MVP της 14ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ O ΚΟΚΟΤΣΚΑ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

MVP της 14ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ O ΚΟΚΟΤΣΚΑ

MVP της 14ης αγωνιστικής αναδείχθηκε ο 25χρονος Πολωνός αριστερό ίντερ Αλεξάντερ Κόκοτσκα του Μινώταυρου Πατρών. Ο Αλεξάντερ Κόκοτσκα δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές για την επιλογή τους. Ο Μινώταυρος πέτυχε μια σπουδαία και δύσκολη νίκη που αποδεικνύεται σημαντική στην συνεχή προσπάθεια της ομάδας για την παραμονή της στην κατηγορία, κάτι για το οποίο θα δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά». Ο προπονητής του Μινώταυρου Πολύβιος Μπρακατσέλος τόνισε: « Ο Κόκοτσκα είναι η βασική επιθετική αιχμή της ομάδας αλλά στον αγώνα αυτό έπαιξαν όλοι οι παίκτες και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Η προσπάθειά μας είναι να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία , αν αυτό συμβεί, του χρόνου με την εμπειρία που θα έχουμε αποκτήσει η ομάδα θα είναι πολύ καλύτερη. Ο Κόκοτσκα είναι ένα πολύ καλό εργαλείο με διακυμάνσεις στην απόδοσή του. Είναι εργατικός και πειθαρχημένος και προσπαθεί να βοηθήσει την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο».


ΟΡΙΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ ΣΤΟ ΤΣΑΛΕΝΤΣ ΚΑΠ ΑΝΔΡΩΝ -ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16

Το διαιτητικό δίδυμο Μπεμπέτσος/ Μεϊμαρίδης ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα του Τσάλεντζ Καπ Ανδρών στις 14 Φεβρουαρίου 2009 στην πόλη Πόλταβα της Ουκρανίας μεταξύ των ομάδων Δυναμό Πόλταβα και της Αυστριακής UHK Κρεμς. Επίσης οι Χασκής /Τσάκωνας ορίστηκαν προκειμένου να διευθύνουν έναν ακόμα αγώνα του Τσάλεντζ Καπ στην πόλη Κράσνονταρ της Ρωσίας στις 14 Φεβρουαρίου 2009. Ο Αντωνόπουλος Παναγιώτης ορίστηκε ως παρατηρητής στον αγώνα του Τσάλεντζ καπ που θα γίνει στις 14 Φεβρουαρίου στη Ρεσίτα της Τουρκίας μεταξύ της Τουρκικής Μπεσίκτας και της Αυστριακής HIT Ίντσμπρουγκ.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Β ΓΥΝΑΙΚΩΝ 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΠΣ Λαμίας-ΑΣΒ Εύρυτος 4-19,Προσοτσάνη-Δημοκρίτειο 26-26, Αναγέννηση Λαμίας-Δόλωπας Καρδίτσας 14-13, ΓΕ Αργολίδας-ΓΣ Αργολικός 8-31, ΑΣ Ηλιούπολης Ευώνυμος-ΑΟ Αλκυών 27-03, ΓΣ Δράμας-ΑΣ Κύκλωπες 13-28, ΑΟ Ιωαννίνων-ΓΟ Αιγίου 17-18, ΑΕΣ Νέμεσις- Πανελλήνιος 7-30, Φιλαθλητικός όμιλος Αγρινίου- ΓΣ Άρτας 13-05, ΑΟ Αντισφαίρισης Καστοριάς-ΠΑΣ Αίαντας 20-16, ΕΣ Αμυνταίου-ΑΣ Διγενής Ακρίτας 28-11, ΑΟ Μυτιλήνης-ΓΣ Ίρις Μυτιλήνης 32-01, ΑΕΣ Απόλλων Σταυρούπολης-ΜΑΣ Ατρόμητος 14-10

1 comment

Anonymous said...

Και οι Κατσικης-Μιχαηλιδης παιζουν Γαλλια , κυπελλο κυπελλουχων γυναικων στις 14-15/2 Γραψτο οχι για αυτους για τις φουκαριαρες τις μανες τους!!