ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
Η Κατερίνη ετοιμάζεται πυρετωδώς για το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων για αγόρια και κορίτσια. Η τελετή έναρξης θα γίνει την Τετάρτη 4 Μαρτίου και ώρα 19:00, στο κλειστό γυμναστήριο Κατερίνης. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει από τον Προμηθέα μέχρι μουσική χιπ χοπ. Θα είναι διάρκειας 40 λεπτών και θα πάρουν μέρος μαθητές και μαθήτριες καθώς και πολιτιστικοί σύλλογοι της Κατερίνης. Μία ώρα νωρίτερα θα λάβει χώρα η τεχνική σύσκεψη. Οι αγώνες θα αρχίσουν την Πέμπτη και θα διαρκέσουν μέχρι την Κυριακή. Τα αγόρια θα αγωνιστούν στο κλειστό γυμναστήριο «Πύρρος Δήμας» Λιτοχώρου και τα κορίτσια στο ΔΑΚ Κατερίνης. Στους αγώνες των αγοριών μετέχουν: το 1ο ΕΤΑΔ Βύρωνα, το Γενικό Ενιαίο Λύκειο Ρίου, το 3ο ΓΕΛ Κέρκυρας, το 1ο ΓΕΛ Κιλκίς, το 2ο ΓΕΛ Νάουσας, τα Εκπαιδευτήρια Δούκα, το ΓΕΛ Πολυχνίτου Μυτιλήνης και το Λύκειο Εθνομάρτυρος Κυπριανού Στροβόλου Κύπρου. Στα κορίτσια μετέχουν: το ΓΕΛ Κισσάμου, το 1ο ΓΕΛ Καματερού, το 2ο ΓΕΛ Νεάπολης, το 4ο ΕΤΑΔ Νέας Ιωνίας, το 4ο ΓΕΛ Ναυπλίου, το 2ο ΓΕΛ Κατερίνης και το Λύκειο Άγιος Γεώργιος Λάρνακας Κύπρου.

ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ: « ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΧΑΡΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ»
Η προϊσταμένη του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Κατερίνης κα. Σοφία Μαυροπούλου δήλωσε: « Στην διοργάνωσή μας συμβάλλουν ο Δήμος Κατερίνης με επικεφαλής το Δήμαρχό του Σάββα Χιονίδη και τον Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού Γιώργο Κοτζαμανίδη και ο Δήμος Λιτοχώρου με επικεφαλής το Δήμαρχο Σάκη Τσιφοδήμο και τον Αντιδήμαρχο, που είναι και καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Γιώργο Γραμματώση. Ακόμη πολύτιμη είναι και η συμβολή της Νομαρχίας δια του Νομάρχου Γιώργου Παπαστεργίου. Η όλη προσπάθεια είναι συλλογική. Την ευθύνη την έχει το Γραφείο Φυσικής Αγωγής αλλά όλοι συμβάλλουν κατά τον καλύτερο τρόπο ώστε να σημειώσουν οι αγώνες αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία. Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας όλους εκείνους που με κάθε τρόπο συμβάλλουν στο να πετύχουν οι αγώνες. Περιμένουμε όλες τις ομάδες με μεγάλη χαρά. Ευχόμαστε καλή επιτυχία και τέλος θέλω να εξάρω και την συμβολή της Ομοσπονδίας χάντμπολ, δια του εκπροσώπου της Σωκράτη Σκούφα, στην όλη οργανωτική προσπάθεια».

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
Η αφίσα που φιλοτέχνησαν οι οργανωτές εικονίζει τον Κατερινιώτη Ολυμπιονίκη του χάντμπολ με την Εθνική Ομάδα και πρώτο σκόρερ μέχρι στιγμής στην Μπουτεσλίγκα, Σάββα Καρυπίδη. Για την ενημέρωση των εκπροσώπων του Τύπου θα λειτουργεί, καθ’ όλες τις μέρες των αγώνων, Γραφείο Τύπου.

ΤΟ ΚΑΜΠ ΤΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
Στην Πάτρα θα πραγματοποιηθεί προπονητικό καμπ για την Εθνική Ομάδα Νεανίδων από τις 6-8/3/2009. Οι κλήσεις έγιναν από τους Ομοσπονδιακούς προπονητές κ. Καρακεχαγιά Αθανάσιο και Παλαμά Αθανάσιο. Οι αθλήτριες θα συγκεντρωθούν την Παρασκευή 6/3 και ώρα 08:00 στο ξενοδοχείο ‘ΡΟΔΙΝΗ’.

ΜΠΑΝΤΗ ΕΥΘΑΛΙΑ                           Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ    
ΜΑΣΜΑΝΙΔΟΥ ΑΡΙΑΔΝΗ                  Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ                     Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
ΦΥΛΛΑΚΗ ΦΙΛΙΠΠΑ                         Μ.Π.Σ ΦΙΛΩΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΑΝΘΙΤΣΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ                         Α.Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΤΟΥΛΟΥΜΤΖΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ              Α.Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΜΥΛΩΝΑ Ε.                                 Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ
ΒΕΛΕΜ ΑΙΣΕ                                Α.Ε.Π. ΞΑΝΘΗΣ
ΠΡΟΚΟΠΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ                     Α.Ε.Π. ΞΑΝΘΗΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΗΛΙΑΔΑ              Α.Ε.Π. ΞΑΝΘΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ                Α.Ε.Π. ΞΑΝΘΗΣ
ΤΣΑΚΑΛΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ               ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
ΚΑΛΑΙΤΖΟΓΛΟΥ ΣΟΦΙΑ                  Α.Ε. ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΒΑΦΕΙΑΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ                Φ.Σ. ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ
ΒΑΦΕΙΑΔΟΥ ΕΥΡΩΠΗ                     Φ.Σ. ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ
ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ                               Φ.Σ. ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:
Σάββατο 28/2/2009
Αγωνιστικό Πρόγραμμα
Α1 Ανδρών 19η Αγωνιστική
ΑΠΚ ΔΑΪΣ, 15:00 ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ-NIPPON ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ απευθείας από το σπορτ+
ΔΑΚ Νάουσας, 17:00 Ζαφειράκης –ΠΑΟΚ
ΚΔΓ Περαίας, 18:00 ΑΟΔ Θερμαϊκού –ΓΣ Κορωπίου
ΔΑΚ Άργους, 18:00 Διομήδης Άργους –Φίλιππος Βέροιας
ΕΓ Μίκρας3, 18:00 Απόλλων Καλαμαριάς Μινώταυρος Πατρών
Ιωνικού, 19:00 Ιωνικός ΝΦ-ΕΣΝ Βριλησσίων
ΚΓ Πανελληνίου, 20:00 Πανελλήνιος ΓΣ-ΑΕΚ

Σάββατο 28/2/2009
Α1 Ανδρών 14η Αγωνιστική
Πάτρας ΚΓ, 13:00 ΑΣΕ Ορμή Λουξ-Εθνικός Κοζάνης
Αμοιρίδης, 16:00 ΑΕΠ Ξάνθης –Αναγέννηση Βύρωνα
ΔΓ Νίκαιας, 17:30 Άρης Νίκαιας-Μεγ. Αλέξανδρος
ΑΠΚ Κραχτίδης, 18:00 Ελπίδες Δράμας-Αναγέννηση Άρτας
Νέας Ιωνίας, 18:00 ΟΦ Νέας Ιωνίας-Άρης Θεσ/νικης

15 comments

Anonymous said...

ΚΩΣΤΑ ΛΑΘΟΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

Anonymous said...

file moy an parakoloythis pies omades eine stin tetrada kathe hrono sta panellinia protathlimata mini-korasidon-neanidon tha katalavis to giati mipos proponites kai paragontes stin athina einai efharistimenoi apo tis syndromes pou mazevoun???SKEPSOUTO

Anonymous said...

φετος το σχολικο εκτος απροοπτου(κιλκις,ναουσα) παει δουκα.παντως ειναι τραγικο το ποσο εχει πεσει το επιπεδο

Anonymous said...

Σίγουρα πάλι Δούκα πάει.

Anonymous said...

pou eisai re elliniko kolegio.....tetoies omadares pou katevaze den tha yparksoun pote sto sxoliko handball!!!!!!!!

Anonymous said...

ΩΠ.!!ΤΙ ΒΛΕΠΩ ΣΗΜΕΡΑ?!!ΩΡΑΙΟ ΜΑΤΣΑΚΙ..!!ΞΑΝΘΗ-ΒΥΡΩΝΑΣ..!ΟΠΟΙΟΣ ΧΑΣΕΙ ΧΑΝΕΤΑΙ..!!!ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΠΑΛΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟ ΜΥΛΩΝΕΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΕΙΑ ΤΟΥΣ??!ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΠΟΝΙΤΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΙΚΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ....!!!!!!!

Anonymous said...

Το Ελληνικό Κολλέγιο είναι καθ' έξιν loosers!... "Κατεβαίνουν" με τον "αέρα" του φαβορί και στυλάκι "Μικτής Κόσμου" και "πέφτουν" οι φάπες "σύννεφο", από τα προκριματικά, ακόμη: Προπέρυσι μέσα στη Μίκρα (τελικός Αν. Θεσ/κης) στα πέναλτι από το Καλαμαρί, πέρυσι μέσα στην Πυλαία από την (αδιάφορη) Έδεσσα, φέτος στα Γιαννιτσά από τη Νάουσα... Πότε θα τους πάρει χαμπάρι ο Κόντος και θα τους κυνηγάει με τις κλωτσιές...

Anonymous said...

Επιτέλους, να τελειώσει αυτή η κωμωδία με τα (δήθεν) σχολικά πρωτ/ματα! Αυτά και τα (δήθεν) Αθλητικά Σχολεία πρόκειται για κατασπατάληση του Δημοσίου χρήματος!

Anonymous said...

ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΝΤΟΠΙΓΚ ΚΟΝΤΡΟΛ.
ΑΣ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΕΙΝΟΙ.
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.

Anonymous said...

otan xanate 15mpala apo to kolegio den milouse kanenas...twra milate gia mpatses kai xastoukia...apo thn istoria kai mono sevasmos....exei dyo 9nates thesis se PAGOSMIA prwtathlimata...kai oxi kseftiles thesis apo tous 15 kai pisw..opws ta teleytaia xronia!!!

Anonymous said...

Ποιός από τα παιδιά στα σχολικά ντοπάρεται ρε παππούλη άσχετε;Γιατί κανένας παππούς θα είσαι για να μιλάς έτσι. Κάντε τους και τεστ DNA. Να κάνουμε αντιντόπινγκ και στο μίνι στον Ατέρμωνα τότε.

Anonymous said...

Το doping στα Σχολικά Πρωτ/ματα είναι θεσμοθετημένο νομοθετικά και -ούτως ή άλλως- γίνεται και θα γίνει και στην Τελική Φάση, όπως έγινε και σε όλα τα άλλα ομαικά αθλήματα. Μην ξεχνάτε τα κρούσματα στα αντίστοιχες Τελικές Φάσεις της κολύμβησης και της άρσης βαρών...

Άρα, 1:53, ο 3:47 θα μπορούσε να σου αντιγυρίσει τον χαρακτηρισμό περί ασχέτου... Εγώ, απλώς, θα σου συνιστούσα να μην παίρνεις όρκο για κανένα... Άλλωστε η πρόσφατη αθλητική μας ιστορία μας το διδάσκει... Ακόμη και στο handball...

Anonymous said...

Είναι, τουλάχιστον, κωμικό και γραφικό να επικαλείται κάποιος την 9η θέση στο Παγκ. Σχολικό Πρωτ/μα ως επιτυχία, όταν όλοι -όσοι γνωρίζουμε- ξέρουμε ότι μόνον η Ελλάδα και η Τουρκία έχουν αυτό το αστείο σύσ/μα με τις μοριοδοτήσεις για τα ΑΕΙ κι επιδίδονται συσ/κά σε "στρατολογήσεις" μαθητών-αθλητών. Όλοι οι υπόλοιποι συμμετέχοντες, από τις υπόλοιπες χώρες, είναι απλές σχολικές ομάδες.

Επικλήσεις τέτοιων "επιτυχιών" είναι καλές μόνον για τους σχολάρχες και για όσους θέλουν να δικαιολογήσουν την παρουσία τους σε μία τέτοια διοργάνωση.

Για να δούμε τώρα που ο νέος Νόμος "Περί κινήτρων στον αθλητισμο" καταργεί τις διακρίσεις στο Παγκόσμιο τι θα γίνει...

Anonymous said...

Και να μην ξεχάσουμε να θυμίσουμε και την "τεράστια" επιτυχία του Ελληνικού Κολλεγίου στο Πακόσμιο που έγινε μέσα στη Θεσσαλονίκη, όπου πήγε αδιάβαστο...

Anonymous said...

Δηλαδή αν η 9η θέση στο Παγκ. Σχολικό θεωρείται "επιτυχία", η 3η του Κιλκίς και η 1η της Βέροιας, παλαιότερα, τι πρέπει να θεωρούνται;...

Έλεος!... ΄Έχουμε χάσει τόσο πια την αίσθηση του μέτρου που η 9η θέση σε μία σχολική αθλητική γιορτή να θεωρείται "επιτυχία";...

Πολύ καλά έγραψε ο προηγούμενος φίλος: Τέτοια "επιτυχία" θα μπορούσε να επικαλεστεί μόνο ο ιδιοκτήτης του Σχολείου ή ο προπονητής και οι παίκτες της ομάδος, αλλά και οι δύο για τον ίδιο λόγο: Να δικαιολογήσουν την αποτυχία τους.