AΣΕ ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ: Στο «Τόφαλος» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

AΣΕ ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ: Στο «Τόφαλος»


Επίσημο αίτημα να χρησιμοποιήσει την επόμενη χρονιά το κλειστό «Δημήτρης Τόφαλος» στην Πάτρα για τα Ευρωπαϊκά της παιχνίδια, κατέθεσε στο ΠΕΑΚ η διοίκηση του ΑΣΕ Ορμή Λουξ. Η πρωταθλήτρια Ελλάδας είναι φυσικό πως δεν μπορεί να φιλοξενήσει στο «Κουκούλι» -που είναι η έδρα της- υψηλού επιπέδου ομάδες. Ειδικά μάλιστα από την στιγμή που αυτό βρίσκεται σε κακό χάλι, παρά τις υποσχέσεις των αρμοδίων για ανακαίνιση του. Η ομάδα της Πάτρας πρέπει μέχρι τέλος Μαϊου να ενημερώσει την Eυρωπαϊκή Ομοσπονδία για την έδρα που θα χρησιμοποιήσει είτε στο Τσάμπιονς Λιγκ (αν πάρει τον τίτλο), είτε στο Κύπελλο Κυπελλούχων.

* Παρά το γεγονός πως ακόμα δεν έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του ο Αρης αρχίζει σιγά- σιγά τον σχεδιασμό του για την επόμενη χρονιά. Ετσι βρίσκεται στο ψάξιμο για την απόκτηση μιας ξένης δεξιάς ίντερ- εξτρέμ, ενώ πρόθεση των διοικούντων είναι η παραμονή του βασικού κορμού και φυσικά της τερματοφύλακας Ντανιέλας Ντεμπελιάσκι.

6 comments

Anonymous said...

aaare na itan ola ta gipeda etsi kai me kosmo...gia na xeresai na paizeis..

Anonymous said...

αν ειναι γεματα γιατι αδεια....

Anonymous said...

ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΑΛΕ.ΞΕΙΝΑΕΙ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΜΣΟ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ?ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!

Anonymous said...

Γεματα ,αδεια δεν εχει τοσο σημασια-το θεμα ειναι οτι το γηπεδο στο κουκουλι κανει μονο για τοπικο!Καλο θα ηταν και τα παιχνιδια του πρωταθληματος να γινονται εκει και ας φαινεται αδειο(υπαρχουν τροποι να βαζουν τον κοσμο μονο σε ενα διαζωμα και να μην φαινεται τοσο )

Anonymous said...

το γηπεδο στο κουκουλι δεν ειναι ουτε για τοπικο.για γκρεμισμα ειναι.

Anonymous said...

ΣΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ.
1)ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ,ΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΚΑΤΩ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΩΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
2)Ο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ.
3)ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ-ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ,ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΣΜΕΝΗ Η ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΤΡΑΥΜΑ.
ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΕΡΑΝΙΟΣ Η΄ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΙΝΑΡΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΤΟ ΠΕΑΚ?