Eτος Δημάκη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Eτος Δημάκη


Ο 20χρονος αριστερός ίντερ πέτυχε μέσα σε μερικούς μήνες, όσα οι άλλοι σε χρόνια

Οι Κινέζοι έχουν εδώ και πάρα πολλά χρόνια καθιερώσει έναν δικό τους σεληνιακό- ηλιακό ημερολόγιο, το οποίο χρησιμοποιείται για την πρόβλεψη των γεγονότων στην ζωή ενός ατόμου, αλλά και ιστορικών. Το 2008 λοιπόν σύμφωνα με τους Ασιάτες ήταν το έτος του αρουραίου, ενώ το 2009 που μπήκε πριν λίγους μήνες είναι του βοδιού. Στο ελληνικό χάντμπολ όμως το έτος που μας πέρασε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κάλλιστα, έτος Δημάκη και μάλιστα φαίνεται πως σε αντίθεση με το Κινέζικο συνεχίζεται και στο καινούργιο! Ο 20χρονος αριστερός ίντερ είδε την ζωή του μέσα σε λίγους μήνες να αλλάζει 180 μοίρες. Πρώτα η περιπέτεια του με το Μπιτς χάντμπολ, έπειτα η αγωνιστική του παρουσία και το ξεπέταγμα του στην ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς και το επιστέγασμα που ήρθε με την κλήση του στην Εθνική ανδρών. Αρχικά για πρώτη φορά στο καμπ του Ιανουαρίου, πριν λίγες ημέρες σε αυτό του Κολινδρού, καταφέροντας να μπει στην 18αδα του αγώνα με την Φινλανδία την περασμένη Τετάρτη για τα προκριματικά του Eυρωπαϊκού πρωταθλήματος 2010.

Από τα αζήτητα, βασικό στέλεχος και μέλος της Εθνικής
Την περσινή σεζόν στο Κιλκίς ο Στέλιος Δημάκης μπορεί να δηλώθηκε σε 28 φύλλα αγώνα, άλλα μόλις σε 5-6 από αυτά κατάφερε και πήρε χρόνο συμμετοχής και μάλιστα όταν είχαν ήδη κριθεί. Τα 11 γκολ του, η μία κίτρινη κάρτα και το ένα δίλεπτο που πήρε εξάλλου μαρτυρούν τα παραπάνω. Αυτή τη φορά τα στατιστικά λένε την αλήθεια. Φέτος σε 20 ματς πρωταθλήματος έχει αγωνιστεί σε όλα και μάλιστα ως βασικός με 47 γκολ, δέκα κίτρινες και δέκα δίλεπτες αποβολές. Εχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα και όλα μοιάζουν διαφορετικά. «Είναι αλήθεια ότι έγιναν πολλά. Σίγουρα για όλα είμαι πολύ υπερήφανος που μου συμβαίνουν. Κάποια μπορώ να πω ότι τα περίμενα, κάποια άλλα όμως όχι, όπως η κλήση μου στην Εθνική που ήταν έκπληξη». Υπάρχει όμως μυστικό σε αυτό; Εξηγείται ένας αθλητής να βρεθεί μέσα σε λίγες εβδομάδες ουσιαστικά από το ναδίρ στο ζενίθ; «Εκανα πολύ καλές προπονήσεις. Ισως πέρσι να μην είχα τα λεπτά συμμετοχής που θα ήθελα. Ισως επειδή η ομάδα πήγαινε πολύ καλά (έπαιξε τελικό) και ήταν οι στόχοι υψηλοί. Δεν ξέρω πως το έβλεπε και ο προπονητής μου, αλλά φέτος μου έδειξε μεγάλη εμπιστοσύνη. Ηξερε ότι έχω το ταλέντο και τα φόντα να παίξω. Και για μένα ήταν έκπληξη ο τρόπος που έγινε και το γεγονός ότι έγιναν όλα τόσο γρήγορα. Θα έλεγα ότι αυτή ήταν η ωραιότερη χρονιά της ζωής μου». Η προσπάθεια που γίνεται στο Κιλκίς είναι και αυτή εφάμιλλη της καινούργιας αρχής που κάνει ο νεαρός αθλητής.
«Είχαμε προβλήματα στην αρχή της χρονιάς, αλλά η εν γένει προσπάθεια είναι καλή. Νομίζω ότι έχουμε βρει τα πατήματα μας και είμαστε ψηλά. Σε καμία περίπτωση δεν είμαστε εκτός στόχων και μπορούμε να κρατηθούμε σε αυτό το επίπεδο».

«Ετσι χτίζονται οι ομάδες»
Ο 20χρονος περιφερειακός εντάσσεται στο
ευρύτερο κλίμα ανανέωσης που προσπαθούν εδώ και κάποιο διάστημα οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί Νίκος Μάντζος και Παναγιώτης Ιατρούδης. «Το κλίμα ανανέωσης είναι δεδομένο. Πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλό κλίμα και εγώ δεν βλέπω να έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Ετσι χτίζονται οι μεγάλες ομάδες με το καλό κλίμα και τα νέα παιδιά. Στην δική μας την Εθνική υπάρχει χημεία μεταξύ των παλιών και των νέων και αυτό είναι το ιδανικό». Εχει μάλιστα την τύχη να βρίσκεται τόσο στην Εθνική Νέων, όσο και στην Εθνική Ανδρών και αυτό σίγουρα δεν συμβαίνει και συχνά. «Αυτό δεν το είχα σκεφτεί πραγματικά. Περίμενα να τελειώσω πρώτα τις υποχρεώσεις μου με την Νέων και μετά να είχα κάποια κλήση στην Ανδρών. Ολα έγιναν τόσο γρήγορα και δεν το έχω καλά καλά συνηδητοποιήσει. Είναι μεγάλη χαρά να βρίσκεται στην 18αδα τόσου υψηλού επιπέδου αγώνων και με περιμένει πολύ δουλειά. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις ότι σε υπολογίζουν και σίγουρα έχει ανέβει η αυτοπεποίθηση μου. Νομίζω πως αυτό φαίνεται και στα παιχνίδια του πρωταθλήματος». Οσο για την προσπάθεια που κάνει η Εθνική Νέων και τα επικείμενα (Απρίλιο) προκριματικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.
«Η αποστολή μας στην Πολωνία με αντιπάλους την διοργανώτρια χώρα την Ισπανία και την Ουκρανία είναι πάρα πολύ δύσκολη. Παίζουμε με μεγαθήρια, δύσκολα θα προκριθούμε, αλλά θα πάμε να εξαντλήσουμε τα περιθώρια. Εξάλλου δεν έχουμε και άλλη επιλογή. Νομίζω ότι και στην Νέων παρά τα κακά αποτελέσματα που έχουμε φέρει είμαστε μια παρέα και αυτό θα προσπαθήσουμε να το δείξουμε και στο γήπεδο».

Κορυφαίος και στο Μπιτς Χάντμπολ
Το καλοκαίρι που μας πέρασε ήρθε μια πρόταση από τον Γιάννη Λαζαρίδη, ενός εκ των προπονητών του στο Κιλκίς και εκλέκτορας της Εθνικής ανδρών στο Μπιτς Χάντμπολ. Οχι μόνο την αποδέχτηκε, αλλά στην πρώτη του παρουσία στο πανελλήνιο σιρκουϊ κατέκτησε τον τίτλο με την Μεταλλοπλαστική και αναδείχθηκε κορυφαίος αθλητής της σεζόν! «Ηταν άλλο ένα που δεν περίμενα. Οταν μου έγινε η πρόταση να ασχοληθώ με το Μπιτς μου φάνηκε ενδιαφέρον. Ισως κάνω μεγαλύτερη καριέρα σε αυτό το σπορ από την στη σάλα γιατί μου ταιριάζει. Μπήκα πολύ εύκολα στο κλίμα της ομάδας (Μεταλλοπλαστικής), αλλά και γενικά του αθλήματος. Δυστυχώς δεν θα είμαστε στο masters (29-31/5) της Κέρκυρας, λόγω του φάιναλ- φορ του Κυπέλλου. Αυτό που όμως έχω να πω είναι πως το Μπιτς Χάντμπολ με βοήθησε πάρα πολύ στην καριέρα μου και η διαφορά από πέρσι με φέτος είναι εμφανής. Επειδή έχω ακούσει διάφορα περί τραυματισμών, έχω να πω ότι δεν είναι καθόλου επικίνδυνο. Το συνιστώ σε όλους τους αθλητές που παίζουν στην σάλα, συνδυάζει αγωνιστική εγρήγορση και διασκέδαση. Σαν άθλημα εξελίσσεται συνεχώς και είναι ένα άθλημα που μας ταιριάζει σαν Ελληνες και μπορούμε να διακριθούμε. Μάλιστα μπορεί να μπει και στους Ολυμπιακούς».

«Μου δείχνουν εμπιστοσύνη»
Ιδιαίτερη σημασία όμως έχει και η αυτοκριτική που κάνει, αναφέροντας κάποια αγωνιστικά του στοιχεία που πρέπει να βελτιώσει, αλλά και άλλα που είναι στα υπέρ του.
«Νομίζω ότι σε κάθε ματς παίζω με πάθος και αυτό απορρέει από την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν όλοι φέτος. Απο κει και πέρα στερώ αρκετά στη δύναμη και αυτό το έχουμε συζητήσει με τους ομοσπονδιακούς. Εχουμε αρχίσει να το δουλεύουμε και θα βελτιωθούν τα πράγματα». Δεδομένα πως κάποια πράγματα ήρθαν πολύ γρήγορα τι στόχους μπορεί να έχει από δω και στο εξής ο Στέλιος Δημάκης; «Νομίζω ότι έχω ακόμα πολλά να δώσω στην ομάδα μου το Κιλκίς. Πρώτη μου προτεραιότητα είναι αυτό -φυσικά μαζί με την συνεχή βελτίωση μου- και σίγουρα η εδραίωση μου στις κλήσεις της Ανδρών. Αυτά είναι σχέδια τα οποία είναι υλοποιήσημα και άμεσα, τα πιο μελλοντικά δεν θέλω να τα σκέφτομαι από τώρα. Εχω δουλειά μπροστά μου».

19 comments

Anonymous said...

ΤΙ ΣΧΟΛΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΔΩ; ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΑΛΕΝΤΟ, ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ, ΑΥΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ, ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΎΝ ΣΤΗΝ Α1 ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ [ΤΥΧΗ]ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΥΧΕΡΕΙΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΟΜΟΙΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΔΗΜΑΚΗ [ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΦΟΥΣΚΕΣ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΡΗ] ΚΑΙ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΚΚΟΛΑΠΤΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ δηλ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗ.ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΥΡΜΠΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΤΟ ΜΠΙΤΣ ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ ΟΤΑΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ Ο ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ δη λ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Anonymous said...

Οι κομπλεξικοι οπως εσυ (21 Μάρτιος 2009 9:17 πμ), δεν αφηνουν το handball να παει μπροστα.
Κώστα συνεχισε εισαι πολυτιμη μοναδα στην προβολη του handball και αυτος που ανεβασε πολυ ψηλα τον πηχυ για τους δημοσιογραφους του αθληματος.
Στελιο συγχαρητηρια το αξιζεις το αφιερωμα και τωρα ειναι στο χερι σου να δικαιωσεις αυτους που σε πιστευουν.
ΟΣΑ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ...
ΒΓΑΖΕΙ ΚΟΜΠΛΕΞ

Anonymous said...

ΒΡΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΛΕΣ ΑΛΕΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ, ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΛΕΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΣΚΕΤΟ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΡΥΠΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΤΑΛΕΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΤΕ ΜΗ ΦΟΥΣΚΏΝΕΤΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΤΟ ΧΡΊΖΕΙ Σ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΚΑΨΕΣ ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟ Σ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΨΥΧΟΛΟΓΟ;ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΜΕ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΜΠΛΕΞ

Anonymous said...

MAZI SOU EIMAI MEGALE EXO KAI EGO NA BGALO POLLA KOMPEX KAI NA PO ETSI DEN EINAI FIDI .............

Anonymous said...

ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΑ. ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΕΤΑΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ

Anonymous said...

ara 2.56 pos karfothikes o giannakis eisai o ethikos proponitis tou mpits (τωρα ειναι στο χερι σου να δικαιωσεις αυτους που σε πιστευουν ) gia sena to grafeis gia na pareis kai esu aξia mia kai ton pisteueis........

Anonymous said...

re fidaki pali dikaioneis to onomataki sou kai ton xaraktira sou mia zoi o idios eisai apo mikros mexri tora e den se bgalane kai fidi xoris logo

Anonymous said...

ΜΠΡΆΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΦΙΔΑΚΙ ΕΘΝΙΚΟΣ...........ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΦΟΥΣΚΑΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ. ΕΓΩ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΆΖΩ ΓΙΑΤΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΦΙΈΡΩΜΆ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΗΣ ΑΕΚ,ΤΟΥ ΙΟΝΙΚΟΥ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ ΤΟΥ ΑΕΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΣΟΝ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΡΟΩΘΕΙΣ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙΣ Η ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ ΣΤΗΝ ΑΓΩΡΑ

Anonymous said...

la8os to les file oxi stin agora alla na epenesoume kai na anebasoume tous proponites tou fiati auto einai to ntalaberi kata ta alla 8eloume to kalo tou handball giati den axizei re ena afieroma ston perro , tzoufra , karageorgiou , euaggelidi , malio , bakali talenta na sou po exei pola , kai alla pextakia pou boi8ane tis omades tous alla den mporoun gia tin e8niki. alla eipame ta ntalaberia na kanoume ta pexnidia mas

Anonymous said...

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΛΕΊΠΑΜΕ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΡΟ ΔΕΙΝΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΧΥΜΑ. ΝΑ ΠΩ ΤΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΟΥΣΗ Η ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ Η ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΟΥΚΑ ΤΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΓΝΩΣΤΆ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΙΔΕΡΟ ΚΑΙ ΑΤΣΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΩΘΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ.

Anonymous said...

MPAKAOUKAS E ADIKIMENOS MEXRI EKEI POU DEN PAEI. A RE XATZI AMEROLIPTE POU EMA8ES KAI TO HANDBALL KAI EGINES KAI HANDBALLKRITIKOS POU EINAI ENA AFIEROMA STON PIO ADIKIMENO A8LITI TOU SIMERINOU ELLINIKOU HANDBALL ALLA EKEI DEN EXEI KONE , GEIA SOU RE MPAKAOUKA NA SAI KALA ESU KAI I OIKOGENEIA SOU SUNEXISE MEXRI TELOUS GIA MENA EISAI META TON KARUPIDI O KOPUFAIOS STO DEXI EXTREM

Anonymous said...

pantws egw etsi pws ton kovw prepei na faei ligo supermantolini mexri na ginei paiktis handball me diethneis prodiagrafes...kalinixta!

Anonymous said...

ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ BLOG ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΚΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΕΓΩ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΥΣΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ. ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?

Anonymous said...

ρε γαμωτο μου τι ανθρωπο ειστε εσεις ρε...βλεπετε ενα αφιερωμα για ενα νεο παιδι που μπαινει στους κολπους της εθνικης ανδρων και αντι να χαρειτε για την προοδο ενος παιδιου που ειναι δουλευταρας και μοχθει μιλατε για θεωριες συνωμοσιων.δεν ξερω και δεν με νοιαζει αν προωθουνται γενικα οι παικτες απο το κιλκις-αθηναιος ειμαι-παντως γενικα αυτο το παιδι απο τοτε που επαιζε ηλικιακα ξεχωριζε.του αξιζει η κληση του και ειναι αποτελεσμα ενος πραγματος που εσεις οι λαπαδες που καθεστε απο το καναπε ή το καφενειο και κρινεται τα παντα, δεν μπορειτε να κατανοησετε.ειναι αποτελεσμα σκληρης δουλειας. και καλο θα ηταν ασχετα σχολια -πχ για προωθηση παικτων κιλικις ή φιλιππου η πανελληνιου ή δουκα- να μην αναγραφονται σε ενα τετοιο αρθρο.τωρα αν εχετε δικιο για τον μπακαουκα κ για τους υπολοιπους ειναι αλλο θεμα.παντως δεν ξερω αν ο χατζηδημητριου εχει καθε μερα δικαιωμα για ολοσελιδο αφιερωμα.

Anonymous said...

ΡΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΤΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΑΔΙΚΗΣΕ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΚΗ Η ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΗ;ΕΝΑ ΚΑΛΑΜΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΒΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΕ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΑ 25 ΣΤΑ 27 ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΧΙ ΣΤΑ 18..ΚΑΙ ΣΤΑ 19..ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ;

Anonymous said...

αφου και καλα τα λετε γιατι ενδιαφερεστεγια το καλο του αθλητη...ο στελιος για οσους τον ξερουν ειναι πολυ σεμνος για να καβαλησει το καλαμι

Anonymous said...

Kalos einai o dimakis alla ligos mprosta se auton pou paizei stin edessa stin idia thesi..Onoma den lew gnwstos einai....

Anonymous said...

ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΡΙΕΡΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΧΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ ,ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ, ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ, ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ.

Anonymous said...

MprAvO,sYGxArhTHRia STON sTeLIo!!
TOu AkSIZE h kLhSH sthN ethniKH!