Ο ΠΑΥΛΟΣ ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΤΟΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ MVP ΤΗΣ 7ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο ΠΑΥΛΟΣ ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΤΟΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ MVP ΤΗΣ 7ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Ο Παύλος Βαμβακάς, τερματοφύλακας της ομάδας των Βριλησσίων, αναδείχθηκε στην ψηφοφορία των προπονητών MVP της 7ης αγωνιστικής. Ο Παύλος Βαμβακάς δήλωσε: « Χαίρομαι πάρα πολύ για αυτή την επιλογή των προπονητών στο πρόσωπο μου. Προσωπικά και μαζί με όλους τους συμπαίκτες μου δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας για την ομάδα των Βριλησσίων . Στόχος μας μια θέση στην 8άδα για να γλιτώσουμε τα μπαράζ. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και αυτό οφείλεται και στην καθοδήγηση από τον προπονητή μας Παναγιώτη Μεσσήνη. Επίσης έχουμε τη συμπαράσταση σε όλα τα επίπεδα της Διοίκησης του συλλόγου , οι οποία μας φροντίζει. Το παιχνίδι με τον Ζαφειράκη ήταν σημαντικό . Έχομε ξανασυναντηθεί την Α2 με την ομάδα αυτή. Εμείς ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο εκείνοι στο δεύτερο , εκείνοι είχαν τον κόσμο μαζί τους. Από την πλευρά μας κάναμε τα αδύνατα δυνατά για να τιμήσουμε την φανέλα του σωματείου μας. Η ομάδα μας είναι δεμένη παίζουμε με χαρά και ευχαριστιόμαστε για αυτό».

ΜΕΣΣΗΝΗΣ: « ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΩΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ»
Ο Παναγιώτης Μεσσήνης αναφερόμενος στην ανάδειξη του Παύλου Βαμβακά ως MVP είπε: « Είμαι υπερήφανος για αυτόν τον αθλητή, διότι παρά το ότι εργάζεται και δεν μπορεί να διαθέσει πολλές ώρες στην προπόνηση γυμνάζεται πολύ καλά και περιμένω πως θα φτάσει ψηλά. Ήδη ο Βαμβακάς μας έχει δώσει με την απόδοσή του αρκετούς βαθμούς. Του αξίζει κάθε πρόοδος και του εύχομαι να κληθεί και στην Εθνική Ανδρών». Αναφερόμενος ο Παναγιώτης Μεσσήνης σε όλη την ομάδα του πρόσθεσε ακόμα : «Όλα τα παιδιά είναι άξια συγχαρητηρίων για το παιχνίδι με τον Ζαφειράκη. Βέβαια είχαν αγχωθεί και θα πρέπει να κοιτάξουμε να αποβάλουμε αυτό το άγχος για να βοηθηθούμε στην πορεία του πρωταθλήματος. Επίσης θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου στους διαιτητές Τζαφερόπουλος/Μπέτμαν που στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν πολύ καλοί».

ΚΛΗΡΩΝΕΙ ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΣΤΟΥΣ 16 ΤΟΥ CHALLENGE CUP
Σήμερα Τρίτη, κληρώνει στην Βιέννη στην έδρα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για το Challenge Cup γυναικών. Στην κληρωτίδα θα μπει και το όνομα της Νέας Ιωνίας η οποία προκρίθηκε στη φάση των 16 ομάδων. Η προπονήτρια του ΟΦΝΙ Σοφία Ναϊσίδου δήλωσε: « Νοιώθω μεγάλη χαρά για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Δεν θέλουμε να αποφύγουμε κάποια ομάδα. Δεν λέμε όχι στην πρόκληση. Αυτό δεν σημαίνει ότι το λέμε από εγωισμό, αλλά στον αθλητισμό το πρώτο ζητούμενο είναι η εμπειρία και η μάχη κόντρα σε κάθε αντίπαλο. Δυσκολότερο ήταν το παιχνίδι στην Αυστρία. Εμείς δώσαμε όλες μας τις δυνάμεις και στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας. Μετά τη νίκη η ομάδα το διασκέδασε με την καρδιά της, βέβαια οι πανηγυρισμοί ήταν για εκείνο το βράδυ διότι έχουμε παιχνίδι την Τετάρτη για το Πρωτάθλημα».

Τα αποτελέσματα της ΕΣΧΑ
Ανδρών

ΑΟ Πήγασος-ΓΣ Κηφισιάς 32-17, Ολυμπιακός Κερατσινίου-ΑΟ Τελάμων 30-25, ΑΟ Αετός-ΑΟ Πολιτείας 20-23, Δικέφαλος Αστέρας-ΝΕΦΟ Νικηφόρος 26-28, ΑΣ Ευώνυμος-ΓΣ Σαλαμίνας 23-22

Εφήβων

ΠΟΚ Έσπερος –ΑΣ Αναγέννηση 16-43, ΑΣ Αναγέννηση-ΑΣΕ Δούκα 25-25, Δικέφαλος Αστέρας-ΠΟΚ Έσπερος 36-21

Παίδων

1ος όμιλος

ΓΣ Κορωπίου-ΑΣΕ Δούκα 33-22, ΠΟΚ Έσπερος-ΑΣ Ηλιούπολη 24-21

2ος όμιλος

ΑΟ Λεωνίδας-Ιωνικός ΑΣ 25-35

3ος όμιλος

ΓΝΟΝ Άρης-Πανιώνιος ΓΣ

No comments