ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η ομάδα Χάντμπολ της Ορμής Λουξ Πατρών θα διοργανώσει στις 7-8 Μαρτίου (όπου υπάρχει και διακοπή πρωταθλήματος), Διεθνές Τουρνουά χάντμπολ, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με σκοπό την ενίσχυση της προσπάθειας του συλλόγου «Αγωνίζομαι» για γυναίκες με καρκίνο του μαστού.
Την πρόσκληση για συμμετοχή στο τουρνουά και για ενίσχυση στη δράση αυτή απεδέχθη και η Εθνική ομάδα Γυναικών. Επίσης στο τουρνουά  θα προσκληθεί η ρώσικη ομάδα Rostov Don ενώ  θα συμμετέχει μια ακόμα ελληνική ομάδα.
Σχετικά με το τουρνουά ο Διευθυντής της Ορμής Λουξ Ανδρέας Κόγκας δήλωσε: «Κατ αρχήν το τουρνουά αυτό έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Θα υπάρξει εισιτήριο για την είσοδο των φίλαθλων και θα υπάρξουν και events τα οποία θα αποσκοπούν στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τον καρκίνο του μαστού. Το τμήμα της πανελλαδικής οργάνωσης «Αγωνίζομαι» της Πάτρας, με το οποίο συνεργαζόμαστε θα  πάρει τα έσοδα των αγώνων. Όσο για την πρόσκληση της Εθνικής Ομάδας Γυναικών, θέλω να τονίσω ότι: «Ανεξάρτητα με την πρόταση που έχουμε υποβάλλει στην Ομοσπονδία για να είναι η Πάτρα το κέντρο της Εθνικής Γυναικών εμείς έμπρακτα, με την πρόσκληση αυτή, θέλουμε να βοηθήσουμε την Εθνική δίνοντάς της την ευκαιρία να δώσει αγώνες με δυνατούς αντιπάλους. Με αυτό τον τρόπο τη στηρίζουμε με την καρδιά μας και όλες μας τις δυνάμεις».

ΜΕ ΦΟΥΛ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΦΗΒΩΝ
Με πρόγραμμα συνεχών προπονήσεων διαμόρφωσε το καλεντάρι της Εθνικής Εφήβων ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Εφήβων Κώστας Τσαβδαρίδης σε συνεννόηση και με τον συνεργάτη του Γιώργο Βασιλειάδη. Ο Κώστας Τσαβδαρίδης  σχετικά τόνισε: «Οι προπονήσεις των παιδιών δεν πρέπει να σταματούν. Πρέπει να υπάρχει συνεχής ροή της πληροφόρησης και οι αθλητές μας να βρίσκονται σε εγρήγορση . Έτσι στήνονται οι ομάδες και έτσι μπορούν να είναι ανταγωνιστικές όταν τους ζητηθεί»

Πρόγραμμα προπονήσεων κλιμακίων Βορρά και Νότου από Ιανουάριο έως-Μάρτιο 2009
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟ/ΠΟΛH ΩΡΑ
ΚΥΡ 25/1 ΑΘΗΝΑ ΑΠΟΓ
ΚΥΡ 25/1 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΑΠΟΓ
ΚΥΡ 1/2 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΑΠΟΓ
ΔΕΥ 2/2 ΑΘΗΝΑ ΒΡΑΔ 
ΚΥΡ 8/2 ΑΘΗΝΑ ΑΠΟΓ
ΚΥΡ 8/2 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΑΠΟΓ
ΚΥΡ 15/2 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΑΠΟΓ
ΔΕΤ 16/2 ΑΘΗΝΑ ΒΡΑΔ
ΚΥΡ 22/2 ΑΘΗΝΑ ΑΠΟΓ
ΚΥΡ 22/2 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΑΠΟΓ
ΚΥΡ  1/3 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΑΠΟΓ
ΔΕΥ 2/3 ΑΘΗΝΑ ΒΡΑΔ
ΚΥΡ 8/3 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΑΠΟΓ
ΚΥΡ 8/3 ΑΘΗΝΑ ΑΠΟΓ
ΚΥΡ 15/3 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΑΠΟΓ
ΔΕΥ 16/3 ΑΘΗΝΑ ΒΡΑΔ
ΚΥΡ 22/3 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΑΠΟΓ
ΚΥΡ 22/3 ΑΘΗΝΑ ΑΠΟΓ


ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ 8 ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Το Σαββατοκύριακο θα γίνουν οι αγώνες για τη φάση των 8 του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών για να αναδειχθούν οι 4 ομάδες που θα συμμετέχουν στο Final Four στις 21-22 Φεβρουαρίου στην Αθήνα. Ο διευθυντής της Ορμής Λουξ Ανδρέας Κόγκας τόνισε: «Εμείς είμαστε έτοιμοι γι αυτό το παιχνίδι όπου θα μετέχουν οι δυο καλύτερες ομάδες της Ελλάδος στις γυναίκες. Είναι ένα ντέρμπυ και θεωρώ πως η ΟΡΜΗ θα τα καταφέρει να βρεθεί και πάλι στο Φάϊναλ φορ της Αθήνας».

Η Βάσω Σκάρα η αρχηγός της Αναγέννησης Άρτας δήλωσε: « Το κύπελλο έχει και ιδιαιτερότητες έχει και εκπλήξεις. Έχουμε κάνει μια πολύ καλή προετοιμασία. Είναι δύσκολο το παιχνίδι. Εμείς θα είμαστε για την Ορμή «σκληρό καρύδι» θα κυνηγήσουμε την πρόκριση και πιστεύω πως το άγχος θα το έχει η Ορμή».

Ο Ευθύμης Πιπελίδης προπονητής των Ελπίδων Δράμας τόνισε : «Το παιχνίδι είναι δύσκολο μας βαραίνει λόγω έδρας ο τίτλος του φαβορί. Ο Εθνικός Κοζάνης είναι καλή ομάδα και με καλό προπονητή και καλή διοίκηση. Εμείς από την πλευρά μας θα αγωνιστούμε για την πρόκριση».

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος προπονητής του Εθνικού Κοζάνης είπε: «Είναι δύσκολο το παιχνίδι.  Οι Ελπίδες είναι καλή ομάδα . Εμείς θέλουμε για δεύτερη φορά να βρεθούμε στο φάϊναλ φορ. Η ψυχολογία της ομάδας έχει ανέβει λόγω της απόδοσής μας στο παιχνίδι με τον Άρη και θα επιδιώξουμε τη νίκη».

Η Αναστασία Πάτσιου διεθνής αθλήτρια της Νέας Ελβετίας Θεσσαλονίκης υπογράμμισε: «Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Είναι δύσκολο για εμάς που είμαστε στην Α2 να αντιμετωπίσουμε την Νέα Ιωνία που διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της και είναι εκ των κορυφαίων ομάδων στην Α1. Παρόλαυτα θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Η Σοφία Ναϊσίδου προπονήτρια της Νέας Ιωνίας επισήμανε: «Δίνουμε βαρύτητα σε κάθε παιχνίδι. Η Νέα Ελβετία έχει κάνει καλή δουλειά και θα δώσει και εκείνη βαρύτητα στο παιχνίδι αυτό. Βέβαια και εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Ο Γεώργιος Μήτρου προπονητής του Κορωπίου είπε: «Στόχος της ομάδας είναι το πρωτάθλημα. Η Αναγέννηση έχει το προβάδισμα».

Η Κατερίνα Παπαδοπούλου προπονήτρια της Αναγέννησης Βύρωνα αναφέρει : «Η απώλεια της Σούσου, η οποία έχει πρόβλημα με τον αγκώνα της, μετά τον τραυματισμό της στον αγώνα με τον Άρη Νικαίας και θα λείψει 15 ημέρες, έχει κάνει ακόμα πιο δυνατή την ομάδα στην προσπάθειά της να καλύψει το κενό αυτό. Φυσικά η ομάδα θα δώσει τον καλύτερο εαυτό της στον αγώνα του Κυπέλλου. Με την ευκαιρία αυτή θέλω να κάνω έκκληση στους διαιτητές, ιδιαίτερα για τους αγώνες των γυναικών, να προστατεύουν την σωματική ακεραιότητα των αθλητριών . Αυτό είναι το πρώτιστο διότι έτσι βοηθούν και το έργο τους αλλά και το δικό μας».

Κύπελλο Γυναικών 8- Το πρόγραμμα:
Σάββατο 31/01/2009
ΕΓ Μίκρας 3, 15:00 Νέα Ελβετία Θεσ/κης- ΟΦ Νέας Ιωνίας
ΑΠΚ Κραχτίδη, 19:00 Ελπίδες Δράμας –Εθνικός Κοζάνης
Πάτρας ΚΓ 19:30, ΑΣΕ Ορμή Λουξ-Αναγέννηση Άρτας
Κυριακή 01/02/2009
Κορωπίου 16:00 ΓΣ Κορωπίου- Αναγέννηση Βύρωνα

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

Α1 Ανδρών 15η Αγωνιστική-
Σάββατο 31/01/2009
ΚΔΓ Περαίας 18:00 ΑΟΔ Θερμαϊκού-ΕΣΝ Βριλησσίων
ΔΑΚ Άργους 18:00 Διομήδης Άργους- ΑΕΚ
ΔΓ Βύρωνα 18:00 ΑΣΕ Δούκα-Ζαφειράκης
ΕΓ Μίκρα 3 18:00 Απόλλων Καλαμαριάς-Ιωνικός Ν.Φ
Κορωπίου 18:00 ΓΣ Κορωπίου-NIPPON ΓΑΣ Κιλκίς
Φιλίππειο ΔΓ 18:00 Φϊλιππος Βέροιας-Μινώταυρος Πατρών

Κυριακή 1/2/2009
ΚΓ Πανελληνίου 16:00 Πανελλήνιος –ΠΑΟΚ απευθείας από το σπορτ+
--Ο αγώνας της Β΄ Ανδρών 1/2/2009 στο Γήπεδο Αξιούπολης ώρα 18:00 μεταξύ των ομάδων, Αλέξανδρος Αξ-Πόντιοι Κιλκίς θα διεθαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. 

 ΚΑΙ ΝΕΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΗ Δ΄ ΑΘΗΝΑΣ
--Οι αναπτυξιακοί προπονητές Κότσιρας /Σκάρλος δίδαξαν χθες σε νέο σεμινάριο  στην Αργυρούπολη για τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δ΄ Αθήνας.

3 comments

Anonymous said...

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ (ΜΕΡΑ, ΩΡΑ). ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΓΣ - ΠΑΟΚ ΑΣΦΑΛΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

Anonymous said...

Ο Κ.ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΜΕ ΤΙ ΕΙΔΙΟΤΗΤΑ -ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ;MPOREI NA MOY APANTHSEI KAPOIOS;

Anonymous said...

Me eidikotita enorganis gymnastikis