ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Η Ορμή Λουξ αισθάνεται την ανάγκη και την υποχρέωση παράλληλα να ευχαριστήσει δημόσια τη Νομαρχία Αχαϊας, τον αντινομάρχη Γιάννη Ταπεινό, τον Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα, τον πρόεδρο του ΟΝΑΠ Γιάννη Κασίμη, την Αχαιό βουλευτή της ΝΔ Νατάσα Ράγιου, τον Αχαιό πρώην βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο, την ΟΧΕ, την Ενωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Πελοποννήσου, τον Σύνδεσμο Διαιτητών Χάντμπολ Αχαϊας, τον ΝΟΠ, τον Απόλλωνα, την ΕΑΠ, τον Μινώταυρο, την Ακαδημία των Σπορ και όλους όσοι έδωσαν συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ευχαριστούμε παράλληλα και όλους όσοι μας υποστήριξαν και συνεχίζουν να μας υποστηρίζουν στην προσπάθειά μας για να διατηρήσουμε την Ορμή Λουξ στην κορυφή, μοιράζοντας χαρά και επιτυχίες στην Πάτρα.

Ο γενικός διευθυντής της Ορμής Λουξ Ανδρέας Κόγκας έκανε την εξής δήλωση:
«Το ότι ο πρόεδρος του ΠΕΑΚ ενήργησε αυτοβούλως στις επιστολές που απέστειλε προσωπικά ο ίδιος στα ΜΜΕ και σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς στις 18/2, φαίνεται εάν συγκρίνει κανείς τα δύο έγγραφα, εκείνο στις 18/2 και αυτό στις 25/2. Το έγγραφο στις 18/2 δεν φέρει την σφραγίδα του ΠΕΑΚ, ενώ αντιθέτως το έγγραφο που φέρει ημερομηνία 25/2, φέρει την σφραγίδα. Αυτό δείχνει ότι ο πρόεδρος του ΠΕΑΚ αποφασίζει και διατάσσει μόνος του, χωρίς να έχει πάρει την έγκριση του Δ.Σ. Από την ημέρα που ανέλαβε την διοίκηση υπό την προεδρία του δεν έχει καλέσει κανένα σωματείο σε διάλογο που να του γνωστοποιεί τους όρους λειτουργίας του Εθνικού κλειστού γυμναστηρίου. Δεν έχει φροντίσει για την καθαριότητα, την θέρμανση, των φωτισμό, τις κερκίδες, το δάπεδο, τον ηλεκτρικό πίνακα, τα αποδυτήρια και πιθανόν να ξεχνάω και κάποια άλλα, του κλειστού γυμναστηρίου, παρά μόνο αυτό που κάνει είναι να λειτουργεί σαν ο μοναδικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης στο ΠΕΑΚ. Κατά την προσωπική μου εκτίμηση, θεωρώ ότι ο συγκεκριμένος κύριος έχει πρόβλημα με την Ορμή Λουξ. Αυτά και θα επανέλθουμε».
* Συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία της Ορμής Λουξ για τον αγώνα του Σαββάτου (1μ.μ.), με αντίπαλο τον Εθνικό Κοζάνης στο Εθνικό κλειστό γυμναστήριο. Το παιχνίδι θα διευθύνουν οι Δημάκης και Βερβενιώτης.

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ


ΡΕΠΟΡΤΑΖ SPORTDAY
«ΔΟΘΗΚΕ Η ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ», ΣΧΟΛΙΑΣΕ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΕΡΑΝΙΟΣ

«Επρεπε να πάρουν την άδεια μας»!
Αν και γυρίστηκαν πολλά... επεισόδια εν τέλει λύθηκε το πρόβλημα της χρήσης του κλειστού γυμναστηρίου «Κουκούλι» για το φιλανθρωπικό τουρνουά που θα διοργανώσει η Ορμή. Ολα τελικά ήταν θέμα άδειας, όπως υποστήριξε ο πρόεδρος του ΠΕΑΚ Λεωνίδας Γεράνιος: «Επρεπε να μας πάρουν την άδεια. Αυτό έγινε και τελικά το πρόβλημα λύθηκε και το γήπεδο δόθηκε στην Ορμή για το τουρνουά», σχολίασε. Λίγες ημέρες νωρίτερα ο ίδιος είχε αρνηθεί να παραχωρήσει το γήπεδο με την παραπάνω αιτιολογία, άλλα η επιτροπή του ΠΕΑΚ που συνεδρίασε την Τρίτη το βράδυ έκανε δεκτό το αίτημα της Ορμής.

1 comment

Anonymous said...

εγω θελω να μην αφησει οπως λεει να γινει το διεθνες τουρνουα να δουμε τι θα πουν στην πατρα!αληθεια η ομοσπονδια και ο προεδρος τι κανουν γι'αυτο?-νομιζω θα παιξει και η εθνικη!μας κοτσαρανε με το ετσι θελω τον εμπαθη και μπασκετικο(επιλογη του ιωαννιδη λενε)