, παρά την ήττα της πρεμιέρας και μολονότι στον όμιλό μας υπάρχουν υπερδυνάμεις του αθλήματος, εύχομαι από καρδιάς, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, να καταφέρει την υπέρβαση και να κερδίσει το ένα από τα δύο εισιτήρια της πρόκρισης».


ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΑΜΠΑΣ:«ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ»
Από την πλευρά των ΤΕΦΑΑ ο κ. Αντώνιος Καμπάς Επίκουρος Καθηγητής στον Τομέα Προπονητικής –Υποτομέας Χάντμπολ. «Για πρώτη φορά χάντμπολ στην Κομοτηνή , όπου υπάρχει μόνο ένας σύλλογος που λειτουργεί χαλαρά και δεν πατάει σε παράδοση, είχε μεγάλη επιτυχία. Δεν αξιολογώ του φοιτητές του ΤΕΦΑΑ ή της ειδικότητας που παραβρέθηκαν στο γήπεδο , διότι ήταν υποχρέωσή τους αλλά θα σταθώ στο μαθητόκοσμο και στους ανθρώπους που αγαπούν τον αθλητισμό και που πιθανά αν μην έχουν ξαναδεί χάντμπολ και όμως ήταν εκεί. Αυτό ήταν το κέρδος. Όσο για τη συνεργασία με την ΟΧΕ και το Δήμο Κομοτηνής ήταν εξαιρετική σε όλα τα επίπεδα. Το γήπεδο είναι καλό και μπορεί να φιλοξενεί τέτοιες διοργανώσεις. Ελπίζουμε τώρα που μπήκαν οι βάσεις και στον αγώνα με τη Σλοβακία να πάνε οργανωτικά όλα εξίσου καλά και η Εθνική να φέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα».

ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: «ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»
Ο κ. Αγγελίδης Πρόεδρος του Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και υποστηρικτής της διοργάνωσης τόνισε: «Άψογη ήταν η διοργάνωση, η οποία τιμά την πόλη της Κομοτηνής, τιμά τον Πανεπιστημιακό χώρο με το άψογο γήπεδο. Ήταν υποδειγματική η συνεργασία του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης με το Δήμο Κομοτηνής και τους φορείς της πόλης. Η παρουσία των θεατών ήταν πολύ μεγάλη και έδωσαν παλμό στους παίκτες. Η Εθνική μας ομάδα μπήκε μουδιασμένη και οι Ούγγροι έδειξαν την μεγάλη κλάση τους. Εμείς μένουμε στο γεγονός της άψογης διοργάνωσης και της ευκαιρίας που δόθηκε στον κόσμο της Κομοτηνής να παρακολουθήσει ένα τέτοιο παιχνίδι


Η 16ΑΔΑ ΓΙΑ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ
Αλεξανδρούπολη -Αθήνα -Ελσίνκι , αυτή τη διαδρομή θα ακολουθήσουν οι διεθνείς μας σήμερα το πρωϊ προκειμένου να μεταβούν στην πόλη του Ελσίνκι στη Φινλανδία για το επόμενο παιχνίδι στα πλαίσια των προκριματικών του EURO 2010.
Οι Ομοσπονδιακοί Τεχνικοί της Εθνικής Ανδρών Νίκος Μάντζος και Παναγιώτης Ιατρούδης μετά και το παιχνίδι με την Ουγγαρία κατέληξαν στην τελική 16άδα των αθλητών που θα αγωνιστούν στο Ελσίνκι κόντρα στη ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ την Κυριακή 2 Νοεμβρίου ώρα Ελλάδος 15.30 .


Ειδικότερα :
H 16αδα της Εθνικής:
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ GUMMERSBACH (GER)
ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΛΚΙΔΗΣ HSG WELTZAR (GER)
ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΚΑΛΗΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ
ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΔΕΛΛΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ STRALSUNDER (GER)
ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ MELSUNGEN (GER)
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΤΣΙΦΑΣ ΠΑΟΚ
ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ MELSUNGEN (GER)
ΝΙΚΟΣ ΡΙΓΑΝΑΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ
AΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΤΕΛΙΔΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΡΑΒΙΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΑΝΙΚΗΣ MELSUNGEN (GER)
ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΤΣΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΤΖΟΥΦΡΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΤΖΙΑΡΑΣ STRALSUNDER (GER)

Την αποστολή εκ μέρους του ΠΣΑΤ θα συνοδεύει ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου.

ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ Ο ΜΑΣΤΟΡΟΓΙΑΝΝΗΣ
Εισήχθη χθες στον Ευαγγελισμό ο Διεθνής παίκτης του Πανελληνίου ΓΣ Γιώργος Μαστορογιάννη προκειμένου να χειρουργηθεί σήμερα Παρασκευή για ολική ρήξη προσθίου χιαστού στο γόνατο του δεξιού ποδιού από τον χειρουργό Ματθαίο Τζουρμπάκη.

ΔΙΠΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ
Διπλή απώλεια για τον ΙΩΝΙΚΟ ΝΦ αποτέλεσε ο θάνατος μέσα σε λίγες ημέρες του πρώην Προέδρου του Ιωνικού Νίκου Τζαβάρα (80 ετών), ο οποίος συνέδεσε το όνομά του με τα πρώτα χρόνια του τμήματος χάντμπολ του Ιωνικού, και του Νίκου Μητσάκη (69 ετών) που διετέλεσε γενικός αρχηγός για πολλά χρόνια. Η κηδεία του πρώτου έγινε στα Ψαχνά Ευβοίας, και τον αποχαιρέτησε με επικήδειο ο Γ.Γ του Ιωνικού Χρήστος Σύλλας, και η κηδεία του Νίκου Μητσάκη έγινε από τον Ιερό Ναό της Παναγίτσας στην Νέα Φιλαδέλφεια. Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδελφείας Σταύρος Κόντος, το Δ.Σ του Ιωνικού με επικεφαλής τον Πρόεδρο Απόστολο Κόντο, ο πρώην πρόεδρος της ΕΟΚ Ζαχαρία Αλεξάνδρου ο πρώην πρώην ταμίας της Ομοσπονδίας Βόλλεϋ Θεόδωρος Βουδούρης, ο Γεν. Αρχηγός Χάντμπολ Δημήτρης Πονηρός, ο μάνατζερ Τάσος Δανήλος και άλλοι φίλαθλοι και παράγοντες.

No comments