MΠΙΤΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Σήμα made in Greece! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

MΠΙΤΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Σήμα made in Greece!


Για άλλη μια φορά το ελληνικό μυαλό πρωτοτύπησε κάνοντας την χώρα μας γνωστή σε όλο τον κόσμο. Οι Ελληνες γραφίστες Γιώργος Δρόσος και Ζέφι Αθανασοπούλου κέρδισαν τον διαγωνισμό που προκήρυξε η Παγκόσμια Ομοσπονδία για το δικό της σήμα στο Μπιτς Χάντμπολ! Μάλιστα μέσα στις τρεις επικρατέστερες -από τις οποίες ψηφίστηκε η καλύτερη- υπήρξαν δύο ελληνικές υποψηφιότητες με την δεύτερη να είναι της Ελίνας Χριστοφόρου. Το ελληνικό ζευγάρι που είναι αθλητές του Μπιτς Χάντμπολ και έχουν σχεδιάσει -αφιλοκερδώς- και το ελληνικό σήμα του Μπιτς Χάντμπολ είναι αξιοσημείωτο πως κέρδισαν ανάμεσα σε 100 συνολικά προτάσεις απ' όλον τον πλανήτη που υπήρξαν, ενώ πήραν και 1.500 ευρώ ως χρηματικό έπαθλο. Πλέον το σήμα αυτό θα κάνει τον γύρο του κόσμου, διαδίδοντας το νέο αυτό σπορ, που εξελίσσεται με ραγδαίους ρυθμούς και η Παγκόσμια το προωθεί με όλες τις τις δυνάμεις. Χαρακτηριστικές είναι μάλιστα και οι δηλώσεις του προέδρου της IHF Mουσταφά Χασάν: «Θέλαμε να δώσουμε στο Μπιτς Χάντμπολ νέα εικόνα και νέα ταυτότητα. Βλέπουμε το άθλημα με νέα ματιά».

Τουρνουά στις Ράχες
Τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να οριστικοποιηθεί το φετινό καλεντάρι του Πανελληνίου σιρκουί Μπιτς χάντμπολ, που θα αποτελείται από έξι τουρνουά (πέντε συν την τελική φάση που θα γίνει 25-26 Ιουλίου στο Καράβι του Σχοινιά). Στη χθεσινή συνεδρίαση της επιτροπής εγγκρίθηκε το τουρνουά στις Ράχες (Λαμία), καθώς και στην Κέρκυρα, ενώ υποβλήθηκαν προτάσεις για τουρνουά στον Αγιο Κοσμά, σε δύο περιοχές της Αχαϊας και στον Αγιόκαμπο Λάρισας. «Αυτή η επιτυχία αντανακλά και στην Ελλάδα. Είναι πολύ σημαντική η εμπορική και εικαστική ταυτότητα του αθλήματος. Αυτός είναι βασικός όρος του marketing για αυτό τόσο η Παγκόσμια, όσο και η Ευρωπαϊκή έχουν πλέον τα δικά τους ξεχωριστά σήματα», τόνισε ο πρόεδρος της επιτροπής Μπιτς Χάντμπολ Γιώργος Μπεμπέτσος.

3 comments

Anonymous said...

Πολυ ωραίο! Μπράβο στα παιδιά!

Anonymous said...

To beach handball αργά και σταθερά βαδίζει το δρόμο του προς τη διεθνή καταξίωση και την υποβολή πρότασης για ένταξή του στους ολυμπιακούς.

Anonymous said...

Πολύ ωραίο το σηματάκι. Μπράβο στα παιδιά!!!
Βέβαια θα μπορούσαν να το διαφοροποιήσουν λίγο ακόμα σε σύγκριση με αυτό που έκαναν για το ελληνικό beach handball...

Παραείναι... ολόιδιο!!!

;)