AΡΗΣ ΒΑΤΑΛΗΣ: «ΑΝ ΒΟΗΘΑΕΙ, ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

AΡΗΣ ΒΑΤΑΛΗΣ: «ΑΝ ΒΟΗΘΑΕΙ, ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ»

Πολύ παρασκήνιο και πολλές απορίες έχει προκαλέσει το φύλλο αγώνα του Εθνικού Κοζάνης με τον Αρη Θεσσαλονίκης για την 11η αγωνιστική της Α1 γυναικών. Οι διαιτητές Γρηγοριάδης και Μαυρίδης, έγραψαν πως ανάμεσα στην μερίδα φιλάθλων που τους εξύβριζαν και κινήθηκαν απειλητικά εναντίον τους, βρισκόταν και ο πρόεδρος του γηπεδούχου σωματείου, πρόεδρος της τοπικής ένωσης και μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ, Αρης Βατάλης! Κάτι που αν ισχύει η ίδια η ΟΧΕ οφείλει να τον τιμωρήσει πρώτη, πριν το κάνει ο αθλητικός δικαστής. Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά και η ιστορία έχει περιπλεχτεί, αφού ο ίδιος ο παράγοντας, όχι μόνο αρνείται οποιαδήποτε συμμετοχή του σε ύβρεις και χειρονομίες, επικαλούμενος μάλιστα και μαρτυρία αστυνομικού οργάνου που ήταν δίπλα του, ενώ αναφέρει πως υπάρχει και συμπληρωματική έκθεση των διαιτητών, η οποία διαφοροποιείται από το φύλλο αγώνα. Ο ίδιος μάλιστα σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του δήλωσε ακόμα πως: «Δεν είμαι άνθρωπος της καρέκλας. Αν ο πρόεδρος της ΟΧΕ θεωρεί πως η παραίτηση μου βοηθάει και διευκολύνει σε κάτι, τότε αυτή είναι στην διάθεση του», ενώ όσον αφορά την άποψη του για την αναφορά του στο φύλλο αγώνα: «Οι διαιτητές χρησιμοποίησαν το όνομα μου για να δικαιολογήσουν τα πολλά λάθη τους».

8 comments

Anonymous said...

ΒΟΗΘΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΜΙΧΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

Anonymous said...

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ

Anonymous said...

να εφαρμοστεί ο κανονισμός και αν δεν παραιτήθηκες ακόμη , φρόντισε να παραιτηθείς. Γνώριζες τους κανονισμούς δεν είσαι τυχαίος, χρόνια συνδικαλιστης.
Ασε τις κολοτούμπες και προχώρα αντρίκια.

Anonymous said...

ΑΝΤΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΣΑΙ.ΠΡΑΞΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ....ΚΑΠΟΤΕ Ο ΚΡΑΝΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.ΕΣΥ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;

Anonymous said...

ΒΑΤΑΛΗ ΕΙΣΑΙ ΓΙΓΑΝΤΑΣ ,ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ο.Χ.Ε ΤΑ ΛΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ.ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ .

Anonymous said...

Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ κ. ΒΑΤΑΛΗ ΣΥΝΙΣΤΑ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΔΣ ΤΗΣ ΟΧΕ.-

Anonymous said...

ΗΡΩΑΣ Ο ΒΑΤΑΛΗΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΥΚΤΩΜΕΝΟΣ.ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΝΟΤΙΟΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΡΥΘΜΙΑ ΣΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΟΧΕ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ.ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΟΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΕΙ Η ΣΟΥΠΑ ΤΩΡΑ;

Anonymous said...

ΒΑΤΑΛΗ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕΣ;ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΗΡΙΑΛ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΠΩΣ ΟΙ LOST