ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΝΕΑΝΙΔΩΝ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία μετά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου το ΣΚ 28-29/3 εξέδωσε τις κάτωθι ανακοινώσεις:
1. Το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων (κάτω των 17 ετών) του 2009 δεν θα διεξαχθεί στην Π.Γ.Δ.Μ. αλλά στη Σερβία καθόσον δεν έχουν ολοκληρωθεί οι προετοιμασίες από πλευράς Π.Γ.Δ.Μ. λόγω των υποχρεώσεων που υπήρχαν από άλλες διοργανώσεις τους τελευταίους 10 μήνες.
2. Οι ομάδες στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λίγκ ανδρών μειώνονται από 32 σε 24 και οι αγώνες θα διεξαχθούν σε 4 ομίλους των 6 ομάδων. Καταργείται η δεύτερη φάση των ομίλων και αντικαθίσταται από τη φάση των 16 (4 πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο). Ακολουθεί η φάση των 8 και μετά οι ημιτελικοί και ο τελικός όπου υπάρχει η πιθανότητα να διεξαχθούν με τη μορφή Final 4.
3. Τέλος η E.H.F. ανακοίνωσε μια σειρά μέτρων με αφορμή τις πρόσφατες καταγγελίες περί δωροδοκίας διαιτητών σε Ευρωπαϊκούς αγώνες. Μεταξύ αυτών είναι η δημιουργία ενός γκρούπ από κορυφαίους διαιτητές, θέσπιση νέων κωλυμάτων για την ιδιότητα του διαιτητή, νέες οδηγίες σε σχέση με τη φιλοξενία των στελεχών της E.H.F. στους Ευρωπαϊκούς αγώνες, αύξηση αμοιβών διαιτητών στους αγώνες υψηλού επιπέδου, νέο αυστηρότερο σύστημα αναφορών για τους αγώνες καθώς και τη δημιουργία μιας ‘κόκκινης’ γραμμής επικοινωνίας για διαιτητές, ομάδες κ.λ.π.
Επίσης η Ε.Η.F. αναμένει τα αποτελέσματα των ερευνών που διεξάγονται προκειμένου να επιβάλλει ποινές ή να αποκαταστήσει τη φήμη εκείνων που το όνομά τους ενεπλάκη χωρίς αποδείξεις.

MVP ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΜΗΔΗ ΑΡΓΟΥΣ
MVP της 21ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών αναδείχθηκε για δεύτερη φορά ο αθλητής του Διομήδη ΄Αργους Γιώργος Παπακυπριανού ο οποίος εξασφάλισε τον τίτλο του MVP με συντριπτική πλειοψηφία στην ψηφοφορία των Προπονητών. Ο ίδιος τόνισε: «Είναι σημαντική η τιμή στο πρόσωπό μου. Ευχαριστώ τους προπονητές που με επέλεξαν. Η νίκη όμως οφείλεται σε όλη την ομάδα που συγκεντρωμένη και αποφασισμένη εξασφάλισε τους 2 βαθμούς. Την ίδια συγκέντρωση θα πρέπει να δείξουμε σε όλα τα παιχνίδια και από δω και πέρα. Με βάση την απόδοσή μας θα μπορέσουμε να είμαστε στην πρώτη τετράδα και μετά να διεκδικήσουμε μία από τις πρώτες θέσεις. Το μυστικό της επιτυχίας του Διομήδη βρίσκεται στην εξαιρετική σχέση που έχουμε μεταξύ μας και στη συνολική προσπάθεια που γίνεται από τεχνική ηγεσία παίκτες και διοίκηση.

ΚΟΡΟΡΟΣ: «ΩΡΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΣΤΟ ΜΠΑΡΑΖ ΓΙΑ ΤΟ ΕΦΗΒΙΚΟ»
O επικεφαλής Τεχνικός της Ανάπτυξης Τάκης Κορορός αναφορικά με τον αγώνα μπαράζ για πρόκριση στα τελικά του Εφηβικού Πρωταθλήματος που διεξήχθη στο Βόλο τόνισε: «΄Εγινε ένας πολύ ωραίος αγώνας με όμορφες φάσεις που κράτησε αδιάπτωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων στην εξέδρα μιας και πολλοί φίλαθλοι από το Βόλο παρακολούθησαν τον αγώνα. Την πρόκριση πήρε δίκαια η ομάδα της Αναγέννησης Βύρωνα η οποία νίκησε τον Γ.Α.Σ. Κιλκίς με 35-32».

Ο ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ ΕΣΧΑ
Ο Α.Ο. Πολιτείας έχει κατακτήσει μετά τη νίκη του επί της Γ.Σ.Σαλαμίνας με 40-26 οριστικά τη 2η προνομιούχο θέση στο πρωτάθλημα της τοπικής κατηγορίας ανδρών της Ε.Σ.Χ.Α.
Αλλα αποτελέσματα: Πήγασος – Ευώνυμος 31-16, Αετός – Ολυμπιακός Κερατσινίου 29-25, Δικέφαλος Αστέρας - ΄Ατλαντες 10-0 α.α. , Ν.Ε.Φ.Ο Νικηφόρος-Τελαμών 27-21.
Ο Ιωνικός που αναδείχθηκε πρωταθλητής Αττικής στους έφηβους εξασφάλισε ήδη και τον τίτλο του πρωταθλητή Αττικής και στην κατηγορία παίδων νικώντας εκτός έδρας το Λεωνίδα με 31-23.
Αλλα αποτελέσματα: Δούκας-Δικέφαλος Αστέρας 27-38, Βριλήσσι-Κορωπί 30-33.
Στην κατηγορία παμπαίδων : Πανιώνιος-ΓΑΣ Καματερού 24-28 και Ηλυσιακός-Γ.Σ. Κορωπίου 29-22.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ

5 comments

Anonymous said...

Διαβαζοντας καποιος το θεμα που αφορα την ΕΣΧΑ καταλαβαινει οτι η Πολιτεια πηρε την δευτερη θεση... αλλα δεν γινεται καμια αναφορα στην 19η ΣΥΝΕΧΗ νικη του Πηγασου που ειναι και μαθηματικα πρωταθλητης στην κατηγορια αυτη.
Νομιζω οι ειναι αξιοπροσεκτο εστω κ αν μιλαμε για μια χαμηλη κατηγορια...!!

Anonymous said...

file analoga me to poies einai oi dimosies sxeseis tis kathe omadas...

Anonymous said...

doste kati k seis tsampa perimenete????????

Anonymous said...

politeia re...arrwsteia...me tayropoulo k diamantopoulo na kanoun asteia.....

Anonymous said...

ki edw klaigeste??????peite kati kai gia ta paidia...toses metagrafes ekanan.....