ΦΙΝΑΛΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΡΑΝΤΙΝΣΚΙ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΟ «ΣΑΜΑΚΟΦ 2008» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΦΙΝΑΛΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΡΑΝΤΙΝΣΚΙ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΟ «ΣΑΜΑΚΟΦ 2008»

Ικανοποιημένος είναι ο προπονητής της Εθνικής Γυναικών Σωκράτης Σκούφας από την εμφάνιση της ομάδας στην πρεμιέρα του τουρνουά «Σάμακοφ 2008» στη Βουλγαρία  όπου απέναντι στο Εθνικό συγκρότημα της Βουλγαρίας πήραμε τη νίκη με 33-30 τα δεκάλεπτα είναι 6-7,12-15,16-21,23-26,26-29,30-33) . Ο Σωκράτης Σκούφας τόνισε: «Τρέξαμε καλά. Η προσπάθειά μας όμως συνεχίζεται. Οι αγώνες διεξάγονται σε ένα ολοκαίνουργο γυμναστήριο 3.000 θέσεων και η φιλοξενία είναι άψογη. Χθες το πρωϊ κάναμε μια βόλτα στο χιονοδρομικό κέντρο Μπόροβιτς μετά το τέλος της προπόνησής μας».
Σήμερα Παρασκευή 21/11/08
Ελλάδα-Ραντίνσκι Βελιγραδίου ώρα Ελλάδος 10.00


ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ Ο ΠΑΟΚ
Αύριο Σάββατο 22/11/08 θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Σονγούλ στη Ρωσία, μετά το 23-23 του πρώτου αγώνα στο ΜΙΚΡΑ 3 . Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται 4.00 τοπική ώρα,13.00 ώρα Ελλάδος.

Σεϊρεκίδης: «Μπορούμε να φτάσουμε σε νίκη-πρόκριση»
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Στέλιος Σεϊρεκίδης δήλωσε: « Δεν θα έχουμε μαζί μας τον Τροτσένκο,  τον Παναγιώτη Αποστολίδη και τον Στάνκοβιτς, του οποίου εκκρεμεί η άδεια παραμονής. Γνωρίζουμε τη δυσκολία του αγώνα. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να μπορέσουμε  να κάνουμε ένα ακόμα βήμα στην Ευρώπη και θεωρώ πως εάν επιστρατεύσουμε όλα τα ψυχικά αποθέματά μας θα μπορέσουμε να φτάσουμε στη νίκη και την πρόκριση». Ο συνεργάτης του Στέλιου Σεϊρεκίδη, Στέλιος Υετίων τόνισε: « Χωρίς άγχος πάμε για νίκη και πρόκριση»

ΜΕ ΤΗ ΒΑΡΝΤΑΡ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ
Αύριο Σάββατο 22/11/08, ο  Φίλιππος Βέροιας στο πλαίσιο του Τσάλεντζ Καπ, αγωνίζεται για τη ρεβάνς μέσα στο Φιλίππειο ώρα 18.00, κόντρα στην Βαρντάρ Σκοπίων μετά από το αποτέλεσμα στα Σκόπια 27-24, υπέρ της Βαρντάρ. Με δεδομένη τη στήριξη από τον κόσμο της Βέροιας ο Φίλιππος θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη και την πρόκριση. Ο συνεργάτης του Ζόραν Ίβιτς, Κώστας Τούτσης εν όψει του αυριανού αγώνα δήλωσε: «Είδαμε τα λάθη μας ειδικά στο πρώτο 20λεπτο και θα κληθούμε να προσέξουμε να μην τα επαναλάβουμε. Περιμένουμε ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο μιας και κοντά μας στα Σκόπια ήρθαν πάνω από 50 φίλαθλοι του Φιλίππου. Προετοιμαζόμαστε με εντατικό ρυθμό και θα διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις νίκη και πρόκριση». Αναφερόμενος ο Κώστας Τούτσης  στην κλήση στην Εθνική ομάδα του Δημήτρη Μπαντή είπε: «Πιστεύω ότι ο Μπαντής με την αγωνιστική αξία και ωριμότητά του θα ανταταποκριθεί στις απαιτήσεις της θέσης του πλεϋ μέϊκερ  η οποία μας προβληματίζει και πιστεύω πως μπορεί να δώσει κάτι που λείπει στην Εθνική».

ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ Ο ΔΟΥΚΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΡΕΑΛ ΘΙΟΥΔΑΔ
Κόντρα στη Ρεάλ Θιουδάδ θα βρεθεί την Κυριακή ο Δούκας στην Ισπανία ώρα Ελλάδος 19.00 στο πλαίσιο των αγώνων για το Τσάμπιονς Λίγκ. Ο αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας από το ισπανικό κανάλι tve2. Ο Διεθνής παίκτης Σάσα Ζιβούλοβιτς τόνισε: « Κάναμε ένα μεγάλο βήμα με την πρόκρισή μας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και ένα ακόμα βήμα με την κατάκτηση ενός βαθμού. Αυτός ο βαθμός δεν είναι λίγος με βάση τη δυναμικότητα των ομάδων στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο τελευταίο παιχνίδι με τη Ρεάλ Θιουδάδ στην έδρα της θα πάμε για να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και να γιορτάσουμε το τέλος του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε»

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΕΦΑΑ ΔΠΘ
Στις 18 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε το 2ο τουρνουά μίνι Χειροσφαίρισης 5X5 Ξάνθης στο 3ο Δημοτικό σχολείο Ξάνθης. 80 παιδιά, μαθητές και μαθήτριες της Δ΄ και Ε΄ τάξης, πέρασαν δημιουργικά τις δύο τελευταίες ώρες της σχολικής ημέρας τους, παίζοντας Χάντμπολ. Οι ομάδες που έλαβαν μέρος ήταν 10 στο σύνολο, από 8 παιδάκια η κάθε ομάδα. Τα παιχνίδια ήταν 8λεπτα, κάθε ομάδα έπαιξε από 3 παιχνίδια και μέσα σε αυτή τη διάρκεια, αγόρια και κορίτσια απόλαυσαν την παιδαγωγική πλευρά του αθλήματος, και διασκέδασαν  δημιουργώντας μια υπέροχη ατμόσφαιρα στο κλειστό γυμναστήριο του 3ου δημοτικού σχολείου Ξάνθης. Στόχος της εκδήλωσης ήταν η διασκέδαση των παιδιών και η εισαγωγή τους στον αθλητισμό μέσα από το άθλημα της Χειροσφαίρισης, αλλά και η στελέχωση της ομάδας Α.Π.Σ. ΑΣΠΙΣ στο καινούριο της ξεκίνημα. Η εκδήλωση εντάχθηκε και στις δράσεις της ειδικότητας χειροσφαίρισης του ΤΕΦΑΑ-ΔΠΘ. Οι σπουδαστές της ειδικότητας Χ.Λιόντος, Α.Πιπερίδου, Λ.Παπαστέργιου, Ρ.Καραγιάννη, Δ.Καλτσής και Δ.Μπαρσάκης κάλυψαν με απόλυτη επιτυχία τις ανάγκες της εκδήλωσης (διαιτητές, κριτές, coaching). Την εκδήλωση οργάνωσε ο προπονητής της Ασπίδας Ξάνθης Νίκος Πατσατζής, συντονιστής της προσπάθειας ήταν ο διδάσκων του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής κ. Χριστοδουλίδης ενώ συνέβαλαν σημαντικά ο διευθυντής του 3ου δημοτικού Κ. Δαουτάκης και ο γυμναστής κ. Σαββίδης.  Επίσης διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό κατηγορίας μίνι το οποίο είχε δοθεί από την Επιτροπή της Ανάπτυξης.
Το νέο blog με πληροφορίες για το χάντμπολ της Ξάνθης είναι:
http://handballxanthi.wordpress.com/

Κυριακή 23/11/08
Α1 Γυναικών 5η αγωνιστική
Γιαννιτσών ΔΚΓ 12:00 Μεγ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών-Άρης Νικαίας

No comments