«ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ»


Η άποψη της πρόεδρου του Αλέξανδρου Αξιούπολης Κικής Χαραλαμπίδου

Υπόμνημα με το οποίο καταθέτει την δική της άποψη για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι του Αλέξανδρου Αξιούπολης με τον Μίλωνα Γιαννιτσών το Σάββατο στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Β' ανδρών, απέστειλε η πρόεδρος των γηπεδούχων Κική Χαραλαμπίδου. Συγκεκριμένα αναφέρει πως στην διάρκεια του α' ημιχρόνου οι παίκτες του Μίλωνα Γιαννιτσών είχαν εριστική στάση και πως όταν η ομάδα της κατάφερε να ανατρέψει το σκορ του ημιχρόνου από 9-11 σε 19-16, τότε ξεκίνησαν να έχουν προκλητική στάση. Μιλάει για την φάση που ήταν η «αρχή του κακού», αναφερόμενη πως ο παίκτης του Μίλωνα υπέπεσε σε αντιαθλητική ενέργεια εις βάρος του αντιπάλου του και συνεχίζει: «Τότε είχαμε την άτυχη στιγμή και ένας αγανακτισμένος φίλαθλος γύρω στα 18 εισήλθε στο γήπεδο και επιτέθηκε στον παίκτη του Μίλωνα. Ολοι οι παράγοντες του Αλέξανδρου τρέξαμε προς το σημείο με σκοπό να απομακρύνουμε τον φίλαθλο και να επαναφέρουμε την τάξη. Η σύρραξη που αναφέρεται στο φύλλο αγώνος δεν ήταν των φιλάθλων, άλλα των παραγόντων του συλλόγου και των παικτών των δύο ομάδων, οι οποίοι τα είχαν χαμένα και δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που γινόταν». Επίσης αναφέρεται στον προπονητή των φιλοξενούμενων κ. Νικολαϊδη: «Μετά το περιστατικό και για δύο ώρες ήμουν μαζί του και δεν είχε σημάδια που να αποδεικνύουν ότι χτυπήθηκε κατά την διάρκεια της «συμπλοκής» και μάλιστα στο γήπεδο υπήρχαν δύο γιατροί, των οποίων την περίθαλψη δεν χρειάστηκε κανένας, ούτε καν ο παίκτης που όπως λέγεται χτυπήθηκε βάναυσα». Στο υπόμνημα της η κ. Χαραλαμπίδου καταλήγει: «Λυπάμαι για αυτό το ατυχές περιστατικό, άλλα πιο πολύ λυπάμαι για το ότι κάποιοι προσπαθούν να καλλιεργήσουν αρνητικό κλίμα σε μια ομάδα που κατάγεται από ένα μικρό χωριό και παρόλα αυτά κατάφερε να ανέβει στην Β' Εθνική και μάλιστα να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Εμείς στην Αξιούπολη εδώ και χρόνια καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να προσφέρουμε στους αθλητές μας μια άριστη αθλητική παιδεία, να έχουν αγάπη για τον αθλητισμό και πολύτιμες κοινωνικές αξίες. Για άλλη μια φορά θα πω ότι λυπάμαι πολύ για αυτό το ατυχές περιστατικό και ζητάω συγνώμη από όλη την ομάδα και τους παράγοντες του Μίλωνα. Εύχομαι αυτό το συμβάν να γίνει παράδειγμα προς αποφυγή και στο μέλλον να μην έχουμε παρόμοια περιστατικά».

16 comments

Anonymous said...

η κυρία καλά τα λέει αλλά αναφέρει τα γεγονότα όπως την συμφέρουν αυτή και την ομάδα της παρακαλώ να διαβάσετε με προσοχή τα όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνα γιατί η εριστική συμπεριφορά απο πλευράς του ΜΙΛΩΝΑ πως μπορεί να είναι όταν στο 21 χτυπούσαν με λειζερ τον τερματοφύλακα του του ΜΙΛΩΝΑ. επίσης για την ιστορία ρωτήστε την κυρία ποιός έφορος της ήταν αυτός που πρίν αρχίσει ο αγώνας έπειασε τους 3 συνοδούς του ΜΙΛΩΝΑ και τους έλεγε ότι << εμείς εδώ σας περιμένουμε και αν έχετε πρόθεση να κάνετε φασαρία τα 3 άτομα δηλαδή να προσέχουμε γιατί οι φίλαθλοι αλλά και οι παίκτες δεν θα το αφήσουν έτσι......>> ΟΧΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟΚΑΤΕΛΗΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΓΙΑΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΙΛΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ
ΤΕΛΟΣ ρωτηστε την κυρία που ζητάει συγνώμη να μας πεί ποιός αθλητής ήταν αυτός στο διάδρομο που έβριζε την προπονήτρια του ΜΙΛΩΝΑ εκτός αν το ξέχασε να της το θυμήσει ο αστυφύλακας που ήταν παρών και τον παρεκάλεσε να απομακρυνθεί.
αν θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες είμαι στη διάθεση σας η μάλλον αφού η κυρία γνώριζε ότι κάποιος απο τους φιλάθλους της ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ βιντεοσκοπούσε το παιχνίδι να έρθει να το καταθέση για να δίξει ότι ο ΜΙΛΩΝΑΣ ήταν εριστικός αν έχει το θάρρος ας το παρουσιάσει και τότε θα καταλάβει ο κόσμος τι έγινε πρός το παρών η συγνώμη της είναι μόνο για να δημιουργήσει εντυπώσεις και να πέσει στα μαλακά τι άλλο θα μπορούσε να πεί......

Anonymous said...

e l e o s reeeeee exoyn deirei olo ton kosmo re rotiste toys pantes ..........

Anonymous said...

αΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑ ΚΙΚΗ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΙΛΩΝΑ

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑ ΚΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΑΤΑΡΟΙ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΑΣ.
ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ

Anonymous said...

Ο κύριος ΑΝΩΝΥΜΟΣ αν θέλει να συζητήσουμε σοβαρά να μας πει το όνομά του. Με ανθρώπους που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία δεν μιλώ και δεν δέχομαι τις απόψεις του. Μην νομίζει ότι κερδίζει τις εντυπώσεις έτσι.

Anonymous said...

eseis afou milate eponima tote giati den dinete to onoma aytou pou mpike kai xtipise ton pekti

Anonymous said...

sostooooossss!!!!

Anonymous said...

Ka kiki eiste se diskoli thesi . . . gi auto kala ua kanete na mi prokaleite..... afiste loipon tiw exipnades kai mazepste tous alites poy ktipisan ta paidia.
Mary Christmans

Anonymous said...

ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΗ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΑΝΑΝΑΝΔΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΤΟΥ ΑΣΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΑΝΔΡΟΣ.
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΘΕΣΩ ΜΕΡΙΚΑ ΛΟΓΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:
ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ (ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΑΙ) ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΘΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΣΑ ΕΝΩ ΕΧΑΝΕ 12-15 ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΕ 19-16 ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΠΑΙΚΤΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΠΟΒΟΛΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΠΑΙΚΤΗ;
ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ,MHΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΑΙΖΑΝ ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΑ,ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΕΠΙΔΕΙΚΝΙΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΚΩΝΕΣ,ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΒΡΙΖΑΝ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ Η' ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΟΙΞΑΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ;
(ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΡΑΜΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΟ ΑΝΙΑΘΛΗΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ)
ΕΑΝ ΕΙΧΑΝ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ 30 ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ, ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΡΙΝΑΝ ΟΙ ΔΙΑΤΗΤΕΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ;
MHΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ 30 ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΡΟΥΝ Η' ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΗΚΑΝ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΧΩΡΙΣΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΟΙ ΔΙΑΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΟ Φ.Α. ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΦΙΛΑΘΛΟΙ.
(ΕΑΝ ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ)
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ;
ΩΡΑΙΟ ΧΑΝΤΜΠΩΛ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ(ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ,ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ,ΑΓΚΩΝΙΕΣ,ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΜΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΥΣ)
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ LEIZER ΕΛΕΟΣ, ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟ.
ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΟΤΑΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΓΗΠΕΔΑ(ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΗΣ ΣΑΣ ΟΤΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΠΟΤΕ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.

Anonymous said...

ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ Η ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ VIDEO ΑΦΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ VIDEO

Anonymous said...

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΜΙΛΩΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΥΡΙΚΛΙΔΗΣ ΑΠΟ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ. ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΙΛΑ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΒΕΡΟΙΑΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ Σ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΩΛ ΑΛΛΑ ΔΙΔΑΞΕ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΕΡΑ ΠΕΡΑ ΗΘΙΚΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ Η ΚΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ.
ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΡΕΖΙΛΕΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΛΩΝΑ ΔΙΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΦΕΡΑΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΓΕΦΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.
ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.....

Anonymous said...

SIMFONA ME TO FYLLO AGWNA PROPONITHS THS OMADAS TON GIANNITSWN HTAN H AGIANNIDOU ANASTASIA O KYRIOS KIRIKLIDIS HTAN KYRIOS KAI OUTE MPLEXTEIKE STO EPEISODIO. OSO GIA TO FYLLO AGWNA HTAN FRONTISTHS. PANTOS RE PAIDIA O NIKOLAIDIS EKANE KOUMANTO HTAN O MONOS ORTHIOS KAI O AUTON ROTOUSAN OI YPOLOIPOI TI THA KANOUN. OSO GIA TO SYGNWMI TO NA TO EXEI ZHTHSEI APO MIA EFHMERIDA PANELLHNIAS KALYPSIS NOMIZW OTI LEEI POLLA .KANEIS OMOS DEN ANAFERE APO THN PLEURA TON GIANNITSWN GIA THN STASH TON ATHLITON THS AXIOUPOLIS GIATI ARAGE(KALOPROERETA)ROTAW.

Anonymous said...

Η συγνώμη είναι πραγματικά ειλικρινής όταν παίρνεις έστω ένα τηλέφωνο τον άμεσα ενδιαφερόμενο ( παίχτη που ξυλοκοπήθηκε) σε χρόνο άσχετο και του ζητάς συγνώμη. Τότε και μόνο τότε έχει σημασία. Η συγνώμη σε εφημερίδα πανελλήνιας εμβέλειας με δόση ειρωνείας και προσπάθεια επίρριψης των ευθυνών στην αντίπαλη ομάδα δεν είναι συγνώμη είναι επικοινωνιακή πολιτική για την απόκρυψη της αλήθειας ή μάλλον την διαστρέβλωση της για την αποφυγή τιμωρίας.

Anonymous said...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΕΦΟΡΟΣ ΑΠΟΡΩ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ ΤΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΥΠΗΡΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΕ Ο ΕΦΟΡΟΣ ΗΤΑΝ ΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΩΝ ΓΙΑΝΙΤΣΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΞΕΧΩΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΠΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΕΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Η ΚΥΡΙΑ ΕΙΠΕ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ Ο ΕΦΟΡΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΚΛΙΤΙΚΟΣ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ Η ΥΠΟΔΕΧΟΤΑΝ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΑΥΤΟ Η ΚΥΡΙΑ.ΑΡΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΠΙΟ ΟΥΣΕΙΩΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΥ ΘΑ ΤΗΝ ΟΦΕΛΕΙΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

Anonymous said...

ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΙΛΩΝΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΑΠΕΙΛΙΤΙΚΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ Η ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΜΙΑΝΟ ΑΚΟΜΑ ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΑΔΕΙΟ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ.ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΔΕΣ ΝΑ ΒΑΨΕΤΕ ΑΥΓΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΠΑΙΞΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ.ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΓΗΠΕΔΟ ΠΑΡΟΛΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΛΑΒΑΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Η ΕΔΡΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙΤΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Anonymous said...

KYRIOI THS AXIOUPOLIS EXETE
A P O L Y T O DIKAIO DEN MPIKE FILATHLOS STO GIPEDO DEN XTIPISE TON PAIKTH DEN PETAXAN MPOYKALIA STO GIPEDO DEN MPIKE O KOSMOS MESA DEN XTIPOYSAN ME LEIZER TON TERMATOFILAKA OI FILATHLOI POY HTAN MESA STO GIPEDO DEN HTAN APO ORGANOMENO SOMATEIO PODOSFERIKHS OMADAS
OLA EINAI PSEMATA KAI TO BASIKOTERO GI OLA AFTA FTAINE OI PEKTES TOY MILONA POY HTAN PROKLITIKOI KAI XTIPOUSAN TOYS PEKTES THS AXIOUPOLIS
KAI ONTOS PREPEI NA PARETE TOYS BAFMOUS THS NIKHS KAI EPEIDH EISASTE ENA MIKRO XORIO TO OPOIO DEN PREPEI NA TO BLEPOUME ME ANTIPATHEIA KAI GIA NA BOHTHISI O KOSMOS ESAS KAI THN PROSPATHEIA POU KANETE GIA TO ATHLIMA POY MONO ESEIS GNORIZETE D E N PREPEI NA TIMORITHEI H EDRA SAS ANTE VRE PANTA TETEIES NIKES NA EXETE

Anonymous said...

κυρία Χαραλαμπίδου αφού ξέρετε ότι ο φίλαθλος που μπήκε στο γήπεδο είναι 18 ετών γνωρίζετε και το όνομα του άλλωστε από δική σας δήλωση η πόλη της Αξιούπολης είναι μικρή και γνωρίζεστε μεταξύ σας. Δώστε το στην αστυνομία να τιμωρηθεί και εσείς να δείξετε ότι δεν θέλετε τέτοια στοιχεία στο γήπεδο σας Διαφορετικά θα πρέπει να κατηγορηθείτε για συγκάλυψη και για προσωπική σας οργάνωση αυτών των γεγονότων