ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ  

Επίσημη επίσκεψη πραγματοποιεί στην Αθήνα ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Χάντμπολ Αιγύπτιος  Χασάν Μουσταφά.
Το μεσημέρι της Πέμπτης (23/4/2009) στις 3.30μμ ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, πρόκειται να συναντηθεί με τον Υφυπουργό Πολιτισμού Αρμόδιο σε θέματα Αθλητισμού κ. Γιάννη Ιωαννίδη καθώς και με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Σταύρο Δουβή, στη Γενική Γραμματεία, συνοδευόμενος από τον Προέδρου της ΟΧΕ κ. Στέλιου Αγγελούδη.
Για την συνάντηση θα εκδοθεί Δελτίο Τύπου από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στην ιστοσελίδα της, www.sportsnet.gr.
Παράλληλα φωτογραφίες δωρεάν, μπορείτε να προμηθευτείτε από το πρακτορείο που συνεργάζεται η ΓΓΑ (www.intime.gr) ενότητα Aρχείο –Δελτίο Τύπου.

Ο αναπτυξιακός προπονητής της ΕΣΧΑ Δημήτρης Σκάρλος για το πρωτάθλημα κορασίδων τονίζει έχουν ήδη ξεχωρίσει ο Φίλιππος Βέροιας και ο Αρίων Πτοελεμαίδας και ακολουθούν ο΄Αρης Θεσσαλονίκης και το Καματερό. Τρεις τέσσερις ομάδες έχουν δουλεμένο σύνολο υπάρχουν ταλέντα και το ενδιαφέρον από πλευρά των τοπικών αρχών είναι αμέριστο και προσπαθούν να λύνουν όλα τα προβλήματα και να πηγαίνουν όλα καλά

«ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»
Μια θαυμάσια όσο και αξιέπαινη  πρωτοβουλία που συνδυάζει αθλητισμό και πολιτισμό πήρε ο σύνδεσμος βετεράνων του Φιλίππου με επικεφαλής τον Πρόεδρό του Ρωμύλο Αλεξανδρίδη,  ο οποίος σε συνδιοργάνωση  με την ΕΑΠ και τις ενώσεις ΕΣΧΑ ΕΣΧΘ και ΕΣΧΚΜ θα πραγματοποιήσει διακλιμακιακό τουρνουά Παμπαίδων στις 26/4/09 στο Φιλίππειο Κλειστό Γυμναστήριο Βέροιας με την επωνυμία το «Παρελθόν αγκαλιάζει το μέλλον» .
Χορηγός του τουρνουά είναι οι βετεράνοι του Φιλίππου Βεροίας οι οποίοι θα ξεναγήσουν την ομάδα της ΕΣΧΑ στις αρχαιότητες της Βεργίνας επιστρατεύοντας αρχαιολόγο ο οποίος θα μυήσει τους αθλητές στα μυστικά της μακεδονικής δυναστείας.
Ο Προεδρος του συλλόγου Βετεράνων Φιλίππου Βέροιας Ρωμύλος Αλεξανδρίδης δήλωσε: «Οι βετεράνοι του Φιλίππου βλέπουν με ευαισθησία το μέλλον του αθλήματος. Θα υποδεχθούμε τα παιδιά της ΕΣΧΑ (οι άλλες δυο αποστολές θα ενσωματωθούν στους αγώνες της Κυριακή), θα τα ξεναγήσουμε στη Βεργίνα και στη συνέχεια στο χιονοδρομικό κέντρο Σελίου όπου πρόεδρος είναι ο πρώην Γεν Γραμματέας του συλλόγου βετεράνων Κώστας Γιοβανόπουλος. Επίσης θα προσφερθεί δείπνο στα παιδιά και θα φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις . Το πρωϊ θα γίνουν οι αγώνες και στη συνέχεια θα δοθεί γεύμα με στο κέντρο Χώρα με  τη φροντίδα ΔΙΚΕΑΠ τη οποίας πρόεδρος είναι ο πρώην πρόεδρος του Φιλίππου Μιχάλης Τρανίδης. Επιθυμία των βετεράνων του Φιλίππου είναι να μας μιμηθούν και άλλοι βετεράνοι ώστε να βοηθήσουν και αυτοί με τον τρόπο τους το άθλημα και τα νέα παιδιά»

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΚΟΡΕΡΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ ΕΣΧΑ
Το όνομά του είναι Σπύρος Τρίμπος. Πρόκειται για τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος της τοπικής κατηγορίας Ανδρών της ΕΣΧΑ ο οποίος πέτυχε 144 γκολ και αυτό παρά το ότι αγωνίστηκε μόνο στους 15 από τους 20 αγώνες του πρωταθλήματος. Ο Σπύρος Τρύμπος είναι 28 ετών και ξεκίνησε από 13 ετών το χάντμπολ στον Ηλυσσιακό με προπονητή τον Κώστα Χαιρεκάκη, ενώ τώρα ανήκει στον ευώνυμο Ηλιούπολης.
Ο ίδιος δήλωσε:  «Είμαι ευχαριστημένος για την πρωτιά οφείλω πολλά στον προπονητή μου Στέφανο Καραλή ο οποίος με έχει βοηθήσει αγαπώ το χάντμπολ και το συνδυάζω με την εργασία μου . Τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα θέλω να κερδίζω και εγώ  και η ομάδα μου. Ασχολούμαι με το χάντμπολ πρώτα πρώτα για να διασκεδάζω με αυτό . Δεν θέλω ούτε να φωνάζω ούτε να τσακώνομαι με τους διαιτητές»
Στη δεύτερη θέση στον πίνακα των σκόρερς έχουμε τρεις αθλητές με 118 τέρματα οι Δημήτριος Ζαχαρής του Δικέφλου Αστέρα, Αποστόλη Βεντούρη του Πήγασου Κυψέλης και Αντώνιο Κουλακάρη του Ολυμπιακού Κερατσινίου. Στην πέμπτη θέση βρίσκεται ο Χρήστος Βλάχος με 117 τέρματα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ
Σάββατο 25/4/2009
Α1 Ανδρών 24η Αγωνιστική
ΔΑΚ  Άργους 15:00 Διομήδης Άργους-Πανελλήνιος ΓΣ Μίγκας/Κορρές απευθείας από το σπορτ +
ΔΑΚ Κιλκίς 18:00 NIPPON ΓΑΣ Κιλκίς –ΕΣΝ Βριλησσίων Κατσίκης/ Μιχαηλίδης
ΕΓ Μίκρας 3 18:00 ΠΑΟΚ –ΑΣΕ Δούκα Τζαφερόπουλος/Μπέτμαν
Κορωπίου 18:00 ΓΣ Κορωπίου –Ζαφειράκης Καραπάνος/ Χρόνης
Πάτρας ΚΓ 18:00 Μινώταυρος Πατρών-ΑΕΚ Ανταλής/Τσάμος
Φιλίππειο ΔΓ 18:00 Φίλιππος Βέροιας-Ιωνικός Ν.Φ Βήτας/ Σκλαβενίτης
ΚΔΓ Περαίας 18:30 ΑΟΔ Θερμαϊκού-Απόλλων Καλαμαριάς Αγγελίδης/ Κατσάνο

Σάββατο 25/4/2009
Α1 Γυναικών
1η Αγωνιστική (play off)
Πάτρας ΚΓ 13:00 ΑΣΕ Ορμή Λουξ-Ελπίδες Δράμας Ανταλής/ Τσάμος
ΕΓ Μίκρας 3 15:30 Άρης Θεσσαλονίκης-Αναγέννηση Βύρωνα Κουταλίδης /Ουζούνης
Γιαννιτσών ΔΚΓ 18:00 Μεγ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών-Εθνικός Κοζάνης Θεοδοσάκης /Τόλιος

Κυριακή  26/4/2009
Α1 Γυναικών
1η Αγωνιστική (play off)
ΔΑΚ Άρτας 16:00 Αναγέννηση Άρτας- ΟΦ  Νέας Ιωνίας Συρεπίσιος/ Μερτινιάν
Σημ1 για τους ρεπόρτερς του χάντμπολ: Για τα αποτελέσματα του Πρωταθλήματος Παίδων μπορείτε να επικοινωνείτε  με τον αναπτυξιακό προπονητής της ΕΣΧΑ Κώστα Κότσιρα στο 6944935144.
Σημ2 για τους ρεπόρτερς του χάντμπολ: Για τα αποτελέσματα του Πρωταθλήματος Κορασίδων μπορείτε να επικοινωνείτε  με τον αναπτυξιακό προπονητής της ΕΣΧΑ Δημήτρη Σκάρλο 6944690254

2 comments

Anonymous said...

Καραλής, προπονηταράς, για γέλια ήταν όταν κάποτε τον είχα προπονητή. Γελούσε όλη η ομάδα! Γι αυτό είμαστε εκεί που είμαστε, γιατί προπονούν ομάδες ακόμα άτομα σαν τον Στέφανο.

Anonymous said...

Για τον πιο πανω.... ΣΕΒΑΣΜΟΣ αν ξερεις την λεξη.