«ΜΠΛΟΚΟ» ΑΠΟ ΜΕΛΣΟΥΝΓΚΕΝ ΣΕ ΛΕΜΓΚΟ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«ΜΠΛΟΚΟ» ΑΠΟ ΜΕΛΣΟΥΝΓΚΕΝ ΣΕ ΛΕΜΓΚΟ!


Την έκπληξη της 18ης αγωνιστικής -πρεμιέρα 2ου γύρου- της γερμανικής Μπουντεσλίγκα πραγματοποίησε η Μέλσουνγκεν των τριών Ελλήνων καθώς νίκησε με 33-27 την δεύτερη της βαθμολογίας Λέμγκο. Η ομάδα των
Σάββα Καρυπίδη, Δημήτρη Τζιμούρτου και Γρηγόρη Σανίκη απέκτησε από την αρχή το προβάδισμα και έχοντας ξανά σε πολύ καλή μέρα την δεξιά της πλευρά με τους Καρυπίδη (6 γκολ) και Τζιμούρτο (3 γκολ) να πετυχαίνουν μαζί 9 γκολ, υποχρέωσε τη Λέμγκο στη -μόλις- 4η ήττα της. Πλέον η ομάδα του Ρόμπερτ Χέντιν έφτασε τους 13 βαθμούς στην 12η θέση της βαθμολογίας, ενώ η Λέμγκο έμεινε στους 27.

Βασιλάκης η επιστροφή
Χαρές και πανηγύρια είχαμε στο στρατόπεδο του Μαγδεμβούργου, καθώς η εκτός έδρας νίκη με 29-26 επί του Εσσεν σε συνδυασμό με την ήττα της Λέμγκο, έφερε την ομάδα στους 27 πόντους, ισόβαθμη στην 2η θέση. Οι «μονομάχοι» είχαν σε εκπληκτική μέρα τον Αλέξανδρο Βασιλάκη, που πρόλαβε μέσα σε 26 λεπτά (20-46) να πετύχει 8 γκολ και να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ όχι μόνο της ομάδας του, αλλά και του αγώνα. Ο διεθνής δεξιός ίντερ αν και δεν αγωνίζεται πολύ, επειδή εκκρεμεί η ανανέωση του συμβολαίου του, εντούτοις απέδειξε πόσο πολύτιμος είναι για αυτή την ομάδα. Από εκεί και πέρα στα άλλα ματς με ελληνικό ενδιαφέρον, η Γκούμερσμπαχ του Αλέξη Αλβανού (1 γκολ) έχασε εκ νέου έδαφος, αφού ηττήθηκε εντός έδρας με 27-23 από το Γκόπινγκεν. Στο Ντορμάγκεν, η Μπάγερ του Ντίνου Χαντζιάρα (4 γκολ), υποτάχθηκε φυσιολογικά στην ανωτερότητα του Κιέλου με 33-25, το οποίο όπως φαίνεται οδεύει προς τον πιο εύκολο τίτλο της ιστορίας του. Εφτασε τους 35 και αποσπάστηκε ήδη 8 βαθμούς από τους διώκτες του, ενώ παραμένει αήττητο.

No comments