Ακόμα είναι... μακρυά - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ακόμα είναι... μακρυά

EΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΧΑΝΘ ΓΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗ- ΝΑΟΥΜΙΔΗ ΑΠΟ ΠΑΟΚ

Επίσημη πρόταση για την ανανέωση των υποσχετικών των Ευριπίδη Ναουμίδη και Θόδωρου Ευαγγελίδη κατέθεσε χθες στην ΧΑΝΘ ο ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά προσφέρει πάνω κάτω τα ίδια χρήματα (8.000 Ευρώ), που έδωσε πέρσι για έναν χρόνο υποσχετικής, αλλά στην πρόταση δεν αναφέρεται κάτι για έμψυχα ανταλλάγματα, που είναι και βασική επιδίωξη της ΧΑΝΘ για την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Πέρσι η ΧΑΝΘ είχε πάρει τους Τραϊανό, Τριανταφυλλίδη με υποσχετική από τον ΠΑΟΚ και τα παραπάνω χρήματα και φέτος ζητάει Τραϊανό και Γουργούμη.

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΑΣΑΡΙΔΗΣ
Με τον Γιώργο Ασαρίδη της ΑΕΚ να είναι σε δαιμονιώδη φόρμα και να σκοράρει 17 φορές (!) η Πολεμική Αεροπορία νίκησε 28-25 το Πολεμικό Ναυτικό και προκρίθηκε στην τελική φάση (ημιτελικά) του πρωταθλήματος Ενόπλων Δυνάμεων, που θα είναι Λιμενικό – Πολεμική Αεροπορία και Στρατός Ξηράς- Ελληνική Αστυνομία

ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ
Σε εξόφληση όλων των οφειλομένων προς τους παίκτες προχώρησε ο Πανελλήνιος και έτσι τις επόμενες ημέρες με νέες βάσεις θα αρχίσει τις συζητήσεις με τους παίκτες για την επόμενη χρονιά. Προτεραιότητα έχει δοθεί στους Ζαραβίνα, Κοτελίδα και Μαστορογιάννη, που είναι ελεύθεροι.

 

 

16 comments

Anonymous said...

δηλαδή για να καταλάβω ο παοκ πέρισι έδωσε 8000 και 2 παίκτες για να πάρει δύο καλούς παίκτες που δεν ήξερε αν θα μπορούσαν να ανταπεξέλθουν σε τέτοιο επίπεδο και φέτος δίνει τα ίδια λεφτά χωρίς κανένα παίκτη για να ξαναπάρει τους ίδιους δύο παίκτες που απέδειξαν την αξία τους και είναι και στελέχη της εθνικής!!! ενώ ζητάει ο ίδιος 10000 για να δώσει τον κότσιφα!!! σα να μην στέκουν λογικά αυτά που κάνει ο παοκ. αλλάξτε λογική γιατί όλα αυτά είναι αλαζονικά.

Anonymous said...

εσυ που γραφεις εισαι παραγοντας της χανθ σιγουρα!!!!!!!!!!!περιμενετε να ωγαλετε ολης της χρονιας τα εξοδα απο αυτες τις μεταγραφες ρε??????????

ΕΙΣΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

perimenete tote re PAOKIA tis ypodomes sas gia na min exete anagki metagrafes

Anonymous said...

περιμενει και ο φιλιππος και βλεπω ντ την παταει ο παοκ

Anonymous said...

Δηλαδή ρε 4:20 για να το καταλαβουμε λιγάκι όλοι.Κανείς δεν λέει ότι τα παιδιά δεν δούλεψαν σκληρά και δεν δικαιώθηκαν και δικαίωσαν την επιλογή του ΠΑΟΚ. Αλλά 1ον : Σ'αυτήν την χρονιά δούλεψαν σε υψηλό επίπεδο, με καλύτερες συνθήκες, βοήθησαν αλλά και βοηθήθηκαν πολύ από την ομάδα για να εξελίξουν το ταλέντο τους και να γίνουν παίκτες-πρωταγωνιστές σε ομάδα κορυφής. & 2ον:Η λογική σου έχει ένα πολύ σημαντικό κενό γιατί στα "ίδια" λεφτά που αναφέρεις δεν υπολογίζεις και τις σημαντικές(για την Ελλάδα) οικονομικές απολαβές των αθλητών από τον ΠΑΟΚ που δείχνουν πόσα λεφτά έδωσε για ένα χρόνο για δύο ταλαντούχους τότε αθλητές(8.000, 2 αθλητές & 32.000 περίπου και για τους 2). Δηλαδή αν με τα δεδομένα της πόλης αλλά και του χώρου, όπου οι περισσότεροι αντί να πληρώνουν, μοιράζουν φιλάκια και πιστόλια, δεν είναι σημαντική δαπάνη τότε προτείνω να τους κρατήσετε στην ΧΑΝΘ "θάβοντας" τις φιλοδοξίες τους στην Α2 και να δαπανήσετε εσείς 40.000 ευρώ για το καλό τους και την εξέλιξή τους!
όσον αφορά τον Κότσιφα θεωρώ το ποσό όντως υπερβολικό, αλλά νομίζω ότι θα βρεθεί στο τέλος μια μέση λύση που να ικανοποιοί όλους.

Anonymous said...

Να φύγετε να πάτε αλλού!!!

Anonymous said...

Ο ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ?
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΝΘ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Η Ο ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ?
ΑΝ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΝΘ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΑΝ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΨΥΧΟΥΛΑ.
ΤΕΛΙΚΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο STELIOS ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΥΣΕ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ !!! ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΒΒΑ ???

Anonymous said...

Ekmetalleuontai ston paok tin anagki pou exoun ta paidia na paiksoun. kati mou leei oti tha tous valoun na malwsoun me tin xanth!Alla kai pali malakes tha tous piasoun stin xan8 an tous paroun tous paiktes me 10,egw tha tous zitousa 20xines akatevata!an se autous o kotsufas kostologeitai 10!alliws an imoun fillipos tha epairna tous paiktes apo tin xan8 kai tha afina ton paok malaka.Ante filoksenoumenoi to tsampa pethane!

Anonymous said...

εγκρίνεται το χιούμορ του 11:54

Anonymous said...

Χα χα πλάκα έχει ο 6.49. Πληρώνει ο ΠΑΟΚ και τα δεδομένα της πόλης και η οικονομική κρίση και τα πιστόλια και τα φιλάκια κλπ κλπ! Ας μην έκαναν την πορεία που έκαναν τα παιδιά και θα σούλεγα τι θα γινόταν. Εδώ πήγαιναν για πρωτάθλημα και με το ζόρι τουσ κάλυψαν. Αλήθεια είναι πληρωμένοι στον τελευταίο (9ο όχι 10ο) μήνα; το πριμ το πήραν τα παιδιά ή σφυρίζουν αδιάφορα στον ΠΑΟΚ; Για να ξέρουμε τι λέμε δηλαδή....

Anonymous said...

As epairne ksenous o PAOK gia na parei prwta8lima. pou tha stoixizan kai diplasia....afiste to paramuthi. Oso gia to doulepsan, panta douleuan.

Anonymous said...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΠΝΟΙΑ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ. ΜΟΝΟ ΦΕΥΓΟΥΝ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ. ΜΗΠΩΣ, ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ, ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, Ή ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ Α2?

Anonymous said...

ΤΙ ΕΓΕΙΝΕ ΚΩΣΤΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΕΝΕ ΝΑ ΣΒΗΝΕΙΣ?ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΤΟ ΗΑΝDBALL ΚΩΣΤΑ ΕΙΔΗΚΑ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΟΝΤΡΑ Η ΒΑΛΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΣΤΕΡΜΠΑΤΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ!

Anonymous said...

ρε μηπως εχουμε τρελαθει λεω.
εχετε καταλαβει οτι αυτη την μεταγραφική περίοδο δεν κινειται τιποτα.

Οι εως τωρα μεταγραφες
1 Φίλιππος
1 Αερωπος
1 Κύδωνας
1/2 Ζαφειράκης

Πολλά ακούγονται στον ΠΑΟΚ αλλά να κραταμε μικρο καλάθι και παει για Champions League. Πότε θα βρεί παίκτες από το πανέρι?

Η ΑΕΚ υποσχέθηκε αυξηση του μπατζετ? Που είναι.

Ο Πανελλήνιος χθες πλήρωσε τα περσινα.

Ο Δούκας??????

Ο Φίλιππος????? (ίσως ο μόνος που κινείται και πάλι ???)

Στο Άργος το κλεισανε το μαγαζί???

Το Κιλκίς πάει για φούντο?????

Ο θερμαϊκός τελείωσαν τα λεφτα Παράσχου???

Anonymous said...

ΤΟΝ ΣΤΕΡΜΠΑΤΣ ΡΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΤΑ παοκια ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΟΒΑΡΑ.ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΤΕΣ!

Anonymous said...

Που να μην έπαιρναν και πρωτάθλημα τα ΠΑΟΚΙΑ τα κανόνια του Ναβαρόνε θα ωχριούσαν μπροστά τους