«Διαλυόμαστε»! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Διαλυόμαστε»!

Ο Πρόεδρος του Μινώταυρου δήλωσε πως ήρθε η αρχή του τέλους

Πιο ορατός από ποτέ είναι ο κίνδυνος ο Μινώταυρος Πατρών να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών. Η κατάσταση στα οικονομικά του συλλόγου έφτασε στο απροχώρητο, κάτι που παραδέχθηκε και ο ίδιος ο πρόεδρος Γιώργος Γκιάφης. «Εγώ λέω τα πράγματα με το όνομα τους. Πόνταρα σε λάθος ανθρώπους. Όταν το καλοκαίρι σχεδιάσαμε την ομάδα περίμενα κάποια πράγματα που δεν έγιναν, όπως χορηγίες και βοήθεια από τα άλλα μέλη του Δ.Σ. Τελικά όλοι έφυγαν και έμεινα μόνος μου οικονομικά. Για να σταθεί μια ομάδα θέλει 200.000 Ευρώ στην Α1 ανδρών. Εγώ κατάφερα και την έφερα μέχρι το Μάρτιο, αλλά πλέον δεν μπορώ άλλο. Το πιο πιθανό είναι να μην κατέβουμε ούτε στον αγώνα του Σαββάτου με τον Ιωνικό (είναι και τηλεοπτικό). Το χειρότερο δεν είναι τα 35.000 ευρώ που υπάρχουν ως οφειλόμενα, αλλά το ότι δεν υπάρχει αύριο. Φέτος πήραμε μόνο 4.500 ευρώ (1.000 από ΟΧΕ και 3.500 από τους τοπικούς φορείς) από την πολιτεία», κατέληξε. Οι παίκτες μάλιστα ιδιαίτερα οι ξένοι είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι και δεν αποκλείεται να αποχωρήσουν άμεσα.

Στο κόλπο η Ορμή
Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι του Μινώταυρου περιμένουν μήπως και υπάρξει ενδιαφέρον για να αναλάβουν κάποιοι άλλοι την ομάδα, αλλά αυτό φαντάζει δύσκολο. Μάλιστα χτύπησαν και την πόρτα της Ορμής. Ωστόσο η πρωταθλήτρια Ελλάδας στις γυναίκες αυτή την στιγμή δεν είναι διατεθειμένη να μπει σε μια τέτοια διαδικασία, ειδικά μεσούσις της χρονιάς, αλλά στο άμεσο μέλλον δεν αποκλείεται να ασχοληθεί. Εξάλλου είναι γνωστό πως μέσα στις σκέψεις των διοικούντων είναι η επέκταση του συλλόγου και στο ανδρικό χάντμπολ.

16 comments

Anonymous said...

ΚΥΡΙΕ ΓΚΙΑΦΗ ΑΣ ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΤΕ 2 ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ 3 ΚΟΙΚΟΤΙΚΟΥΣ.ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΠΕΦΤΟΥΝ 4 ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Α1.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.ΑΝΟΙΧΤΗΚΑΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΜΑΔΑ.ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΜΩΣ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ.

Anonymous said...

poses alles omades einai stin idia thesi?

Anonymous said...

H A N D B A L L A K I

Anonymous said...

ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΕΤΣΙ ΑΔΙΚΑ ΘΑ ΔΙΝΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΠΕΚΤΑΣΗ ΟΥΤΕ ΑΘΛΗΜΑ.

Anonymous said...

ΆΝΤΕ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΌΝΟΥ ΣΤΗΝ Β' ΕΘΝΙΚΗ..."ΚΟΜΗΤΕΣ"

Anonymous said...

Γιατί δεν παίρνατε ένα καταναλωτικό δάνειο?

Anonymous said...

ΡΕ ΦΙΛΕ 8:59 ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ?ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΙΣΑΙ?

Anonymous said...

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΝΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ!

Anonymous said...

Αλλη μια επιτυχια του πατρινου χαντ-μπολ,με τις υποδομες,την ιστορια,τους φοβερους παραγοντες,τους μεγαλους παικτες,κτλ,κτλ,κτλ,κτλ

Anonymous said...

DEN FTEI O GKIAFIS.FTENE AFTOI POY EBALAN TON GKIAFI NA DILISI 1 OMADA(OLIBIAKO)KE SE LIGO KE TON MINOTAVRO, ARA 2 OMADES, GIA NA KANOYN OLI MAZI MIA TRIPA STO NERO.PROPERSI KE PERSI ETROGAN KE EPINAN OLOI MAZI, KE PATRINOI KE ATHINEOI......TORA OI FOSTIRES TON PARATISAN,KRIVONTE, OYTE STO GHPEDO PANE KE ANTE GIA GKIAFI.PNIXOY MONOS SOY.

Anonymous said...

lathos kaneis file poy toys bazeis oloys sto idio kalathi-paiktes yparxoyn,ypodomes yparxoyn,paragontes den exei sostoys kai paei olo to pragma strafei

Anonymous said...

φιλε απο πανω για ποιους παικτες μιλας;τους ξενους;τους κερκυραιους;τους αρτινους;τους αθηναιους;τους κρητικους;τους αιγιωτες; η τους πατρινους που δεν κανουν ολοι μαζι ουτε επταδα;για ποιες υποδομες λες;τις ανυπαρκτες;σε ποια πρωταθληματα κατεβαινουν;μονο λογια και υποσχεσεις ηταν οι παραγοντες μας.ολοι βολευτηκαν εκτος απο εμας:απο τον πρωην προεδρο της ενωσης(ουτε να μας δει δεν ερχεται)μεχρι τον τωρινο προεδρο που ειναι καλο παιδι αλλα δεν εχει καμμια σχεση με τον αθλητισμο.για τους παραγοντες που ηταν μονον για δηλωσεις στις εφημεριδες φρου-φρου και αρωματα;και τι εκαναν;απλα εδιωξαν εμενα και τους υπολοιπους που ειμασταν η ιστορια του μινωταυρου και τον διελυσαν.οπως θα διαλυσουν και την ενωση που εντεχνα την πηραν.ο μονος τους στοχος ηταν πως να κερδισουν την ακαδημια και να ειναι τα αφεντικα της πολης.σειρα προγραμμα και μελλον ανυπαρκες λεξεις για αυτους.τωρα οπως στρωσατε ασ κοιμηθητε.
ενας απο τους διωχθεντες αθλητες.συγνωμη για την ανωνυμια μου αλλα ντρεπομαι ακομη και το ονομα μου να γραψω

Anonymous said...

ΦΙΛΕ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗ, κ.ΧΑΤΖΗΩΑΝΝΟΥ ΚΑΙ κ.ΧΕΙΒΙΔΟΠΟΥΛΕ ΣΕ ΚΟΥΤΣΟ ...ΤΑΥΡΟ ΠΟΝΤΑΡΑΤΕ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΑΣΑΤΕ

Anonymous said...

Τρίτη συνεχόμενη χρονιά με ομάδα λιγότερη στην Α1; Αν αποχωρήσει ο Μινώταυρος, θα είναι πραγματικότητα. Ωραίο το καταντήσατε το άθλημα κε Αγγελούδη εσείς και οι μουγκοί συνεργάτες σας. Μου αρέσει που θέλετε και επαγγελματισμό. Και για να μην παρεξηγηθώ εννοώ ότι παρά το προηγούμενο με Αθηναϊκό και Ηλυσιακό, δεν πήρατε τα κατάλληλα μέτρα για να μην έχουμε ομάδες φούσκες και αποχωρήσεις μεσούσης της σεζόν. Αλήθεια γιατί δεν πήρατε μέτρα σαν αυτά τα οποία είχε προτείνει και ο κ. Φύκατας; Σταματήστε πλέον να χειραγωγείτε το άθλημα μας.

Anonymous said...

den nomizo na apoxorisei o minotayros-den exei na kerdisei tipota alla antithetos tha xasei

Anonymous said...

Νομιζω οτι η ζωη τα φερνει ετσι τα φερνει και αλλιως...!!
Παλιοτερα..Οταν κανανε επεισοδια....κ τσαμπουκαδες οι Μινωταυρικοι ηταν καλη ομαδα...κ φωναζαν κ στο γηπεδο κατι καγκουρες να ουρλιαζουν κ να κανουν τσαμπουκαδες !!!
Τωρα κριμα αλλα υπαρχει κ Θεος κ βλεπει..!!
Το μεγαλυτερο κριμα ειναι οτι διαλυσαν 2 ομαδες για να κανουν κατι που απο την αρχη ηξεραν οτι δεν θα εχει μελλον...!!!