4Η ΗΤΤΑ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, 35-33 ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

4Η ΗΤΤΑ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, 35-33 ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ

Η εθνική μας ομάδα χαντμπολ των γυναικών έχασε με 35-33 (ημίχρονο: 19-16) από την Ιταλία και πήρε την τελευταία θέση στον όμιλο της, στους Μεσογειακούς Αγώνες που γίνονται στην Πεσκάρα, αποχαιρετώντας έτσι την διοργάνωση.
Οι Ιταλίδες ήταν πιο ψύχραιμες στα τελευταία λεπτά, εκμεταλλεύθηκαν τα λάθη που έγιναν στην άμυνα της ελληνικής ομάδας και έφθασαν στη νίκη.
Η σύνθεση της εθνική μας: Κούτσικου, Λέκκα, Μασμανίδου, Ποιμενίδου 12, Γιουρούκη, Καζάκη 6, Βαφειάδου, Μαυρογιώργη, Παπανικολάου 3, Βέλεμ, Φωτιάδου 7, Βασιλειάδου 4, Στρατάκη 1, Παπαδοπούλου.
--Για την Ιταλία, οι πρώτοι σκόρερ: Ποπέσκου 14, Εγκέρ 6.
--Ο τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας Βέλιμιρ Πένιοβιτς, δήλωσε μετά το παιχνίδι:
«Παίξαμε καλά, όμως είχαμε κενά στην θέση του τερματοφύλακα, κάτι που τελικά μας επηρέασε στο παιχνίδι. Γενικά στο τουρνουά όλα τα κορίτσια έδωσαν το 150% των δυνατοτήτων τους και είμαι ευχαριστημένος. Δείξαμε καλά στοιχεία σε επίθεση και άμυνα, όμως εκεί που τελικά πονάμε είναι η θέση του τερματοφύλακα. Το θετικό είναι ότι και τα κορίτσια θέλουν να δείξουν κάτι καλύτερο. Μπορούνε σίγουρα να φέρουν καλύτερα αποτελέσματα. Και είμαι βέβαιος ότι στην επόμενη αγωνιστική μας δοκιμασία θα δείξουμε κάτι το καλύτερο, από ότι παρουσιάσαμε εδώ στην Πεσκάρα. Φυσικά πρέπει η προσπάθεια να συνεχισθεί από όλους μας»  

14 comments

Anonymous said...

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΔΧΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ?ΣΤΑ ΚΟΥΦΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ.ΜΕ 15 ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙ 5 ΥΠΕΡ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.20 ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΥΔΧΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΕΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.

Anonymous said...

σαν τι εξελίξεις και τι θα γίνει το Σεπτέμβριο???????????????

Anonymous said...

ΘΑ ΦΥΣΗΞΕΙ ΒΑΡΔΑΡΗΣ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ,ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ

Anonymous said...

ξερει κανενας να μας πει αν ηταν και η νικολ (αυτη μετα καλλυντικα απο το αεροδρομιο) στην ΓΣ?

Anonymous said...

ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ,Η ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ,Η ΨΙΨΙΝΕΛ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΒΟΥΛΑ ΟΝΤΑ.ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ....ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ .

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 4 ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟ Ο ΤΣΑΜΟΣ.ΣΙΓΟΥΡΑ..........
ΚΟΥΤΡΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΨΙΘΥΡΟΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ, ΦΥΛΛΟ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΟΤΑΝ ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ

Anonymous said...

;;;;;;;

Anonymous said...

ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Η ΙΩΑΝΝΑ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ Η ΝΙΚΟΛ ΣΑΣ ΠΕΙΡAΞΕ????????????????

Anonymous said...

Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ι Ε Σ
Οι αθλητες των ενοπλων δυναμεων κ σωματων ασφαλειας θελουν να ευχαριστησουν τους ανθρωπους του εντυπου τυπου που ασχολουνται με την προβολη του αθληματος, ειναι τιμη για το αθλημα που υπαρχουν αυτοι οι εργατες κ προσφεραν ενημερωση για το πρωταθλημα που διεξηχθη, σας ευχαριστουμε που καλυψατε τις προσπαθειες μας, ελπιζουμε κ τα επομενα χρονια να ειστε τοσο κοντα.

Anonymous said...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΠΟΙΜΕΝΙΔΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΣΚΟΡΕΡ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ,ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ.ΑΣΕ ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ...

Anonymous said...

re megale oyte poy pirame eidisi gia tous agwnes, ti euxaristis?

Anonymous said...

ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ
Ο ΜΑΡΚΟΣ Η Ο ΦΙΔΙΣ ?
Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕ ΤΙΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΡΕ ΟΥΣΤ ...

Anonymous said...

καλα ρε παιδια θα μασ πει κανενασ στην ΟΧΕ γιατι τα διεθνει κοριτσια μασ δεν πηγαν στο πανευρωπαικο νεανιδων στη γιουγκοσλαβια η μουγκα΄?????????? αντε βγαλτε τα στη φορα σασ εφαγαν οι ανακοινωσεισ

Anonymous said...

Διαγραψανε αυτον τον αξιο διαιτητη-delegate?Γιατι καλε τι εκανε???????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Anonymous said...

PLHLOFORIA TELEYTAIAS STIGMIS O DHMOPOULOS EYXARISTI TON TSAMO OPOS EMATHA GIA THN SYMPARASTASI TOY KATA THN PHIFOFORIA TOU SYDXA TO KAKO HTAN OTI DEN HTHELAN OI ALLOI KOYMPAROI