«Δεν ένιωθα ασφάλεια» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Δεν ένιωθα ασφάλεια»

ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΩΝ ΕΛΠΙΔΩΝ ΔΡΑΜΑΣ Ο ΕΥΘΥΜΗΣ ΠΙΠΕΛΙΔΗΣ

Μια θέση χήρεψε και ένας αξιόλογος προπονητής είναι πλέον ελεύθερος. Ο λόγος για τον Ευθύμη Πιπελίδη και τις Ελπίδες Δράμας που δεν θα ανανεώσουν την συνεργασία τους τη νέα χρονιά. Συγκεκριμένα χθες ο έμπειρος προπονητής ενημέρωσε την διοίκηση του σωματείου, πως αποχωρεί μετά από έναν χρόνο παρουσία του. Μια χρονιά που οι Ελπίδες κατάφεραν και αγωνίστηκαν στα πλέι- οφ της Α1 γυναικών, καταλαμβάνοντας εν τέλει την 4η θέση με έπαθλο την έξοδο στην Ευρώπη (Τσάλεντζ Καπ). «Ηταν μια χρονιά αρκετά δύσκολη. Οι αθλήτριες αντεπεξήλθαν με τον καλύτερο τρόπο. Δεν επηρεάστηκαν από τα πολλά προβλήματα που είχαμε. Τις εύχομαι καλή επιτυχία σε ότι κάνουν. Προσπάθησα να κάνω την δουλειά μου με ακεραιότητα, αλλά πλέον δεν μπορώ να συνεχίσω γιατί δεν νιώθω ασφάλεια. Θέλω να δουλέψω σε μια ομάδα με προοπτική που να με εμπνέει», ήταν το σχόλιο του Πιπελίδη για την απόφαση του.

8 comments

Anonymous said...

diladi ti perimene o pipelidis apo ton kasapidi!?i tha mas pei oti den ton iksere!

Anonymous said...

Κρίμα... Τώρα που ο μεγάλος θα φέρει και... καινούργιο αίμα από βόρεια Ευρώπη...!!!!


Χιχιχι!!!

Anonymous said...

ο ανθρωπος ειναι κυριος σε ολα του και αγωνιστης.κανεις δεν θα τα καταφερνε καλυτερα απο αυτον στα δυσκολα.ενας παλιος σου παικτης που σε εκτιμαει κι ας με εκραζες χοντρα καποτε..!?να εισαι παντα καλα..

Anonymous said...

ΠΙΠΕ ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΕΡΙ. ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ, Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ( ΑΝΔΡΙΚΟ ) ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΕΚΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΜΠΝΕΕΙΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΕΜΠΝΕΟΥΜΕ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ΄ΣΑΙ ΓΕΡΟΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ. ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΑΡΗ.

Anonymous said...

ΦΙΛΕ ΕΥΘΥΜΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΕΜΠΝΕΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΑΣ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΟΤΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΑΡΗΣ" ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ, ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ-ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ "ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ" ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ, ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΚΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ, ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ. Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΔΕΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΟΧΗ ΤΗΣ, ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΟΤΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΑΝ ΣΟΥ ΔΟΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΧΘΕΙΣ. ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΝΟΣ ΑΘΛΗΤΗ ΤΟΥ ΑΡΗ

Anonymous said...

sigoura o pipe ekane swsta tin douleia tou kai se auto den exei na pei kaneis tipota.
pws katafere na meinei mexri to telos mesa se toses diskolies.ta katafere poli kala!pipe eisai o kaliteros!!!

Anonymous said...

moufenete oti iste poli kimismenoi oloi!siga min tou glipsete ke ta podia!asxetila...

Anonymous said...

1:54 ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙ; ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ......μικρος ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ. ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΠΑΙΚΤΕΣ,ΕΦΟΡΟΣ, ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΑ....ΜΥΩΠΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ μεγαλωσεις ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ, ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΕ ΑΣΧΕΤΕ!!!!!!!!