ΚΡΟΑΤΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΟΣΙΓΙΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΚΡΟΑΤΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΟΣΙΓΙΕΚ

Το παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας των ανδρών κόντρα στην Κροατία για τα προκριματικά του Euro 2010, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Μαρτίου 2009 και ώρα Ελλάδος 21.15 στην πόλη Οσιγιεκ της Κροατίας (290 χλμ από το Ζάγκρεμπ). Το παιχνίδι θα μεταδοθεί απευθείας από το Κροατικό κανάλι Hrvatska radiotelevizia.

Η  16ΑΔΑ ΓΙΑ ΚΡΟΑΤΙΑ:
1.    ΑΛΒΑΝΟΣ ΑΛΕΞΗΣ                                    ΓΚΟΥΜΕΡΣΜΠΑΧ
2.    ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ                                  ΜΕΛΣΟΥΝΓΚΕΝ
3.    ΤΖΙΜΟΥΡΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ                            ΜΕΛΣΟΥΝΓΚΕΝ
4.    ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΛΚΙΔΗΣ                                   ΒΕΛΤΣΑΡ
5.    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ                         Α.Σ. ‘Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ’ ΒΕΡΟΙΑΣ
6.    ΤΖΟΥΦΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                               Α.Σ. ‘Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ’ ΒΕΡΟΙΑΣ
7.    ΒΟΥΤΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                                 Α.Σ. ‘Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ’ ΒΕΡΟΙΑΣ
8.    ΔΕΛΙΟΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ                                    Α.Σ. ‘Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ’ ΒΕΡΟΙΑΣ
9.    ΜΠΑΝΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                               Α.Σ. ‘Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ’ ΒΕΡΟΙΑΣ
10. ΡΙΓΑΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                                  Α.Ο.Δ ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
11. ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ                           Π.Α.Ο.Κ
12. ΚΟΤΣΥΦΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                Π.Α.Ο.Κ
13. ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ                               Α.Ε.Κ.
14. ΚΟΤΕΛΙΔΑΣ ΑΛΕΞΗΣ                                  Π.Γ.Σ.
15. ΖΑΡΑΒΙΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ                                 Π.Γ.Σ
16. ΔΗΜΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ                                   Γ.Α.Σ. ΚΙΛΚΙΣ

ΙΑΤΡΟΥΔΗΣ: «ΔΕΝ ΟΝΕΙΡΟΒΑΤΟΥΜΕ»
Ο εκ των ομοσπονδιακών τεχνικών της Εθνικής Ανδρών, Παναγιώτης Ιατρούδης, δήλωσε: «Δεν ονειροβατούμε. Γνωρίζουμε ότι η Κροατία πέρα από το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο στην Αθήνα είναι παγκόσμια δύναμη και φέτος είναι δεύτερη παγκόσμια πρωταθλήτρια. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε προχωρήσει σε μια ανανέωση και θέλουμε να συνδυάσουμε τους παλιούς έμπειρους παίκτες με τα νέα παιδιά. Χρειάζεται στο συγκεκριμένο παιχνίδι να παίξουμε πειθαρχημένα και δυνατά και να διαχειριστούμε κατά τον καλύτερο τρόπο τη νέα προοπτική που ανοίγεται στην εθνική ομάδα με την ανανέωση που προσπαθούμε να εμπεδώσουμε. Πρέπει αυτή η προσπάθειά μας να στηριχτεί με τη θετική ενέργεια όλων των ανθρώπων του χάντμπολ και πιστεύω πως αυτή η προσπάθεια θα αποδώσει. Ασπίδα για την προάσπιση της ανανέωσης είναι όσοι όλα τα τελευταία χρόνια διαχρονικά έχουν αγωνιστεί και έχουν ιδρώσει την φανέλα με το εθνόσημο και στόχο έχουν να μεταδώσουν την εμπειρία τους και τη φιλοσοφία τους στους νεότερους παίκτες»
Ο Διεθνής παίκτης Αλέξης Αλβανός σχετικά με τον επικείμενο αγώνα δήλωσε: Γνωρίζουμε την αξία και τις  επιτυχίες της Κροατίας. Την αντιμετωπίζουμε με σεβασμό. Είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη αλλά εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας  χωρίς φόβο για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα»
Ο Διεθνής παίκτης του Φιλίππου Σταύρος Παπαδόπουλος αναφέρει: «Χωρίς άγχος με πειθαρχία και σοβαρότητα πάμε για το καλύτερο αποτέλεσμα»
Ο Διεθνής τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Γιώργος Κότσιφας δήλωσε: «Εκείνο που θέλαμε να πάρουμε από το παιχνίδι με τη Φινλανδία το πήραμε έστω και με άγχος. Τώρα ήρθε η ώρα να τα δώσουμε όλα για όλα στο παιχνίδι με την Κροατία και κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει στο τέλος». ΄
--Ο Γιατρός της Εθνικής ομάδας Κώστα Μαναβής διαβεβαίωσε πως δεν υπάρχει κανένα ιατρικό πρόβλημα στην Εθνική ομάδα και ότι ο Αλβανός είναι έτοιμος να παίξει.

ΤΣΕΡΒΑΡ: «Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ»
Ο Κροάτης ομοσπονδιακός Προπονητής της Εθνικής Κροατίας, Λίνο Τσέρβαρ σε δήλωσή του που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Σλόμποντνα Νταλματσίγια τονίζει: «Φιλοδοξούμε να πετύχουμε στο κλείσιμο της εβδομάδας ένα μεγάλο θρίαμβο. Χαιρόμαστε που πωλήθηκαν όλα τα εισιτήρια γιατί η Ελλάδα δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Είναι δυναμικό συγκρότημα και έχει και παίκτες που αγωνίζονται στην Μπουντεσλίγκα. Ο κόσμος πρέπει να μας ενισχύσει σε δύσκολες στιγμές. Όνειρό μας  στο κλείσιμο της εβδομάδας είναι να έχουμε συγκεντρώσει 4 βαθμούς. Στο παιχνίδι στη Σλοβακία πανηγυρίσαμε για τη νίκη. Εκεί τους κόψαμε τα φτερά με δυο γρήγορα γκολ στο τέλος. Τώρα  αντίπαλός μας είναι η Ελλάδα και θα κοιτάξουμε να κάνουμε το ίδιο».

ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΠΩΛΗΘΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Όλα τα εισιτήρια για τον αγώνα ΚΡΟΑΤΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ, που θα γίνει στο Κλειστό γυμναστήριο Ντβοράνα Γκράτσκι του Όσιτζεκ, χωρητικότητας περίπου 3.600 θεατών (το οποίο εγκαινιάστηκε στις 28/12/08)  έχουν ήδη προπωληθεί.
Τα εισιτήρια πωλούνταν προς 100 κούνα που αντιστοιχούν σε 14 ευρώ.

ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΤΗΣ IHF ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΝΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2011
Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από την Πέμπτη ο Γερμανός επιθεωρητής Πήτερ Ζίχελσμιτ της IHF ο οποίος σε συνεργασία με αντιπροσωπεία της ΟΧΕ πραγματοποιεί έλεγχο των εγκαταστάσεων που περιλαμβάνονται στον φάκελο υποβολής για τη διεκδίκηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων 2011.
Οι αθλητικές εγκαταστάσεις που επισκέφτηκε ο Γερμανός επιθεωρητής είναι αυτές του Κλειστού Γυμναστηρίου του ΠΑΟΚ του κλειστού της ΧΑΝΘ και  το αθλητικό κέντρο της Μίκρα (γήπεδα Μικρα 3 και Μίκρα 4) ενώ ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος έμεινε από το κλειστό γυμναστήριο του ΠΑΟΚ
Ο κ. Ζίχελσμιτ δήλωσε πως έμεινε με  πολύ καλές εντυπώσεις από όλα αυτά που είδε, ενώ συμπλήρωσε πως οι εγκαταστάσεις για δυο χρόνια πριν από την πραγματοποίηση της διοργάνωσης  βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο.
Ο Γερμανός επιθεωρητής της ΙHF συμπλήρωσε, πως  η πρόταση της ΟΧΕ να πραγματοποιηθεί η διοργάνωση του Παγκοσμίου του 2011 σε μια πόλη, με γειτονικά γήπεδα, συμπεριλαμβανομένου και ενός μεγάλου αθλητικού κέντρου, καθώς και από το γεγονός η διοργάνωση να συνοδεύεται και από παράλληλες δράσεις όπως, σεμινάρια προπονητών, εκπαιδευτικά σεμινάρια και events, είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα.
Οι χώρες που συνδιεκδικούν τη διοργάνωση είναι : Δανία –Κροατία- Τσεχία- Κορέα- Βοσνία.
Από όλες αυτές τις χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, το Συμβούλιο της ΙΗF θα επιλέξει 2 χώρες οι οποίες θα αναμετρηθούν τελικά στο Κογκρέσο του Καϊρου 4-7 Ιουνίου 2009, όπου και θα αναδειχθεί η νικήτρια χώρα.

ΒΟΡΕΙΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΦΗΒΩΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΜΙΚΡΑ3
Το βόρειο κλιμάκιο της Εθνικής Εφήβων, στο πλαίσιο της αξιολόγησης των αθλητών και του αγωνιστικού τους ελέγχου από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Εφήβων Κώστα Τσαβδαρίδη, θα πραγματοποιήσουν την Κυριακή 22 Μαρτίου 2009 και ώρα 7.30 -9.30 το απόγευμα, φιλικό παιχνίδι κόντρα στον ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ στο κλειστό γυμναστήριο Μίκρα 3.
 
Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Σάββατο 21/3/2009
16η Αγωνιστική
Αμοιρίδης 15:00 ΑΕΠ Ξάνθης- Αναγέννηση Άρτα
Πάτρας ΚΓ 18:00 ΑΣΕ Ορμή Λουξ- Άρης Θεσ/κης
ΑΠΚ Κραχτίδη 19:00 Ελπίδες Δράμας-Μεγ. Αλέξανδρος
ΔΓ Νίκαιας 20:00 Άρης Νικαίας-ΟΦ Νέας Ιωνίας
Κυριακή 22/3/2009
ΔΓ Βύρωνα 15:00, Αναγέννηση Βύρωνα-Εθνικός Κοζάνης

ΘΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Τη διαδικασία του προ-προκριματικού γύρου για το Εuro2010 απέφυγε η Εθνική ομάδα Γυναικών, μετά από απόφαση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας που ήρθε σαν αποτέλεσμα κατόπιν της αποχώρησης της Βουλγαρίας από τον προκριματικό όμιλο. Έτσι η Εθνική μας ομάδα γυναικών μπαίνει κατευθείαν στην κλήρωση των προκριματικών για το Euro2010, που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Μαρτίου 2009 και ώρα Ελλάδος 12.00 στα γραφεία της EHF στη Βιέννη.

ΠΟΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗ
Από την αθλητικό δικαστή Ευθυμία Κοκμοτού επιβλήθηκαν οι εξής ποινές:
Αθλητικό σωματείο ΦΣ Εθνικός Κοζάνης, την ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές κεκλισμένων των θυρών για μια αγωνιστική συνάντηση
Πρόεδρο σωματείου ΔΣ ΦΣ Εθνικός Κοζάνης, Άρη Βατάλη, την ποινή αποκλεισμού 25
ημερολογιακών για κάθε πράξη και κατά συγχώνευση την συνολική ποινή των 40 ημερολογιακών ημερών από τους αγωνιστικούς και  αθλητικούς χώρους
Αθλητή σωματείου Πανελλήνιος Αντώνιο Λεωνίδα, την ποινή αποκλεισμού των δυο αγωνιστικών ημερών από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο
Συνοδό σωματείου ΕΣΝ Βριλησσίων Αλέξανδρο Κήττα, την  ποινή του αποκλεισμού των 15 ημερολογιακών ημερών από τους αγωνιστικούς και αθλητικούς χώρους.
Αθλητικό σωματείο ΠΑΟΚ , αναβάλλει την εκδίκαση της υπόθεσης
Αθλητή σωματείου Διομήδης Άργους Alec Vidic, την ποινή  αποκλεισμού της μιας αγωνιστικής ημέρας από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο
Αθλητικο σωματείο ΑΕΚ την ποινή της έγγραφης επίπληξης.
Αθλητή σωματείου Πανελλήνιος Χαράλαμπο Μάλλιο, την ποινή αποκλεισμού της μιας αγωνιστικής ημέρας από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο
Αθλητή σωματείου Λεωνίδας Αγίων Αναργύρων Θεμιστοκλή Σταματάκη, την ποινή αποκλεισμού των 5 αγωνιστικών ημερών από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο.
Αθλητή  σωματείου Θρίαμβος Αθηνών Γεώργιο Ερμίδη, την ποινή αποκλεισμού της μιας αγωνιστικής ημέρας από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο
Αθλητή σωματείου ΑΟ Ποσειδών Λουτρακίου Χρήστο Γιογκαράκη, την ποινή αποκλεισμού της μιας αγωνιστικής ημέρας από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο
Αθλητή σωματείου Λεωνίδας Αγίων Αναργύρων Νικόλαο Μουλιάτο, την ποινή αποκλεισμού της μιας αγωνιστικής ημέρας από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο
Συνοδό σωματείου ΑΣ Δίας Πολίχνης Συμεών Κοβαλέγκο, την ποινή αποκλεισμού  50 ημερολογιακών ημερών από τους αγωνιστικούς και αθλητικούς χώρους
Υπεύθυνο τμήματος χάντμπολ σωματείου Παράδεισος Αμαρουσίου Γεώργιο Μήτρου, απαλλάσσεται από κάθε κατηγορία
Συνοδό σωματείου ΑΣ Φίλιππος Βέροιας Γεώργιο Τάκη, την ποινή αποκλεισμού  50 ημερολογιακών ημερών από τους αγωνιστικούς και αθλητικούς χώρους
Αθλητικό σωματείο ΑΕΣ Νέμεσις την ποινή μηδενισμού. Κατακυρώνεται ο αγώνας με σκορ 0-10 υπέρ του σωματείου ΑΕΣ Απόλλων Σταυρούπολης»
Αθλητικό σωματείο ΓΕ Φλώρινας ,την ποινή μηδενισμού. Κατακυρώνεται ο αγώνας με σκορ 0-10 υπέρ του σωματείου Μίλων Γιαννιτσών»
Αθλητικό σωματείο ΓΕ Φλώρινας την ποινή μηδενισμού. Κατακυρώνεται ο αγώνας με σκορ 0-10 υπέρ του σωματείου ΑΜΣ Πόντιοι Κιλκίς. Υποβιβάζεται το σωματείο στην αμέσως κατώτερη κατηγορία.
Αθλητικό σωματείο Ολυμπιακή Ακαδημία Δράμας, την ποινή μηδενισμού. Κατακυρώνεται ο αγώνας με σκορ 0-10 υπέρ του σωματείου ΑΣ Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης.

TO ΑΣΕΑΔ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ ΑΡΙΩΝΑ
Το ΑΣΕΑΔ με την υπ αριθμό απόφαση 40/19-3-2009 απόφασή του, απορρίπτει  την προσφυγή του ΦΣ Αρίων Πτολεμαϊδας (για τον αγώνα με τον Μακεδονικό) κατά της  υπ αριθμό 5/2009 απόφασης  του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου της ΟΧΕ και διατάσσει την κατάπτωση του κατατεθέντος παραβόλου υπέρ του ελληνικού δημοσίου. Κατόπιν τούτου παραμένει για τον ΦΣ Αρίων Πτολεμαϊδας η ποινή του μηδενισμού.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ

2 comments

Anonymous said...

ΠΡΟΕΔΡΕ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΤΑΛΗ.40 ΗΜΕΡΕΣ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΤΗΣ ΟΧΕ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ......
ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΙΣΑ.
ΒΛΕΠΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, ΚΡΑΝΑΚΗ, ΚΡΑΝΙΩΤΗ, ΚΟΖΟΜΠΟΛΗ??????, κ.λ.π.

Anonymous said...

ΑΔΙΚΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΩΝΑ