ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΟΦΝΙ-ΟΡΜΗΣ ΛΟΥΞ ΤΗΣ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΟΦΝΙ-ΟΡΜΗΣ ΛΟΥΞ ΤΗΣ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ο διευθυντής της Ορμής Ανδρέας Κόγκας αναφερόμενος στο παιχνίδι με τη Νέα Ιωνία στο κλειστό της Νέας Ιωνίας δήλωσε: « Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς θα είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα. Σεβόμαστε την αντίπαλη ομάδα. Η κα Ναϊσίδου έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Πιστεύουμε όμως πως η ομάδα μας είναι καλύτερη και θα κερδίσει. Κοντά μας θα είναι 50φίλαθλοι οι οποίοι θα έρθουν στην Αθήνα με πούλμαν, και σε αυτό τον τομέα η Ορμή πρωτοπορεί». Από την άλλη πλευρά η διεθνής αθλήτρια της Νέας Ιωνίας Φραγκούλα Παπανικολάου τόνισε : «Έχουμε προετοιμαστεί για τον αγώνα αυτό. Γνωρίζουμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Πιστεύω πως θα προκύψει κάτι καλό. Στο παιχνίδι του Κυπέλλου ήμασταν κουρασμένες, τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά». Σχετικά με την πρεμιέρα της Εθνικής γυναικών στην Πάτρα η Φραγκούλα Παπανικολάου δήλωσε: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από το κλίμα και την επικοινωνία τόσο με τις συμπαίκτριες, όσο και με το προπονητικό τιμ».

Α1 Ανδρών- 21η Αγωνιστική
Σάββατο 28/3/09
ΔΑΚ Νάουσας 17:00, Ζαφειράκης –ΑΕΚ (κεκλεισμένων των θυρών)
ΚΓ Πανελληνίου 17:00, Πανελλήνιος ΓΣ –NIPPON ΓΑΣ Κιλκίς
Ιωνικού 17:30, Ιωνικός-Μινώταυρος Πατρών
ΚΔΓ Περαίας 17:30, ΑΟΔ Θερμαϊκού-Διομήδης Άργους (απευθείας από το σπορτ+)
ΔΓ Βριλησσίων 18:00, ΕΣΝ Βριλησσίων –ΠΑΟΚ
ΕΓ Μίκρας 3 18:00, Απόλλων Καλαμ.-ΓΣ Κορωπίου
Κυριακή 29/3/09
ΑΠΚ Δαϊς 14:15, ΑΣΕ Δούκα-Φίλιππος Βέροιας

Α1 Γυναικών 17η Αγωνιστική
Σάββατο 28/3/09
ΕΓ Μίκρας 3 16:00, Άρης Θεσσαλονίκης-Ελπίδες Δράμας
Κοζάνης ΔΑΚ 17:00, Εθνικός Κοζάνης-Αναγέννηση Άρτας (κεκλεισμένων των θυρών)
Γιαννιτσών ΔΚΓ 18:00, Μεγ. Αλέξανδρος –Αναγέννηση Βύρωνα
Νέας Ιωνίας 18:00, ΟΦΝΙ- ΑΣΕ Ορμή Λουξ
--Το παιχνίδι στη Β Γυναικών μεταξύ των ομάδων Έσπερος-Αναγέννηση Λαμίας δεν θα διεξαχθεί  κατόπιν έγγραφης παραίτησης του σωματείου Αναγέννηση Λαμίας από τον συγκεκριμένο αγώνα.

ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ -ΚΡΙΤΩΝ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ
Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Δυτ. Μακεδονιας, σε συνεργασία με την Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Δυτ.Μακεδονιας (ΕΣΧΔΜ) και τη ΔΕΠΑΚ Κοζάνης  πραγματοποιούν   Σχολή Διαιτητών – Κριτών. Τα μαθήματα ξεκίνησαν χθες το απόγευμα και θα ολοκληρωθούν σήμερα Σάββατο, το μεσημέρι, 28 Μαρτίου 2009  στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης. Εισηγητής στη σχολή είναι ο Πρόεδρος της ΚΕΔ/ ΟΧΕ Θανάσης Νικολίτσας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ

9 comments

Anonymous said...

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ. ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

Anonymous said...

ΔΙΠΛΑΡΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΑΙ Η ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΑΡΑ

Anonymous said...

ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΞΑΙΡΕΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ Ο ΓΚΟΓΚΑΣ ΟΠΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ

Anonymous said...

10 gool 8a faei i naisidoy sto kegali kai as einai ksekourastes meta na doume ti tous eftekse!!!!!!

Anonymous said...

re paidia iremise enas agonas handball gynaikon!!!!! einai...

Anonymous said...

ΚΑΛΑ ΦΟΒΕΡΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΓΚΑ. ΤΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ.

Anonymous said...

ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ Η ΠΑΤΡΑ .ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ.ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΔΙΔΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.Η ΠΑΤΡΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ Η Ν.ΙΩΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ.

Anonymous said...

10 gkol tha faei i naisidou??? ti les tora re file? katarxin einai i Kuria Naisidou na milame k ligo omorfa gia kopoious anthropous pou kratane akoma zontano to elliniko gunaikio hadball...ok? tora oso gia ta goll ok oti peis alla exoume k ta play off... ;-)

Anonymous said...

ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ.ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΗΣΤΕ ΟΛΟΙ.ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ Η ΝΑΙΣΙΔΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΟΝΤΑΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΑΜΑΝ