ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΑΠΗΥΘΗΝΕ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΠΗΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΑΠΗΥΘΗΝΕ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΠΗΣ

«Τους έχουμε ανάγκη όλους»

Στην υλοποίηση ενός σημαντικού σχεδίου για να λυθεί το πρόβλημα της έλλειψης διαιτητών προχωράει η ΟΧΕ. Ο θεσμός αθλητής- διαιτητής υπάρχει η πεποίθηση πως θα βοηθήσει σημαντικά στην ανεύρεση διαιτητών κυρίως για τα ηλικιακά πρωταθλήματα, άλλα μετέπειτα και στις μεγάλες κατηγορίες. Ο υπεύθυνος της υλοποίησης του προγράμματος, πρώην διαιτητής και μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ Σπύρος Κουτσούπης απεύθυνε κάλεσμα, εν όψει της νέας αυτής προσπάθειας σε παλιούς διαιτητές: «Εχουμε ανάγκη την βοήθεια όλων. Ανθρωποι όπως οι Χαριτωνίδης, Μαυράκη, Μπάγιος, Παπαχαρτοφύλης, Μανδάς κ.α., με την εμπειρία τους μπορούν να βοηθήσουν ενεργά. Τους καλώ
να παραμελήσουν τις όποιες πικρίες έχουν δίκαιες ή άδικες και να επιστρέψουν είτε ως διαιτητές, είτε να βοηθήσουν από άλλα πόστα σε συνεργασία με την ΚΕΔ και τις τοπικές ενώσεις. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να φεύγουν από το χώρο τέτοια άτομα».

8 comments

Anonymous said...

THN ΤΣΑΜΗ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΑΤΕ

Anonymous said...

ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΕΔ ?

ΤΙ ΛΕΤΕ κ. ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΑΤΑΛΗ-ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ?
ΘΑ ΦΑΜΕ ΚΙΑΛΛΟ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ ?

Anonymous said...

ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΕΣ ΣΠΥΡΟ ΚΟΥΤΣΟΥΠΗ

Anonymous said...

ΠΟΡΟΥΜΠ,ΦΙΝΤΖΟ,ΠΟΡΦΥΡΙΑΔΗ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΣΠΥΡΟ ΚΟΥΤΣΟΥΠΗ ΒΛΕΠΩ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ(ΓΚΑΓΚΑΝΑΣ,ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ).ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΑΠΟ ΤΙ ΠΟΣΤΟ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΠΟΥ Ο ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ 40 ΕΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ 52?ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΧΕ ,ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΤΙ ΔΥΣΤΡΟΠΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ.ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΖΕΣ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΑΙ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΠΥΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ(πληροφορια οτι καποιος φιλος απο τον χωρο τησ διαιτησιας σου τα υπαγορευει και επιβαλει ολα αυτα ελεγχεται)

Anonymous said...

Τον Παρη Χαριτωνίδη για βοηθό σου τον προορίζεις κ Κουτσούπη

Anonymous said...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ? ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ?

Anonymous said...

ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΣΠΥΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΣΚΑΣΕΙ ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΖΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ;ΥΠΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ;ΠΩΣ ΘΑ ΨΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΣ;ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ;ΤΕΛΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ.Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Anonymous said...

παντα οι Πατρινοι δεν ήσαντε κολοτουμπες ετσι βολουε παντα την Αθηνα βλεπε ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ; Και πάντα οι Πατρινοι στην απεξω σε ΟΛΑ. ΚΟΥΤΣΟΥΠΗ σαν διαιτητης τι προσφερες και τωρα είσαι μεσα σε όλα ετσι σε βολευει.