ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΤΑΣΗ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΤΑΣΗ

Η πρωταθλήτρια Ιταλίας Κασαράνο δίνει 45.000€ για Ριγανά

Ιταλικές σειρήνες ήχησαν για τον Νίκο Ριγανά, καθώς η πρωταθλήτρια της χώρας Ιταλγκεστ Κασαράνο φέρεται πως έχει στις βασικές της προτεραιότητες την απόκτηση του διεθνούς δεξιού ίντερ. Οι Ιταλοί παρακολουθούσαν τον παίκτη εδώ και κάποιες εβδομάδες, τον είδαν μάλιστα και σε κάποια DVD του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά και της Εθνικής ομάδας, ενώ μάλιστα βρέθηκαν στην Πεσκάρα για να έχουν από κοντά άποψη για την αγωνιστικότητα του στο προχθεσινό μας της Ελλάδας με την Τυνησία για τους Μεσογειακούς αγώνες. Ο 25χρονος αθλητής τους εντυπωσίασε -εξάλλου ήταν και πρώτος σκόρερ της Εθνικής με 11 γκολ- και μέσω του μάνατζερ Στάθη Παπαχαρτοφύλη που χειρίζεται την υπόθεση, του κατέθεσαν επίσημη πρόταση ύψους 45.000 Ευρώ το χρόνο!
Ο Ριγανάς όπως διαρρέεται από το περιβάλλον του ακόμα δεν έχει αποφασίσει για τις προτάσεις -από ΠΑΟΚ, Φίλιππο Βέροιας και τώρα Κασαράνο- που έχει στα χέρια του, ενώ έχει να λαμβάνει και κάποια χρήματα από τον Θερμαϊκό, για τα οποία υπάρχει δέσμευση πως θα πάρει στις αρχές Ιουλίου.

Θέλουν και Βακάλη
Στο προχθεσινό όμως ματς οι εκπρόσωποι της Κασαράνο εκτός του Ριγανά είδαν και έναν ακόμα παίκτη, που τους έκανε θετική εντύπωση, τον Γιώργο Βακάλη. Ο 24χρονος πλέι μέικερ είχε πολύ καλή παρουσία με 4 τέρματα (σε 4 προσπάθειες) και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες εκτός από τον Ριγανά να έχουν και μαζί του συνομιλία για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Οπως είναι λογικό αν υπάρξει πρόταση για να αποκτηθούν πακέτο, τότε τα πράγματα θα αλλάξουν, αφού είναι γνωστή η φίλια που τους συνδέει και θα μειωθούν και οι ενδοιασμοί της ξενιτιάς και της μοναξιάς.

1 comment

Anonymous said...

ένα πουλάκι (ιταλικό) μου είπε ότι ο Ριγανάς καλά θα κάνει να ελέγξει όσο μπορεί τα οικονομικά της Casarano, αν σκέφτεται να ξενιτευτεί. Άλλωστε, από το Ch.L. φέτος γιατί αποβλήθηκαν? Μήπως για οικονομικούς λόγους?