«ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΛΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΛΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ»

«Είναι θετικό  ότι κάνουμε ένα καινούργιο ξεκίνημα στην εθνική γυναικών και πρέπει να δουλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις.  Τους νέους ομοσπονδιακούς δεν τους γνωρίζω προσωπικά. Η γνωριμία μας θα γίνει στη συνάντηση της Πάτρας. Συμφωνώ με αυτό που είπε ο Βελιμίς Πένιοβιτσ πως οι αθλήτριες ξέρουν τα καθήκοντά τους. Γνωρίζουμε πως πρέπει να είμαστε ετοιμοπόλεμες από φυσική και αγωνιστική κατάσταση. Όσον αφορά για το ότι πρέπει να επιδιώξουμε το απλό παιχνίδι, απλό παιχνίδι παίζεται σε όλη την Ευρώπη χωρίς περίπλοκα στοιχεία. Η πρωτοβουλία της Ορμής για τη διοργάνωση του φιλανθρωπικού αυτού τουρνουά είναι πολύ καλή και ο κόσμος πιστεύω ότι θα τιμήσει τη διοργάνωση με την παρουσία του. Τα λόγια αυτά ανήκουν στην διεθνή αθλήτρια των Ελπίδων Δράμας, Νάνσυ Στρατάκη.

ΠΟΙΜΕΝΙΔΟΥ-ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΑΙΚΤΡΙΑ ΟΡΜΗΣ: «ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΛΟΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ»
Από την πλευρά της η διεθνής αθλήτρια της Ορμής Ελένη Ποιμενίδου τόνισε: «Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Δουλειά χρειάζεται. Η πρωτοβουλία της Ορμής είναι εξαιρετική. Και πρέπει αυτή την πρωτοβουλία να την αγκαλιάσουν όλοι».

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΑΙΚΤΡΙΑ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ: «ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ»
Η διεθνής αθλήτρια της Νέα Ιωνίας Φραγκούλα Παπανικολάου δήλωσε: « Είναι τιμή μου που με κάλεσαν στην Εθνική ομάδα. Είναι ένα νέο ξεκίνημα μια νέα αρχή με το νέο τεχνικό τιμ. Πιστεύω πως στην Πάτρα θα γίνουν καλοί αγώνες και πως κάθε μια από εμάς θα δώσει τον καλύτερο εαυτό της».

ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΚΑΙ ΣΕΦΕΡΤ ΓΙΑ ΜΙΓΚΑ/ ΚΟΡΡΕ
Τα εύσημα του Πολωνού παρατηρητή  Μάρεκ Ζάζνα απέσπασαν οι διεθνείς Μίγκας/ Κορρές στο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ Ανδρών στο Κίελο της Γερμανίας μεταξύ των ομάδων THW Κιέλου και GOG Σβέντμποργκ Δανίας το οποίο έληξε με σκορ 37-29 υπέρ της Γερμανικής ομάδας, ενώ το παρών έδωσαν στις εξέδρες 10.500 φίλαθλοι.
Για το παιχνίδι αυτό ο Σωτήρης Μίγκας δήλωσε: «Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουμε διευθύνει στο οποίο συμμετείχαν παίκτες μεγάλης αξίας. Μέχρι το 45΄στο ματς υπήρχε ισορροπία. Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική . Επίσης ήταν όλα άψογα και από οργανωτικής απόψεως. Στο τέλος του αγώνα δεχθήκαμε τα συγχαρητήρια και από την πλευρά του προπονητή της ομάδας της Δανίας Ούλφ Σέφερ (πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ανδρών) , ο οποίος σε συζήτηση που είχαμε ενδιαφέρθηκε να μάθει για το πρωτάθλημα, για τις ελληνικές ομάδες, για την Εθνική μας και γενικότερα για τις εξελίξεις του Ελληνικού χάντμπολ στην Ελλάδα, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο για μια ακόμα φορά την αγάπη του για την χώρα μας και το ελληνικό χάντμπολ.».

Σάββατο 28/2/2009
Αγωνιστικό Πρόγραμμα
Α1 Ανδρών 19η Αγωνιστική
ΑΠΚ ΔΑΪΣ, 15:00 ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ-NIPPON ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ απευθείας από το σπορτ+
ΔΑΚ Νάουσας, 17:00 Ζαφειράκης –ΠΑΟΚ
ΚΔΓ Περαίας, 18:00 ΑΟΔ Θερμαϊκού –ΓΣ Κορωπίου
ΔΑΚ Άργους, 18:00 Διομήδης Άργους –Φίλιππος Βέροιας
ΕΓ Μίκρας3, 18:00 Απόλλων Καλαμαριάς Μινώταυρος Πατρών
Ιωνικού, 19:00 Ιωνικός ΝΦ-ΕΣΝ Βριλησσίων
ΚΓ Πανελληνίου, 20:00 Πανελλήνιος ΓΣ-ΑΕΚ
 
Σάββατο 28/2/2009
Α1 Ανδρών 14η Αγωνιστική
Πάτρας ΚΓ, 13:00 ΑΣΕ Ορμή Λουξ-Εθνικός Κοζάνης
Αμοιρίδης, 16:00 ΑΕΠ Ξάνθης –Αναγέννηση Βύρωνα
ΔΓ Νίκαιας, 17:30 Άρης Νίκαιας-Μεγ. Αλέξανδρος
ΑΠΚ Κραχτίδης, 18:00 Ελπίδες Δράμας-Αναγέννηση Άρτας
Νέας Ιωνίας, 18:00 ΟΦ Νέας Ιωνίας-Άρης Θεσ/νικης

 

2 comments

1961 said...

το τι προπονητης ειναι ο σεφερτ το δειχνει η μετεπειτα πορεια του στις ομαδες της ευρωπης.θεωρω οτι μαζι με τον τσερβινσκυ ειναι οι ευεργετες του ελληνικου χαντμπωλ.τωρα γιατι μας εφυγε η μαλλον γιατι τον αφησαμε να φυγει δεν το ξερω-μηπως καποιος που ειναι πιο πολυ μεσ'τα πραγματα μπορει να με βοηθησει;

Anonymous said...

Το προβλημα δεν ειναι οτι εφυγε ειναι με τι τον αντικαταστησαμε